Schumacher, Vettel'in Bir Gün Ferrari Adına Yarışabileceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

43 yaşındaki pilot, Benetton ile kazandığı şampiyonlukların ardından o dönem zayıf görünen Ferrari’ye geçmiş ve seneler sonra yoğun çabaların ardından şampiyonla, hatta art arda 5 şampiyonluğa ulaşmıştı.

Karşılıklı olarak transfer söylentileri yalanlansa da bugünlerde konuşulan en gözde mesele Vettel’in 2014’te Ferrari’ye geçip geçmeyeceği.

Schumacher: “Bu konuda çok fazla şey konuşuluyor. Belli bir noktada ben de bunu tecrübe ettim ki bazen yeni bir meydan okumaya ihtiyaç duyarsınız. O da bu şekilde düşünürse bir gün tecrübe edecektir.”

 

 


Yorumlar

  1. schuminin oğlu gibi elinde büyüdü.kaderi aynı sanki. yani ilk sezon 91 ve 2007 yarım sezon vettelde schumi gibi ilk yarışından sonra başka takıma gidiyor jordan-benetton bmw-str ertesi yıl ilk zafer geliyor aynı yağmurlu bir yarışta.sonra bir yıl sıradan geçiyor 4.cü sezonu aynı şekilde dramatik şekilde son yarışta puan puana şampiyon oluyor.ondan sonraki yıl çifte şampiyonluğu rahat bir şekilde kazanıyor.sonra schumi 4 sezon boşa gidiyor.96 neysede 97de diskalifiye 98de belçikada coultharla çapışıp japonyadada lastik patlatmasıyla şampiyonluğu kaçırıyor.99 da ise ayağını kırıyor.ama o noktadan sonra 5 kez şampiyonluk yaşıyor.sanki dejavu değilmi? gözler yüz çene gülüümseme çok samimi boy hep aynı oda alman.şuan 96 sezonu gibi sezonun sonuna gelinmiş gibi o zamanın en güçlü takımlarından tecrübeli hill şampiyon oluyor acaba alonsomu şampiyon olacak.umarım öyle olmaz raikkonenin şampiyon olması herkesi memnun eder umarım.

  2. Başka ne sorsun.tabiki hhızlısını sorar

  3. hehehehehehehehehehehehe çok komik kardeş. -.-

  4. 2012 nin son iki rakımını çıkarın geriye 20 kalır 2012 deki tüm rakamları toplayın 5 yapar

    20 + 5 = 25. yaşında Sebastian Vettel şampiyonu olacaktır

  5. Montezemello nun sözüydü galiba, bir gun gelir ve her şampiyon Ferrari ye gelir",

  6. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Yönetim bu ne biçim resim 😀 Schumi'nin Vetteli geçtiği resimle yoksa Vettele saygısızlıkmı yapıyorsunuz 🙂

  7. Ona soruyu soran haberci Vettel'i sorduğu içindir.

  8. Shumi niye Rosberg değil de Vettel demiş.Usta ustayı bilir.Eğer Shumi Vettel'e destek veriyorsa bizde veririz Shumi için tabi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir