Williams 2013 için "Birçok" Seçeneği Gözden Geçiriyor

yazar:

kategori:

 

Ne Pastor Maldonado’nun ne de Bruno Senna’nın anlaşmaları gelecek seneyi kapsıyor; her iki pilot da koltuğunu kaybetme riski ile karşı karşıya; gerçi Maldonado, Chavez’in seçilmesiyle şansını yükseltmiş durumda. Çünkü PDVSA desteğinin sürmesi bekleniyor. Ayrıca bu sezon takıma tek galibiyeti İspanya’da Maldonado getirmişti.

Bununla birlikte, eğer takımdan birisi gidecekse bunun Senna olacağı öne sürülüyor ki yerine Valtteri Bottas ciddi aday.

Takımın ortaklarından Toto Wolff, takımın 2013 için birçok seçeneği gözden geçirdiğini belirtti.

Wolff: “(Pilotlarla ilgili açıklama) bu sene olacak. Ama ne zaman olduğunu henüz bilmiyorum. Çünkü bu sezona ve mevcut pilotlarımıza odaklanmak istiyoruz. Önemli olan bu. Şu anda gözden geçirdiğimiz birçok seçenek var ve seçim hiç kolay değil”

“Zor bir karar. Her şeyden önce, uzunca bir süredir bu pilotlarla çalışıyoruz ve elbette bunun karara etkisi büyük olacak. Kısa ve uzun vadeli seçenekleri değerlendiriyoruz. Bazen kısa vadeli seçenek, en iyi uzun vadeli seçenek olmuyor.”

Sezonun bitimine 4 yarış kaldı Senna ve Maldonado’nun performansları merak ediliyor ama Wolff öyle düşünmediğini; iki pilot hakkında zaten yeterli tecrübelerinin olduğunu dile getirdi.

 

 


Yorumlar

  1. Wiliams ve Sauber bu sende pilotları yüzünden hakettikleri yerde değiller, Williams ın aracı belkide Sauber den daha hızlı ama bunun için iyi pilota ihtiyaç var, 2012 de maldonado ve senna nın sponsor yüzünden seçildiğini herkez biliyor, yazık, yapacak birşey yok, paralı pilot yarıştırmanın alasını en büyük takımlar bile yapıyor çünkü

  2. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Adrian Sutil ya da Kovalainen resmen harcaniyor awilianms alsay ya bu adamlardan birini.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir