Schumacher: "Kore'yi Geride Bırakmamız Gerek"

yazar:

kategori:

Yarışı 13. sırada tamamlayan Michael Schumacher,bu yarışı geride bırakmak istediklerini söylüyor.

“Bazen hemen geride bırakmanız gereken hiçbir şeyin bir araya gelmediği yarışlar olur. Bu da onlardan biriydi. Yarış boyunca lastikleri doğru şekilde çalıştırmayı başaramadık. Bu nedenle tur zamanlarımız istikrarsızdı ve performansımız geriye gitti. Artık bu yarışın üzerini çiziyoruz ve önümüzdeki yarışlarda yeniden ön sıralarda olabilmeyi umuyoruz.”

Yarış dışı kalan Nico Rosberg ise, “Ne yazık ki, geçen yarıştan sonra benim içim yine talihsiz bir yarış oldu. İkinci kez ilk virajda yarış dışı bırakılmak çok üzücü.”

“Kobayashi arkadan çarptı ve yarışım orda bitti. Hafta sonundan çıkarabilecek tek olumlu nokta, ileriye yönelik bir adım olan sıralama performansımız. Artık Hindistan’ı bekliyor ve orada biraz şanslı olabilmeyi umuyorum.”

 


Yorumlar

  1. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Kendisi takımı geliştirmek için oradaydı, puan almak için değil. Keşke becerebilip kendini rezil etmeseydi.

    Schumacher yanında 2013'e odaklanıyoruz açıklamasını yapacaktır. Lewis Hamilton'ın seneye kullanacağı aracın olası performansının kaynağı olarak görünmeye çalışacaktır.

    Kelin ilacı olsa…

  2. Dönüp bakılacak gibi değil.Çaktırma devaam eett.

  3. rosberge bakın hele; ileriye dönük olumlu yanı sıralamalarda gelişmeleriymiş.
    acaba 2. çizgiden kalktığını falanmı sanıyor?

  4. Schumacher- avatarı

    kartikheyan ile kapışır diye korkuyorum son yarışa kadar araç geriye gidiyor geriye gidiyor adamı zedelediniz iyice mahvettiniz
    Ne diyeyim artıık diyecek kelime söz kalmadı.

    Sonuna kadar SCHUMACHERRRRRRRRRRRRRRRRR.

  5. şu mclaren SHUMİ,de olsa idi arkadakiler ancak toz yutarlardı ….SHUMİ,yi ancak start dizilişinde görürlerdi o kadar

  6. Bir ara telsizden vites kutusuyla ilgili bir şeyler söylediler ama tam anlamadım gerçi olmasa da tempo yerlerdeydi zaten.

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    schumi üstad altındaki eşşekle geçilmemek için arkadakinlere direniyon, aracın suyunu çıkararak kullanıyon daha ne yapacaksın.

  8. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    allahım ya lütfen şu ''ileriye yönelik''le başlayan cümle kurmaktan vazgeçin artık! sıralama performansınız sezonun ilk yarısı iyidi artık onda da berbatsınız!

  9. Son bir umut "madem son yarışları, umarım araç daha iyi olur da heyecanlı yarışlar izletir bize" diye düşünmüştüm. En azından 2011 Kanada ya da Monza benzeri bi heyecan yaşamak güzel olurdu. Ama bu araçla bu takımla mümkün değil.

  10. siz ileriye bakmaya davam edin.

  11. 3 yıldır izlediğim en rezil performanstı. Açıkçası artık umurumda da değil ne halt yedikleri,adamlar bitse de gitsek tadında yarışlar çıkarıyorlar.Biz niye dövünüp moralimizi bozuyoruz ki.Şu sezon da bitsin de artık izleyecek başka şeyler buluruz. Sözde motorsporlarının zirvesi ama gel gelelim uyduruk lastikler yüzünden kaos ortamından başka bir şey çıkmıyor ortaya.

  12. Ben mekanik bir arıza olduğunu sanmıştım. Tur zamanları çok istikrarsızdı.

  13. Rosberg,Kobayashi sana arkadan çarpmasaydı da senden bi nane olmaz.Mercedes ekibinin bunu göremeyip ısrarla sana oynamasına da şaşırmıyorum çünkü Mercedesten de bir nane olmaz.Körler sağırlar birbirini misali….

  14. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Yazık oldu yine geçmeyen kalmadı.Rosberg out olmasaydı puan alabilirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir