Hamilton'un Çalışanlarla Takılma Fikrine Button Çelmesi

yazar:

kategori:

Basında yer alan haberlere göre Hamilton, Japonya GP hafta sonunda mekanikerleriyle bowling oynayıp onlara neden takımdan ayrıldığını anlatmak istedi ve bunun için 16 kişilik yer ayırdı. Ancak mekanikerlerin daha öncesinde Button’a söz vermesi Hamilton’un bu planını sekteye uğrattı.

Hamilton “Cumartesi akşamı için 16 kişilik yer ayarlamıştım ancak başka bir şey oldu ve gelemediler. Daha öncesinden söz vermişler. Jenson ile takıldılar.” 

“Tabii ki gideceğim için mutlu olanlar olduğu gibi ve aynı şekilde mutsuz olanlar da var.” dedi.

Hamilton, Mercedes’e geçeceğinin duyurulmasının ardından Ron Dennis ile hiç konuşmadığını kabul etti.

 


Yorumlar

  1. Bence Lewis değer bilmez ve sorumsuzca hareketlerde bulunuyor. Sonu inşaallah kötü olmaz…

  2. Ron için yeri diğerlerinden başka olan bir pilottun. Bunuda Kimi gibi çok güzel bitirdin.

    İlk Senna ydı. Sonra Mika sonra Kimi sonrada sendin. Ama bravo sana tebrik ediyorum.

    Button da resmen şov yapıyor helal olsun. İstediğin aracı üretir McLaren buna hiç kuşkum yok 2011 olduğu gibi. Bir pilotun saf hızı çok iyi olmasına gerek yok o sadece işini canı gönülden yapması yetiyor McLaren yarışması için. Ron Dennis in mantığı buydu yıllardır ki Martin de buna inanıyor gördüğüm kadarıyla.

    2010 da Button geldiğinden beri Alonso nun yapamadığını yaptı. Tabi bunda Button un ingiliz oluşu ve Alonso nun daha toy oluşunun payı var.

    Neyse şimdi Perez bakalım ne yapacak. Bu adam seneye 2. 3. kalkıp kaza yapar da Vettel e Alonso ya çarparsa kötü şeyler olabilir o zaman. Düşünmesi bile korkunç. Allah bize sabır versin ne diyeyim.

  3. İki takımda beceriksiz,değer bilmez olunca sonuçta malesef bu iki insanın kaderide aynı oluyor :((

  4. Serdar Asil avatarı

    Fenerbahçe – Alex olayının bir benzeri; ya da biraz farklı bir versiyonu gibi bir olay… Tuhaftır ki futbolda Fenerbahçe'yi, Formula 1'de Mclaren'i destekliyorum, iki takımda da böyle bir olay cereyan ediyor 😀 Tıpkı Alex'e yapılan gibi, Hamilton'a da yapılan, büyük haksızlıktır !

  5. burak evmez avatarı

    hayret adminler uyuyor mu adam sabahtan beri insanları kışkırtıyor ceza veremediniz bu kadar da olmaz ki birde sürekli girip kendilerine + puan vermelerinden nefret ediyorum

  6. vay be, şu son 2 haftadır button'ın yaptıkları, planları ve niyetini önceden söyleseler hiç birimiz inanmazdık. adam bildiğin "içerdeki irlandalı" imiş. ne çabuk maskesini indiriverdi, ne içten pazarlıklı bir tipmiş de yeri dar geldiğinden oynayamıyormuş!!!

    mclaren hamilton'a ne çok şey verdiyse, hamilton da mclaren'e o kadar çok değer katmıştır. bir kalemde silmek, üzerini çizmek, dağdan gelip de bağdakini kovmaya çalışanlara arka çıkmak… bu adam 8 senenin ardından takıma pilotlar şampiyonasını kazandırmıştı, ve hala da 4 sene önceki şampiyonluğun hikayesiyle avunuyor takım. bu kadar kolay mıydı unutmak?

    hakikaten hamilton'a üzüldüm şimdi. mercedes'e geçişini sorguladık ama kimbilir takım içinde neler yaşanıyordu.

  7. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Briatore ile birlikte çalışmış pilotlara dikkat etmek gerekir. Her türlü organizasyonu anında yapabilirler. Saman altından tsunami geçirirler, kimsenin ruhu duymaz.

    20 yılda 10 şampiyonluk. Şikenin geldiği nokta.

  8. Sizin yapacağınız işin ben taa…… Takımı sirke çevirmişler. Ron Dennis en azından 1 yıllığına geri dönmeli ki takımı tekrar disiplin altına alsın.

  9. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Mclaren takımının Hamilton'a karşı bir tavır aldığı açıkca belli.Ama Hamilton'un Mclaren'e yaptıklarını unutmamak lazım, tabi Mclaren'in Hamilton'a kazandırdıkları'da az değil.

  10. Jenson takımı etrafında kurmuş bile 🙂

  11. Takım çalışanlarıda ayrı bir alemmiş.

  12. Başlığa F1THS eklemeyi unutmuş olabilir misiniz sevgili moderasyon ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir