Hulkenberg'in Menajeri, Sauber Haberlerini Reddedemedi

yazar:

kategori:

 

2010 sezonu sonunda Williams’taki koltuğunu kaybeden Alman pilot, 2011’de yedek pilotluk yaptığı Force India’da bu sezon yarış koltuğunu kaptı ve etkileyici performanslar ortaya koydu.

Pazartesi günü Sauber söylentileri sorulduğunda Hulkenberg’in menajeri Timo Gans: “Bir şeyi doğrulamak veya reddetmek istemyiorum. Pilotların anlaşmaları, ilgili takımlar tarafından duyurulur. Bir şeyleri önceden açıklamak istemiyorum”

 


Yorumlar

  1. Force India mali krizde olabilir bence. Sauber daha sağlam bir takım.

  2. Muammer UYAR avatarı

    Bu Ferrari nin başının altından çıkan bir şey.. Başka takımlardan korumak için Bir nevi karantinaya aldılar Hulkenbergi.. 2014 tede takıma alacaklar büyük ihtimalle…

  3. bu sene di resta'ya karşı çok iyi mücadele verdi ben bu kadarını beklemiyordum. ayrıca bir takımdan kovulmadan ayrılarak diğer takıma geçmek hem aranan pilotsun demektir hem de yeni rekabet, kendini kanıtlama ortamıdır.

  4. Ben bu olayı anlayamadım. Neden Hulkenberg Sauber'e geçmek istiyor ki ? Force India ve Sauber denk takımlar gibi duruyolar. Büyük takımlardan birine gitse anlardım ama belki de bilinmeyen bazı önemli detaylar vardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir