Massa ve Grosjean Koltuklarını Koruyor; Hulkenberg Sauber'e Geçiyor

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilotun koltuğu uzunca bir süredir şüphe altında ve son form durumu, geleceğini artık güvence altına aldığı yönünde görüş bildirenleri destekler nitelikte.

Massa, hafta sonunda yaptığı açıklamalarda duyurunun yakınzamanda yapılacağını ve takımda kalacağını ima eder cümleler kurdu.

Takım Patronu Stefano Domenicali de Massa’nın 2013’te aralarında olacağını işaret etti.

Ferrari’de olmayacağı konusunda bir şüphesi olup olmadığı sorulduğunda Massa: “Hayır. Şüphem yok. Ama yine de zamanını bekliyoruz. Her iki yönden de olur aldıktan sonra emin oluyorsunuz. Dürüst olmak gerekirse (açıklama) yakında olacak.”

Domenicali: “Bu konuda ne durumda olduğumuzu çok yakında öğreneceksiniz”

Öte yandan Kore’deki yarış başlamadan önce Lotus Takım Patronu Eric Boullier, açık kapı bırakmasına rağmen Romain Grosjean’ın koltuğunu koruyacağını ima etti.

BBC sport’a konuşan Boullier: “Kalacağına dair zaten güvence verilmişti ama bugün bunu vaat edemem.”

BBC Sport’a göre yarış sonrasında Hulkenberg ve Sauber arasında imzalar atıldı; yedek pilot Esteban Gutierrez de yarış pilotluğuna yükseldi.


Yorumlar

  1. Denge çubuğu mu?

    O çubuk kırıldı ve sıralamalar bittikten sonra araca hiç dokunulmadı yarışa kadar çünkü grid cezası gelecekti.

    O kırık çubukla 3.oldu.

    Siz kırık çubuk yalanına hala inanıyor musunuz?

  2. Bak ben Grosjean'ı 2009'dan beri seven biriyim, hatta Spa'daki kazasından sonra bile savundum. Fakat Webber'e teması falan artık bardağı taşırdı diye düşünüyorum. Tek turda hızlı olunsa keşke. Olay aracı finişe getirmekte bitiyor. Eğer her zaman böyle kazasız giderse tabi ki desteğim var ona.

  3. arkadaş massacıya.
    massa nasıl hakketi 16. yarış
    pol pozisyonunda f.alans:15 massa :1
    sende biliyorsun o birin olması f.alans denge çumuğunun kırılmasından kaynaklandı

  4. burak evmez avatarı

    ferrari seni ilgilendirmez git mercedesle uğraş

  5. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Hulkenberg bizre gelirse. Sauber uçmaya devam eder.

  6. Bilmem farkinda misin ama yarislar kazanmis bir araca sahip Massa'nin klasmanda onunde Grosjean hemde caylak yilinda hemde daha kotu bir aracla Massa hakettiyse Grosjean da fazlasiyla hakediyor Massa son yarislarda harika yarisiyor ancak gecmis yillardaki performansi ne derece yeterliydi Ferrari koltugu icin? Grosjean cok kaza yapmis olabilir ancak bunlarin hepsi ilk tur kazalari bugun de gorduk bircok yarista da gorduk ilk turu sorunsuz atlattigi zaman gayet olgun yarislar cikariyor gelecek sezon cok daha guclu olacaktir ve o koltugu da sonuna kadar hakediyor bunca kazaya ragmen hala Ferrari pilotu Massa'nin onunde…

  7. massa hata yaptı ferrariden ayrılıp saubere ya da force india ya geçmeliydi.en azından altında hızlı bir aracı olduğunda rahatça yarışabilir.

  8. Ferrari%100 avatarı

    Massa hak ediyor Ferraride kalmayı 2013' te belki sezon başında böyle performans sergiler

  9. massa ne yaptıda haketti arkadaşlar adam 2 yıldır kayıp

  10. arkadaşlara ben de katılıyorum, şu yumurtayı kapıya dayandırmadan harekete geçebilsek pek güzel olacak. hemşerisi marcio nobre gibi, sözleşme yaklaşırken at golleri, imzadan sonra yatış 😉 ama inşallah gelecek sezon başından itibaren böyle devam eder..

  11. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Umarım Gelecek Sezon Bütün Yarışlarda Bütün Yarışlarda İyi Performans Ortaya Koyar. Sadece Yumurta Kapıya Dayandığında Değil 🙂

  12. rocco junior avatarı

    Hayırlısı diyelim.Keşke Massa,hakkında koltuk iddaaları olmadan,yumurta dayanmadan bu performansı gösterseydi.Umarım dediği gibidir yani lastikleri anlamıştır.Son yarışlarda iyi gidiyor ve takımlar hem Alonso için değerli işler yapıyor.Son sezonunun yine böyle olmasını diliyorum yani 2.yarıdaki performansı gibi.

  13. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Grosjean ve Maldonado açıkta kalırsa Kasap Açıcaklarmış 🙂

  14. 😀 hahah bu iyidi

  15. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    3 yıldır ortada görünme, her yarış sürün, tur ye sonra 2 yarış iyi sür ve kontratı imzala.Valla bu Ferrarinin hakkı ödenmez.

  16. Massa haketti de, Grosjean'ı anlayamadım.

  17. Koba gümledi o zaman oda Force İndiaya geçsin ama sponsoru yok …

    o zaman Suşi restoranına…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir