Hamilton ve Raikkonen'in Mücadelesi – 2012 Kore GP

karadayı 1. bölüm

Hamilton ve Raikkonenin Mücadelesi – 2012 Kore GP

 


Yorumlar

“Hamilton ve Raikkonen'in Mücadelesi – 2012 Kore GP” için 20 yanıt

  1. O yetki Schumi ye ait

  2. çok kastırdı be, yani anlamsıza, aynı savunmayı Massa ya yapsaydı ya, niye Kimi ye karşı bu kadar zorladı,

  3. 2003'te de 1 yarış kazanarak şampiyon olacaktı nerdeyse.

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Hamilton, iyi bir pilot. Gerçekten çokda güzel savunma yaptı. Raikkonen, düzlükte Hamilton'a, yetişebilmek için tüm kersini kullandı. Viraj çıkışında yani çekişte Hamilton'a, oranla yavaş kalmasının sebebide bu. Mclaren'in, çekişi Lotus'a, oranla daha iyi zaten.

    ''Yarışın Başlangıcı'' adlı videoyu izlerseniz demek istediğimi anlarsınız. Startan sonra uzun düzlük sonunda, viraj çıkışında Hamilton ve Raikkonen, yan yana geldiler. Avantajlı olan Raikkonen'di. Ama Mclaren'in, muhteşem çekişi sayesinde Hamilton, yerini kaptırmadı. Yarışın başında iki araçta sağlamdı eşitti her şey. Ve Mclaren'in, çekişteki hız farkını herkes rahatlıkla görebilir.
    Alın buda linki
    http://www.trf1.net/multimedya/video-galeri/yaris-video/28748-yarisin-baslangici-2012-kore-gp.html#.UHwHM28xpBo

  5. lewis drs'ye karşı koymaya çalışmak yerine kersini saklayıp 3. viraja ideal çizgide girerek çok akıllı davrandı. gerçekten de yavaş bir otomobille pozisyon nasıl savunulur dersi oldu bu.

  6. Melih Çakmaklı avatarı
    Melih Çakmaklı

    Schumacher? Her yarış arızayla boğuştu adam.

  7. emiko emiko avatarı

    Aracın gücü o kadar.Yeni egsozun çekiş gücü düşük.Belki kimi ile hamilton arasındaki en büyük fark.Kimi yerine başka pilot olsaydı çarpışma kaçınılmazdı.Hamiltonda şu ana kadar dikkatli olsaydı şu an şampiyonluk potasındaydı.

  8. Geçen sene Massa ile olan mücadeleleri tam derslikti zaten 🙂

  9. bu çekişme kimi nin biraz çekingen davranmasıyla hamiltonun galibiyeti ile sonuçlandı. sonuç ne oldu…geçti geçildi bunlar bir anı olarak kalır ama tarih alınan sonuçları yazar. bu açıdan eskiden kimi daha saldırgan bir yapıya sahipti. şimdi bence çok makul akıllıca sürüyor. elbet tüm yarışları bitirmesi Allahın nasibi ama bununla beraber kimi de cüzi iradesiyle sanırım bir katkıda bulunuyor. neticede yarış kazanmadan pol kazanmadan üçüncü durumda….

    bana göre yılın pilotu kimi dir…inşaallah son 4 yarışta alnımızın akıyla biter bu sene beklentimizin ötesinde bir netice verdiği için Rabbime teşekkür eder pilotumuz kimi ye de daha güzel başarılar temenni ederim.

  10. direksiyonda kimi olduğu müddetçe ne motoru takarsan tak sonuç değişmez.MGP de mercedes motoru kullanıyor sonuç?Redbullda reno motoru kullanıyor sonuç.?. Bahaneyi motora bulmayın.Ne bileyim kers bozuktu filan deyin.motivasyonu eksikti deyin.

  11. Lotus Renault deilde Lotus Mercedes olsaydı görürdük dersi:)

  12. raikkonen alonsodan iyi bir pilot.[her kulvarda geçer]

  13. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    drs ye ve eskımıs lastıklere ragmen gecılmedı hamılton tebrık edıyorum. Raikkonen de epey surundu hamıltonun arkasında bu kadar yavas aracı gecememek ılgınc. rai fanlarının hatırlamak istemedıgı bır yarıs olarak kalacak hatıralarda

  14. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    İddia ediyorum ki bu sezonun en şanssız adamı Lewis Hamilton'dur.Başka pilot olsaydı çoktan isyan edip kenara çekmişti ama garaoğlan herşeye rağmen sonuna kadar mücadele verdi.Tebrikler aslan garam.Arızalı süspansiyonla piste çıkıp pilot nasıl olurmuş gösterdin ya bu yeter.

  15. bu arkadaşı siteden uzaklastırılmasını istiyorum tahrik ediyor yorumlarıyla.kimiye ders vermis hadi be ordan

  16. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    Hamilton gibi bir pilotum olsun , 5 milyon dolar borcum olsun.
    Ah be Martin yaktın kendini de bizi de.Eminim ki bu videoyu izleyince sen de pişman olacaksın.

  17. lewis daha çocukken kimiyi izlemeye gelip onu örnek alan bi çocuktu 🙂 saçma sapan adamlar doldu bu siteye.eskiden az insan ama çok iyi yorumlar yapılan bi yeri burası iyice cılkı cıktı

  18. Hangi yaşta olursa olsun insanın ders alması iyidir sıkıntı olmaz sende dene bence..

  19. Mclaren her aşamada daha hızlı çekişte falan tabikide olacak

  20. resmen kimiye sürüş dersi vermiş hemde arızalı aracı ile.Helal len hamilton.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir