Kubica, Alonso'yu Takım Arkadaşı Olarak Hoş Karşılayabilir

yazar:

kategori:

Yeni şampiyona lideri Robert Kubica, çifte dünya şampiyonu Fernando Alonso’yu takım arkadaşı olarak hoş karşılayabileceğini söyledi.

23 yaşındaki Polonyalı pilot ve Alonso padoktaki en yakın arkadaşlardan ve ikili yarış hafta sonları genelde beraber takılıyor.

Kubica’nın gelecek sene takım ile devam etmesi bekleniyor ancak Heidfeld’in kontratı olmasına rağmen Alman pilotun takımdaki geleceği belirsiz.

El Pais’in Alonso ile takım arkadaşlığı hakkında ne düşündüğünü sorması üzerine Kubica "Bu konuda bir sorunum yok. Onunla çok iyi anlaşıyorum."

"Gelecekte ne olacak bilmiyorum ancak eğer ikimizde BMW adına sürersek çok keyif alırız."

"Birbirimize hem pilot olarak hem de insan olarak saygıyla yaklaşıyoruz. Onu biliyorsunuz, ne düşünürse direk söyler."

"O kendi imajını çok düşünen, pazarlama için konuşan ya da sadece iyi görünmek isteyen birisi değil." dedi.

Kubica ayrıca gösterdiği performans ile takımda 1. pilot olduğu söylentilerini de yalanladı.

Kubica "Şu anda buna ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Tek düşüncem işimi iyi yapmam ve her gün gelişim göstermem." dedi.


Yorumlar

  1. ne de olsa kankalar aynı takımda olurlarsa birbirlerinin dilinden anlarlar ve bu yüzden arlarında bir sorun çıkacağını sanmıyorum
    ALONSO_KUBİCA
    süper bi ikili olur bu arada konuşmayı kubicaya yakıştıramayanlar kubica durup dururken bn fernandoyu istiyorum dememişki ona sormuşlar o da ben onunla aynı takımda olmaktan keyif alırım demiş ki ikiside birbirlerin çok iyi tanıyorlar ve seviyorlar çünkü
    f1 in şuanki tek kankaları olarak görüyorum onlar kadar sıkı fıkı olanını görmedim

  2. yok yaw heidfeld bu takımda 2000 den beri var tamammı tamam alonso süper ama heidfeld bu takımın büyük bi parçası.bence alonso renoda kalıp 2009 da ekipmansız en iyi araç olacaktır bundan eminim.

  3. alonso yu çok iyi tanıyor. iyi bir ikili olabilirler bence.

  4. alonsoyu seviyor belli acaba takım arkadası olasalar da araları böyle ii olur mu?..

  5. kubica alonso'yu takım arkadaşı olarak isterim dememişki ispanyol gazeteceiler sormuş alonso'nun BMW ile transfer söylentileri var nasıl karşılarsın demiş kubica'da alonso griddeki en yakın dostum ikimizde BMW için sürsek çok heyecanlı olur demiş hepsi bu.

  6. vahit başol avatarı

    burda kubıca sunu dedı bunu dedı olayına gırmeyelım arkadaslar.kubıcaya boyle bır soru sorulmus oda ıctenlıkle cvp vermıs.her pılotun kendıne yakın gordugu bır pılot var onla aynı takımda olmasını ıstemesı kadar dogal bısey yok burda kubıcanın soylesınde bır anormalık gormeıyom ben.alonsonun bmw gecmesı bence hem bmw hemde alonso ıcın cok ıyı olur.seneye bazı kurallar degısecek ve sıl bastan olacak hersey.ve bu kurallara uyum saglayabılır bmw ve kazanma kabılıyetı var bence,eger alonso seneye bmw de olursa cok super bır sezon bız beklıyor olur.heidfelde gelınce kanada ıkıncı olduguna bakmayın sız kımı ve hamılton yarıs dısı kalmasaydı bu kadar ıyı bır netıce alamazdı am akubıca yıne ılk ucte olurdu kesın.onlar yarıs dısı kalınca ve starejı degıstırdıler ayrıca pıstekı en hızlı takım halıne geldıler normal yanı ıkıcı olması bence.acıkca goruluyokı eskı hıedfeld yok acık ara performans dususu var.seneye zor hıedfeldın kalamsı bmwde bence bu benım gorusum arkadaslar kaytılan olur olmayabılır

  7. Kubica ya sormuşlar Alonso takım arkadaşın olsa nasıl olur diye oda cevap vermiş. Durduk yerde Alonso yu isterim dememiş zaten.

    Heidfeld-Kubica ikilisini Alonso-Kubica ikilisine tercih ederim her zaman. Heidfeld in eleştirilmeside anlamsız. Adam 8. başlayıp 2. bitirdi en hızlı 2. turu attı daha ne yapsın?

  8. kubica bu açıklamayı yapmamalıydın zaferinin ertesi gününde. başta heidfelde ve bize ayıp ettin. tmm alonsoyla iyi anlaşıyorsun da altındaki aracın bu duruma gelmesinde heidfeldin payı çok büyük bunu unutma.

  9. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    kubica nın bu acıklaması iyi degil bence heidfeld jübilesini yapıncaya kadar kalmalı bakarsınız bir galibiyet de o alır…

  10. Valla ben de bir Alonsocu olarak keyif alırım, iki kaliteli, hızlı pilot, Alonsonun tecrübesi ve BMWnin istediği her şeyi koparabilme kapasitesi… Ama bununla beraber BMWnin şu anda en "baba" pilot kadrosuna da sahip olduğunu söyleyeceğim.

  11. kesinlikle doğru seçim olur hem bmw için fernando hem de fernandoiçin bmw…

  12. bence de seneye – BMW özellikle artık yarış kazanmış bir takım olduktan sonra- heidfeld gönderilip yerine alonso'nun gelmesi ihtimaller dahilinde olabilir. ama ne olursa olsun, heidfeld gibi efendi ve sadece işini yapmaya çalışan bir pilot hakkında daha galibiyetin ilk gününde böyle bir açıklama yapmasını hiç yakıştıramadım kubica'ya. heidfeld'den daha başarılı bir pilot olabilir, ama unutmayalım ki heidfeld bu güzel takımın kurulması esnasında da oradaydı ve takım adına yaptığı yardımlar gelişimler asla göz ardı edilemez. bmw'nin bugün bu noktaya gelmesinde pilot olarak en büyük pay heidfeld'dedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir