Klien, BMW'nin İlk Galibiyetini Övdü

yazar:

kategori:

Gelecek hafta Le Mans 24 Saat yarışlarına katılacak olan BMW Sauber’in yedek ve test pilotu Christian Klien, Kanada’da 1-2 sonucu alan takımını övdü.

Cumartesi günü Le Mans hazırlıkları öncesi için pistten ayrılmadan önce Heidfeld ve Kubica’ya destek için Montreal’de bulunan 25 yaşındaki pilot "Robert, Nick ve tüm BMW Sauber F1 takımı adına mutluyum. Geçtiğimiz kış takıma katıldığımda ve BMW Sauber F1.08’i sürdüğümde bu sene gerçek başarının potansiyeline sahip olduğunu hissettim."

"Her iki pilotun farklı stratejiler ile yarıştığı böyle bir yarışta 1-2 sonucu almak ve Robert’in pilotlar klasmanında liderliğe yükselmesi çok özel bir durum. Hinwil’deki çalışmalara ve Dr. Theissen’e iyi bir sonuç oldu. Bunun takımı daha da yüksek bir seviyeye getireceğine eminim. Başarı daha fazla başarıyı getirecek ve bu sene hedeflerine ulaşmaları için bende çok sıkı çalışacağım." dedi.


Yorumlar

  1. sinan  bilir avatarı

    pınar nasıl içine oturduysa artık kanada gp si her haberin altına şans mans diye zırvalamışın.neyse senin susmaya niyetin yoktur f1 i de anlatamicam sen böyle devam et takıl kafana göre.

  2. beleşten 2 lik ne var her zaman pit yolun da kaza olmaz arkadaşlar

  3. Rakkathebest  avatarı

    klıen ı seneye renaultta gorebılırız yeteneklı bır pılot ıcın ıyı bır sans olur bence egere renault olmassa da muhtemelen bır sonrakı sene pılot dızılıslerıne gore bmw dee yer alabılır kım bılır hala genc

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir