Massa: "Daha İyi Olabilirdim Ancak Altıncılık Fena Değil"

yazar:

kategori:

Massa kendisi için iyi geçen seanslara bir yenisini daha ekledi ve yarınki yarışa takım arkadaşının hemen arkasından başlayacak.

Massa “Mükemmel olmasa da iyi bir sıralamaydı. Bir kaç küçük hata yaptım ve belki bir iki sıra kaybettim ancak genel olarak altıncı sıra felaket değil.”

“En önemlisi ise bugün 2. seansı geçmemizdi. Bu açıdan önemli bir adım attığımızı söyleyebilirim. Uzun sürüşler açısından geçmişte daha rekabetçiydik ve yarın da öyle olmasını umuyorum. Bu şekilde önümüzdekilerle mücadele edebiliriz.”

“Sıralamalarda bizden hızlı en az iki araç vardı ancak yarışta durum farklı olabilir. İyi bir strateji uygulamalıyız ve lastiklerden maksimumu çıkarmaya çalışmalıyız.”

“İlk viraj burada çok dar ve umarım normal bir start yapabiliriz. Grosjean’ın yanımda başlıyor olması mı? Nasıl davranmak zorunda olduğunu bildiğini düşünüyorum bu yüzden özellikle endişeli değilim.” dedi.


Yorumlar

  1. Massa, senin startların en iyisi olduğunu biliyoruz. 1. çok iyi olur ama, en az 2. sırada yarışa devam edeceğinden hiç ama hiç şüphem yok..

  2. burak evmez avatarı

    massa hep böyle devam etse çok iyi olur çoğu kişiyi susturmayı başardı helal massa

  3. Ferrari%100 avatarı

    Bu grosjian efendi yarın sana çarparsa Felipe araçtan indikten sonra ona şöyle bi kafa çak ki bi daha gözlük taksın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir