De la Rosa: "Şampiyonluğu Alonso Hak Ediyor"

yazar:

kategori:

AS’ye konuşan De la Rosa “Hâlâ Fernando’nun şampiyon olması gerektiğini düşünüyor ve buna inanıyorum. Neden olmasın?”

“Onun hak ettiğine inanıyorum ve sporda genelde hak ettiğinizi alırsınız. Son zamanlarda başına işler geldi ancak bunlar diğerlerinin de başına gelebilir.” dedi.

Alonso’nun şampiyonluğu en yakın rakibi Vettel’den daha fazla hak edip hak etmediğinin sorulması üzerine De la Rosa “Evet, o daha fazla hak ediyor.”

“Fernando en iyi araca sahip değildi ancak her zaman maksimumu başardı. İki defa yarış dışı kaldığında da bu onun hatası değildi. Hatta takımının hatası değildi.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. Alonso ya da vettel var mı bize faydası?bu harika pilot ve motor seslerinin tadına varmak varken futbol takımı tutar gibi arabeskleşmenin ne alemi var?vettel yoksa alonsoda olmaz hamiltonda.. bu sitede en çok laf edilen grrosjanve maldonado dahi f1 e heyecan katmıştır.karıştıkları kazalar olmasa yarışlar bu kadar renkli olmazdı konuşacak bu kadar çok konu olmazdı.. her startta gro yada maldonadonun her an herşeyi yapabilecek olmaları sizi heyecanladırmıyormu? yıllar sonra 2012 de kim şampiyon oldu hatırlamayız belki ama spa nın startında yaşananları ömür boyu unutmayız.. kanada dendiği zaman bi kubica nın kazası gelir aklıma bi de buttonun muhteşem zaferi..diyeceğim şudur ki 24 galibiyetin 22 sinde poleden başlayıp kopup giden vettelvari şampiyonluklar istatiskilerden ibarettir.vettel 2 kere şampiyon olmuştur ama vettel deyince aklıma sadece 2010 istanbulpark webber teması gelir başka da birşey gelmez…vettelbuşekilde 10 kere üst üste şampiyonda olsa istatistitken başka bir iz bırakmayacaktır…

  2. zordur bu ifadeleri kullanırken bu insanların ne niyetle söylediklerini anlamak…
    de la rosa kafasından gerçekten bu mu geçiyor bilemeyiz. alonso gibi ispanyol pilot piyasasında en önemli takımda yarışan bir pilota şirin gözüküp bunu ilerde lehine bir iş için söylemiş olabilir. vatandaşı olduğu için söylemiş olabilir. gerçekten onu sevdiği için söylemiş olabilir.

    bence benzetiyor…:)))

  3. kendine göre fikrini belirtmiş, ki Webber yada Button değil, bu sene şampiyonluğu hak eden 2 pilottan birini, vatandaşını işaret etmiş. Bunda ben yanlış bir şey göremiyorum, fakat yorumları okuyunca, ispanyollara uyuz olanlardan tutunda, kimin hak ettiğini Allah bilirlere kadar giden yorumlar var. ben üzülüyorum gerçekten. Adam saçma sapan bir yorum yapsa anlayacağım gerçekten… öte yandan kimin hak ettiğini tabi ki Allah bilir de, aynı yaradan bize fikir sahibi olma, düşüncelerimizi belirtme yeteneğini de vermiş, Dela Rosa'nın bunu kullanmasından rahatsız olanlara anlam veremiyorum…

    Size göre Vettel yada Hamilton hak ediyor olabilir, bence Vettel geçen senelere göre kesinlikle daha çok hak ediyor, Hamilton iyiydi, son 1 ayda bozdu resmen, Alonso ise bence Vettel'den de bir adım önde şuanda… Hak etme konusunda.

  4. Bence de bu sene Alonso şampiyon olmayı hakediyor.

    Ancak F2012, bu performansıyla sürücüler şampiyonluğunu haketmiyor ve muhtemelen de alamayacak. (Ferrari'nin takımlar şampiyonasını hedeflemediğini bildiğinizi düşünüyorum.)

  5. Kime göre neye göre arkadaşım.

  6. De la Rosa: "Şampiyonluğu Alonso Hak Ediyor"

    bu sene duyduğum en komik cümle

    kimin hak ettiğini bi tek Allah bilir

  7. Milliyetçilik işte ne yaparsın…

  8. burak evmez avatarı

    bu kadar saçma yorum da görmedim alternatör arızası takım hatasıdır az bilgili ol sonra burda konuş

  9. Süperdi walla 🙂

  10. İsim yanlış yazılmış.Doç.Dr.Kolpazan olmalıymış.

  11. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    atos(de la rosa) patos(briatore) aramis(marc gene) + dartanyan(alonso)

  12. Giderek bu İspanyollara gıcık olmaya başladım. Sanki vettelin bu sene en hızlı aracı vardı son 2 yarıştır aracı güçlü. Ayrıca başına şu alternatör yüzünden bayağı iş geldi. İyi olan kazansın işte

  13. tam bir benim vatandaşım muhabbeti olmuş resmen,vettel de alternatör sorunu yüzünden yarış dışı kaldı o şimdi hakketmemişmi olacak,yada raikonen 1-2 galibiyat alıpta şampiyonluğa ulaşırsa onun aracı alonsonunkinden daha kötü olduğu için o daha çok haketmişmi olacak alonsodan,bu kadar saçma bi yandaşlık görmedim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir