Hamilton: "İlk Seansta Elenmediğim İçin Şanslıydım"

yazar:

kategori:

Sıralamaları 3. sırada tamamlayan Hamilton, ilk seansta son bölüme doğru piste çıkmayı tercih etmeyince bir anda yumuşak lastiklerle piste çıkan sürücülere geçildi ve 17. sıraya kadar geriledi. Neyse ki 18. sıradaki Bruno Senna tur zamanını geliştiremedi ve Hamilton kılpayı elenmekten kurtuldu.

Hamilton “Şok edici bir seanstı. Tur atmak için piste çıkmadım ve sıcaklıklar açısından lastiklerin iyi olmadığı dönemde kötü iş çıkardım.”

“Biraz trafik vardı ve kilitlendim. Çok zayıf bir seanstı ve geçtiğim için şanslıydım.” dedi.

Yarışa 3. sıradan başlayacak olan Hmailton, yarış performanslarından emin değil.

Hamilton “Dün uzun sürüş gerçekleştirmedim, 2. seans çok iyi değildi.”

“Jenson harika iş çıkardı ve rekabetçi bir öğleden sonra geçirdi bu yüzden ben de yarın aynısını yapmayı umuyorum.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: "İlk Seansta Elenmediğim İçin Şanslıydım"” için 20 yanıt

  1. Oda birşey mi? Alonso'nun zamanında Massa'cı olduğu bile vardır. Taraftar Vettel olsun demiş çok mu? >:)

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Haklısın…

  3. Bence kelimesinin altını özellikle çizdim.Vettel i izlerken daha çok zevk aldım bu sene özellikle Belçika da.

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Burda sana katılmıyorum. Alonso, Vettel'den sadece bir kaç yarış daha iyi bir araca sahip oldu. Onun dışında hep daha hızlı araca sahip olan Vettel'di. Dayanıklılık yüzünden yarış dışı kalması, Alonso'nun, şansı değil, Red Bull'un beceriksizliğidir. Hızdan ödün vermezsen, dayanıklılıkdan illa ki bir sorun yaşarsın. Alonso'nun, şu ana kadar sergilediği performanslar ve alınmış puanlar diğerlerine oranla yavaş bir araçla yapılmıştır. Bu yüzden iş hak etmeye gelince Alonso, diyorum. Hakkını yememek gerekir ki Vettel'de, Spa'dan beri çok iyi iş çıkarıyor. Sezonun 2.yarısı baz alınarak söylersem şu anda Vettel, hak ediyor.

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Sanada hayırlı Alonso, taraftarlıkları diyecem ama Alonso, hayranı olman hayırmı, şermi belli değil.
    Alonso, iyi pilot, komple pilot ve bu sezonun şu ana kadar en iyi pilotu tamam ama abartma. İstatistik ve rakamlarla başarı ölçülüyor. Şu anda alınan bir başarı yok ki ne diye bu kadar abartıyosun. Şampiyonluğada şu anda çok fazla inanmış görünüyorsun, fazla heveslenme. Sezon sonu 2010'da ki gibi olursa, psikolojik destek almak zorunda kalabilirsin.

  6. Herkes alonso yu sevsin , herkes alonso nun şampiyon olmasını istesin , el ele tutuşup alonso için şarkılar söyleyelim

    Kusura bakma öyle birşey yok.Vettel veya alonso şampiyon olacaksa Vettel daha çok hakediyor bence

  7. Bu yorumdan Vettel i desteklediğim anlamını çıkarıyorsan bir de şunu dene "….. .. ….. ……. :)"
    Vettel i destekleme konusuna gelirsek.Eğer takımım bir şampiyon çıkaramıyorsa ve şampiyonluk Vettel-alonso dan birine gidecekse Vettel in şampiyon olmasını isterim.Genç,hızlı,kazanan ve bence hakeden olduğu için.Bir f1 pilotu bile ki kendisi senin desteklediğin pilot olur,şampiyonluk yarışında Lewis e karşı Massa nın şampiyon olmasını istemiş ve yardım edeceğini söylemişken benim gibi biri istediğini destekler,bu da seni hiç ilgilendirmez.

  8. haydi size hayırlı vettel taraftarlıkları

  9. mclaren taraftarı umudunu kaybedip vettelci bile olabilir.olur yani,olmuşlukları vardır 🙂

  10. yine şampiyon olamayacak pilotnuz.OLAMAYACAK

    Son 20 yılın en iyisi olduğu iddia edilen ve bu son 20 yılın yarısından fazladır yarışan ama sadece 2 !? şampiyonluğu olan bir pilotun taraftarı olmana veriyorum bu hırsı.Ama bu kadar çaresiz olmayın daha sezon bitmedi rakiplerin alternatörü bozulabilir, kaza olabilir , motor patlayabilir , yağmur yağabilir ,yan yatabilir , çamura batabilir ; zor ama belki alonso şampiyon olabilir.

  11. ovvv bu çok sertti dostum.adamların hayallerini yıktın yine.gerçi bunlar hala neyin hayalini kuruyorlarsa.hamilton nu sene olmazsa 2013 de şampiyon oda olmazsa 2014 de şampiyon .ama dur bir dakika artık hamilton mclarende değilki.tüh bu daha da kötü.mercedeste şampiyonluklar alacak

  12. yine şampiyon olamayacak pilotnuz.OLAMAYACAK.Ben Haiti ye boşunamı gidip voodoo yaptırdım?Olamayacak hepsi o kadar.

  13. Nede olsa yarın önünüzdeyiz ve yine şampiyon olamayacaksınız.Hem bu ifadeyi sakla,seneye ve sonrasındaki 2 sene buna çok ihtiyacın olacak 🙂

  14. Şansa alınan puanlar geri verilince alonso fanları sinirleniyor. Boşver

  15. Onu diyorum zaten. Senna hızlı bir tur atsa eleniyorduk.

  16. İmperius içindir üstünüze almayın 🙂

  17. Eminim ilk seansta elenmediğini görünce yüzünde aynı ifadeyle aynı tepkiyi vermişsindir!
    >:)

  18. sen bari yapma, sennanın sektör dereceleri yeterince iyi değildi PB di ama Lewisi geçecek şekilde yaklaşmıyordu.ancak Alonso nasıl SS larla anca 16 oldu

  19. Geldi yine bize dokundu zararı.Ne şanstır anlamadım gitti.Ne güzel q1 de eleniyordu.

  20. Senna'ya dua ediyorum. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir