Hamilton: "Beni Durdurabilecek Hiç Bir Şey Yok"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, bu sezon McLaren takımını "hiç bir şeyin durduramayacağını" söyledi ve Kanada’daki büyük hatasını şimdiden gerisinde bıraktığını belirtti.

McLaren pilotu, Montreal’de pit yolu sonunda kırmızı ışığı geç farkedip önündeki Raikkonen’e çarpması ile yarış dışı kalmasının ardından şampiyona liderliğini Robert Kubica’ya bıraktı.

Bunun yanında Hamilton, bu kaza nedeniyle aldığı cezanın ardından Fransa’daki yarışa 10 sıra geriden başlayacak.

Ama Kanada’da kazaya kadar güçlü bir performans ortaya koyan İngiliz pilot, olayın kendisini etkilemeyeceğini ve şimdi kendisini hiç bi şeyin durduramayacağını söyledi.

Hamilton: "Bu, herhangi bir farklılık yaratmayacak. Güven açısından bana bir darbe değildi. Tükenmiş veya hayal kırıklığına uğramış değilim"

"İleriye bakarak ruh halimiz güçlü. Gerçek şu ki; bu hafta herkesi bozguna uğrattık. Şimdi sahip olduğumuz araçla, bizi durduracak bir şey yok"

"Telafi etmek veya başka bir şey, benim bir günümü bile almaz. İlk olarak kondisyonuma dikkat edeceğim ve Magny Cours’u dört gözle bekliyorum. Hepsini kazanamazsınız"

Hamilton, kazasına ve sonunda cezasına neden olan kuralı gülünç olarak niteledi.

Hamilton: "30 saniyelik bir alanda bunun nasıl meydana geldiği konusunda şaşkınız. Beni daha uzun süre ile doldurdular, önümde iki adam vardı ve birden durdular, bende kırmızı ışığa baktım"

"Kişisel olarak kuralın gülünç olduğunu düşünüyorum. Biz yarıştayız, pit yolunun sonundaki kırmızı ışığı nasıl görebilirsiniz? Ama kural bu ve ben bunu kabul ediyorum"

Ama 23 yaşındaki pilot, Fransa’da grubun ortasından yarışa başlamanın kendisine ilave motivasyon sağlayacağını kabul etti.

Hamilton: "Gelecek yarışta 10 sıra geriden başlıyorum. Biraz sert gerçekten. Kimsenin yarışını harap etmeyi amaçlamadım. Zaten herşeyi kaybetmiştim. Bu beni daha güçlü yapar. Magny Cours için sabırsızlanıyorum"


Yorumlar

  1. allahtan hakemler sizin gibi neyin ne olduğunu bilmeden taraflı karar vermio. O kazaya kimse ceza veremezdi çünkü araba kopmuş, yani telemetry e bile bakmaya gerek yok.Ben bahrainde çıkıp hamilton a ceza istemedim bu aynı şey. Çok saçmaladınız yaa bu monoco konusunda…

  2. bence ikisininde ceza alması gerekiyordu 2 si farklı kaza zaten bir tutan yok ama 2 kazada cezalık kazalardı anlatabiliyor muyum?

  3. mclaren ii hoş diyosundaa anlamak istemediğin bişeyy war.. yarıs sırasında kaza f1 de olabilen en cok şeyy ve bu duruma düşen bugüne kadar sayısız pilot olduu eğer kimiye ceza verilmesini düşünüosann diğerlerinin de almasıı gerekiodu ki ceza alması gereken bi durum yok.. ama lewis pit yolunda kırmızı ışığı görmediğini söleyerek çaptıı. sence bu normal mii ?? yanii hangisinin ceza almasıı lazım bu durumda..

  4. Sutil – Rai kazasında Rai'yi eleştirenler ve yerden yere vuranlar şimdi acaba neden Rai'nin yarıştan sonra özür dilemesini göz ardı edip Hamilton'un bu açıklamalarının arkasında duruyorlar? Çelişmemek lazım.. Herşeyin bir adabı var. F1 yorumlarının da olacağı gibi.

  5. kimsenin durduramayacağı araba mclaren mi oluo?

  6. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    YF 22

  7. bu ne özgüven usta fransa da f16 mı olacak altında

  8. Bülent  SOLMAZ avatarı
    Bülent SOLMAZ

    bak hamilton kardeş…. Gel biz bu yalanları bırakalım temiz toplum yaratalım. Kendi söylediğine kendin inanıyormusun? Bundan sonraki pistler ferrarinin pistleri. Senin balon kanada da patladı. pilotlar klasmanında 3. olabilirsen senin için büyük kaşarı. KİMİ varken senin işin zor.

  9. aslında dingil mesafesininde etkisi vardı geçen sene ama en azından ferrarinin iyi olduğu bir pistte ceza aldık..Hamilton'ın yarışta işi çok zor olucak geçiş çok zor burada..Kovalainen'den 3.lük bekliyoruz bakalım becerebilcek mi..

  10. ben bir mclarenci olarak hamiltonın görüşlerine katılmak isterdim ancak geçen sene de burda bu kadar hız farkına sahiptik ama fransaya döndüğümüzde durum aynı değildi ve bir iki yarıştaki performansa bakarak sezonun geri kalanı hakkında tahmin yapmayı çok sağlıklı bulmuyorum ama yani bu kadar emin konuştuğuna göre umarım bi bildiği vardır demek geliyo içimden sadece..

  11. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Kaza olupta kazaya karışan pilotlar yarışdışı kalıyorsa bu zaten en büyük cezadır

  12. her kazaya değil ama Lewis'in Kimiye çarptığı,Kimininde Sutil'e çarptığı şekilde ki kaza tipleri ceza gerektiren kazalar..

  13. Yarışlarda kaza olunca mutlaka olan kazaya karışanların yarışı mahvoluyor dogru dimi.O zaman arkadasım her kazaya ceza versinler olur mu öle bir sey yav mantık kullan.

  14. hasan özer avatarı

    eğer kimiye monacoda yaptığı kazadan dolayıceza verilmesi gerekiyor ise biraz daha geriye gidip yine hamilton un alonsoya bahreynde arkadan çarpmasınada ceza verilmesi gerekiyordu. yarış içinde kaza yapamazsın gibi bir kural yok.fakat pit yolunda kırmızı ışık yanıyor ve durmuyorsan üstelik kazaya sebebiyet veriyorsan cezanın verilmesi normaldir.kiminin monaco kazasıyla yada lewisin bahreyndeki kazasıyla bu olay birbirinden tamamen farklı.monacoda kimi kornayamı basmalıydı. aracın kontrolünü açık bi şekilde kaybetti ve sutile bindirdi.hatırlarsanız geçen yıl kanadada massa ve barichello da black flag yemişti kırmızı ışık yüzünden 2 yıl öncede montoya.fakat eğer hamiltona 10 sıra veriliyorsa rosberge gridden başlama cezası verilmeliydi.

  15. Bence çok saçma olmaz hatta çok doğru bir karar oldu ama vermemeleri saçma oldu..Ayrıca ışıkta geçmeye çalıştığı için ceza fln verilmedi ceza Kimiye arkadan vurulduğu için ve yarışı suçsuz yere sona erdiği için verildi..

  16. Kiminin kazasına suç mu verilir kardeşim çok saçma olmaz mı sence??Yarışta birden kontrolü kaybediyor ve düzeltemeyip vuruyor bir pilota.O zaman her kazaya ceza versinler.Hamiltonada verilen ceza kaza ile ilgili degil ışıkta geçmeye çalıştıgı için.

  17. kardeşim LEwisin yaptığı kaza ile kimsenin kıyas yaptığı yok atın şunu kafanızdan bi kere 2 si ayrı şeyler ama bu yaptığı kaza Kiminin suçsuz olduğu anlamına gelmiyor malesef suçluydu ve cezasını çekmeliydi kabul etseniz de etmesinizde..

  18. ilk önce yazdığımı oku ondan sonra yorumunu yap sutil'le aynı olmadığını ama buna rağmen sonuçta Sutil'in suçsuz yere yarış dışı kaldığını söylüyorum siz hala pişkin pişkin konuşuyorsunuz nerdeyse Sutil'i suçlu çıkarıcaksınız az kaldı..Geöiş hamlesi yaparken demişsin adam 50 m geride bodozlama daldı resmen nerede geçiş hamlesi yarışı izlememişin herhalde..Yağmur olması bir şeyi değiştirmez yolda tutamadıysa aracı gitsin duvara vursun Hamilton'ın ceza alması gerektiğini bende söyledim ama Kimi'de ceza almalıydı 5 veya 10 farketmez..

  19. AbuzerKanliKavakli  avatarı
    AbuzerKanliKavakli

    sutille aynıymış gerçekten komiksin ya yağmurlu bi yarış bi geçiş hamlesi yaptı olmadı araç kaydı gitti yapıcak hiç bi şey yok ama sizin üstüne yetenekli kimsenin yenemeyeği üstün pilotunuz ışıkları görmekten aciz en büyükmüş kimse yenemezmiş alıcaksın dersini dur bekle sen bay çok bilen

  20. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    İleriye bakarak ruh halimiz güçlü. Gerçek şu ki; bu hafta herkesi bozguna uğrattık. Şimdi sahip olduğumuz araçla, bizi durduracak bir şey yok"
    olay budur,antrenmanlardan sıralamalara ve o saçma harekete kadar hakkaten de herkesi bozguna ugrattı bu hakaret edip sayıp sövdüğünüz adam biraz saygı duymayı öğrenin.eskiden sadece farklar kapanıyordu sc girince çünkü herkes arka arkaya gelmeden pitine giren cıkıyordu ve sadece arqadaki fark eriyordu ama burda hem fark gitti hem de 2 sıra kaybetti böyle adaletsizlik olur mu ve bu hep neden mclaren takımı öndeyken olur.monaco filan demeyin sakın aynı şeyler olmadı cunku orda..ve bunları aynı aracla yarısan ve burdaki hemen hemen herkesin hızlı oldugunu dusundugu heiki gibi bir takım arkadasına da fark atarak yaptı..gerki buradaki heiki sevgisi ve lewisi gecmesini isteyenlerin çoğu kindarlıktan yapıyor bunu o da var..ama helal olsun bu kadar kindar insan yarattıgına göre var bu çocukda bişiler..fransa da da birileriyel kaza yaşar diyorum ben şimdiden..çünkü haklkaten hasarı azaltmayı bilmiyor kendi deyimiyle ve bahreynden herhangi bir ders cıkarmamış;aksilik fransa sc girme ihtimali kırmızı karın yağma ihtimaliyle neredeyse aynı..ceza olayını da dogru bulmakla beraber dogurdukları sonuclar itibariyle monacodan cok da farklı oldugunu dusunmedigim bir olayı biraz abartmışlar gibime geldi..

  21. bu cezayı az bulanlar Sutil konusunda söylenenlere gelince sürekli o farklı kazaydı fln deniyor farklı marklı sonuçta adamın yarışı bitti suçsuz yere yolda tutamayan Kimiydi aracı ve onun yüzünden o adamın yarışı berbat olmuştu ama FIA efendiler soruşturma bile başlatmadılar buna niye hiç birinizin sesi soluğu çıkmıyor çok merak ediyorum işinize gelince cezaları hafif bile bulabiliyorsunuz..

  22. Bir F1 pilotunun böyle konuşmaması lazım bence.Agır başlı olması gerek.Tabi Kimi kadarda degil ama Hamiltonunda bu kadar boş bogazlık yapmaması lazım.

  23. çünkü ağır bir ceza Fransa gibi bir pistte 10 sıra cezası almak demek Monacodaki ile eş değer nerdeyse genelde bu tip şeyler 5 sıra ceza veriyorlardı ama burda 10 sıra verildi..

  24. Kimi-Ferrarii  avatarı
    Kimi-Ferrarii

    nedenn ağır olduğunu düşünüosun sorabilirmiyimmmm ??

  25. bence ceza 5 sıra cezası olmalıydı 10 sıra cezanın ağır olduğunu düşünüyorum..

  26. Kimi-Ferrarii  avatarı
    Kimi-Ferrarii

    hamilton işin cılkınıı coktan cıkardıı zaten..

  27. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Çok iyi bir özgüven.Böyle olması çok çok iyi.Ancak tecrübe eksikliğini,pist üzerinde kendisinden çok daha fazla tecrübe sahibi pilotların olduğunu,genç pilotların içinde kendisi kadar yeteneği olan başka pilotların da olduğunu tamamen göz ardı ettiği çok açık.İyi bir pilot,biraz böbürlenmeyi,ukela olmayı tabiki hak eder.Ama ucunu kaçırırsa Alonso olur.Aman ha Hamilton dikkat et.Bu işin cılkını çıkarmadan sükünete gir ve piste,sürüşe odaklan.

  28. erdem akyols avatarı

    hamilton biraz abartmiş bence…birde yorumlari okudum bazı arkadaslar kubica rai ve lewis dioo hane massa massayı kimse hesaba katmio… adam sampiyonluga yarısıo 🙁

  29. ben zaten bu adamdan boşu boşuna nefret etmiyorum.ne ararsan bunda.kibirinden geçilmiyor.

  30. ah hami ah bu kadar sallarsan düşüşün ağır olur daha yolun başındasın dur bakalım…

  31. bu arada yazdıklarımdan hami'yi suçluyormuşum gibi bir anlam çıkmasın, ben hala hami'nin bir yarış hatası yaparak kaza yaptığını düşünüyorum. raikkonen'e vurması da beni hiç ilgilendirmiyor ve üzmedi. sadece biraz daha alçakgönüllü davranmasını beklerim. yoksa hami benim massa'dan sonra sevdiğim bir kaç pilottan biri..

  32. arkadaş bu ne hava dün bir bugün 2 senin f1 kariyerin ne? yok kimse durduramaz yok herkesi bozguna uğrattım yok kimsenin bulamadığı yolu ben buldum ben şöyle aslanım böyle kaplanım vs… önce ayakların yere basacak, sonra sadece işini yapacaksın ve seni methetmelerini bekleyeceksin. bırak ta otoriteler desin bunları, taraftarlar izleyiciler desin. rai'nin yarışının canına okuyacaksın ve bugün yüzsüz yüzsüz karşılığının gülünç olduğunu söyleyeceksin. kimse seni durdurmaya kalkmıyor ki zaten, sen gidip vuruyorsun! neymiş önünde aniden durmuşlar! tabi arkalarından gelenin kurallardan haberi olmayan bir çaylak olduğunun farkında değillermiş, rai ve kubi suçlu aslında. kazadan sonra hami'yi hiç suçlamadım hep sadece bir kaza olduğunu söyledim ancak bir insan bu kadar kendini beğenmiş olamaz. özür diledin doğrusunu yaptın kapat konuyu. yavuz hırsız gibi neredeyse kendin hariç herkesi suçlu çıkaracaksın!!!

  33. Cezayı gülünç bulmasınıda ben gülünç buldum.

  34. AbuzerKanliKavakli  avatarı
    AbuzerKanliKavakli

    sıra lewiste McLaren-Mercedes kiminin yarışını kanadada berbat eden lewisden başkası değildi..bekle lewis bekle fransada görüceksin akla karayı!!seni durdurabilecek kimmiş görüceksin

  35. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    Mclaren Mercedes…Öncelikle şunu söylemek isterim ki ben Ferrari hayranı değilim…Tuttuğum takım Mclaren ve favori pilotum raikkonen'dir.Yani antipati mclaren'de olmasından kaynaklanmıyor.Bu 1…İkincisi Mclaren'in Ferrariyi geçmesi beni hiç üzmez aksine sevindirir(tabiki geçilen Massa ise)…Durum gözterişyorki sen ezbere ve önyargıyla konuşuyorsun.saygılar

  36. hasan özer avatarı

    evet! lewisi kırmızı ışıktan başka hiçbirşey durduramaz.

  37. evet alonsonun ne balı kalmıştı neden çok konuşması şimdi sırada lewis var,vurun abalıya….

  38. mehmet yılmaz arkadaşım antipati topladığı fln yok siz zaten baştan antipati duyuyorsun çünkü o McLaren pilotu ve Ferrariyi geçmeye çalışan bir pilot oda sizi etkiliyor tabi doğal olarak..Zamanında Alonsoya neler söylediğinizi biliyoruz şimdi sıra Lewiste dimi??

  39. Rakkathebest  avatarı

    KIMI lerı sampıyon olur kımılerı baka kalır bu f1 ın olMASSA olmazıdır lewis bey…..sadece fransayı bekle

  40. önümüzdeki yarışlarda kim kimi durduracağı belli olacak sayın hemiltın sen bile bile çarp ondan sonra bizi kımse durduramaz de hadi bakalım senide ğörcez

  41. Rakkathebest  avatarı

    lewıs sımdı cocukluguna ınıyoruzzzzzz sakınleeesssssssss bu gecen sene basından trajık bısı gectımı???tam sampıonlugu almısken hayallerını baltıc denızının derınlerıne gomen espoo lu bırı senı dogduguna pısman ettımı???cevabın evetse o zaman bu yorumunu bır daha dusun dmeekkı senı durdurucak bısı yada bırılerı hala var

  42. ecrin deniz avatarı

    Başlığa Cevap: Sorun da o zaten 🙂 🙂

  43. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    fuad!!!..ben kendisine güvenmesin demiyorum..sadece diğer pilotları küçümsediğini demeye çalışıyom.ne bu ya ben çözüm buldum ben hızlıyım ben farklıyım…Tamam her sporda böyle tipler var ama bu rol hamiltona hiç yakışmıyor ve daha da antipati topluyor…

  44. ali berberoğlu avatarı
    ali berberoğlu

    arkadaşlar lewis hata yaptı ve bunun cezasını magny cours da ödeyecek biraz sabredin ve neler olacak görelim sizleri sukunete davet ediyorum bir ferrari fanatiği olarak.

  45. Rakkathebest  avatarı

    lol lewis lol no comment 😀 ne yorum ayzım bu laflara sımdı yane

  46. hami zaten haberin hiç bi yerinde "önümüzdeki ve sonrasındaki tüm yarışları alacam hepsini kazanacam,kimse tutamaz beni kesin şampiyonum" felan dememiş ki..moralinden ve motivasyonundan dem vuruyor..Yaşadığı talihsizliklerin,yaptığı hataların üstesinden gelebilecek güçte olduğunu,olayları geride bıraktığını ifade ediyor..

  47. Adam yetenekli, kendisini güveniyor ve bunu ifade etmiş..evet,mütevazi olmuş olmasını bi mclarenci ve hamilton hayranı olarak ben de isterdim, ama kimsenin mütevazi olma zorunluluğu yok..mütevazi olmaması da nefret sebebi olmamalı..zaten bu habere kinini kusanlar hamilton ile ilgili diğer bütün haberlere benzer nahoş şeyleri yazmışlar bu da tesadüf değil..Ahmet Kara, HJocam Siyahiler ile ilgili yaptığınız tesbitler doğru olabilir, ama bunun da sebepleri var, unutmayın ki bu ırkın insanları,yani zenciler, 1950 lere kadar amerikada köpekler ile aynı değeri görüyorlardı.Yani bu ırk insanının polüler olduktan sonraki hali sebepsiz değil.diğer bir arkadaş, Hamiltonun rakiplerini isimleri ile değil de "adam " olarak zikretmesini saygısızlık olarak kabul etmiş..e yuh diyorum bu kadar olur ancak…hayalgücü ile ilgili bi durum bu..sineği sıkıp yağını çıkarmak,değerlendirmek felan yani…Kovalainen gibi pısırık bir pilottansa Hamilton gibi hırçın ve kendine güvenen bir pilotu tercih ederim ben şahsen..yürü esmer çocuk,seni tutabilene aşkolsun..

  48. hiç bir şeyden emin olmamak gerek bir bakmışın fransada sorun yaşadı ferrari veya kaza yaptı bu F1 her an her şey olabiliyor kim bilebilirdi Kanadada böyle olayların olucağını o yüzden kimse emin konuşmasın..Ama şuan tabiki görüntü geçen seneki gibi ferrarinin duble yapıcak olması bakalım Kova bişiler yapabilcek mi pek sanmıyorum ama görücez..

  49. Böyle kendine güvenmesi çok hoş. Çok hırslı biri bidaki yarışlarda telafi edebileceğine inanıyorum ama bence daha temkinli konuşması daha münasip olurdu. zira kanadadan öncede yeteneklerini övüyodu, sonu iyi bitmedi..

  50. ömer çakırtaş avatarı
    ömer çakırtaş

    çok ukalaca bi konuşma zaten herkes biliodu bu pistlerde mclarenin iyi oldugunu ama bana göre fazla fark yok sıradaki yarışlarda ferrari alıp başını gidicek!!!!

  51. hamilton haterları gelmiş buraya doğru dürüst yorum yazıcaksanız yazın sürekli aşağılamalar yapıyorsunuz çoğu McLarenci bişi demiyor diye üstüne çıkıyorsunuz adamın..

  52. Hımmm,bak şimdi bu iyi, aynen devam o araca binmenin bir başka yönünüde farkettin gibi.Daha da agresif ol ve ben yenilmezim de.önüne geleni de ezip geçerim! de hadi kolay gelsin!!!

  53. evet kabiliyetli bir pilotsun gerçekten çok iyisin ama biraz büyümen gerekecek bu da konuşmakla değil hatalarını en aza indirmenle mümkün bir de "önümde iki adam vardı ve birden durdular" sözünle saygısızlık etmemen lazım o iki adam dediğin senin en sıkı rakiplerin ve onlar hakkında konuşurken "adam" yerine isimleriyle hitap etmen daha doğru olur.

  54. murat bekar avatarı

    seni durdurmak imkansız bunu bugün anladık
    ADAM ÇIKAR DOĞRUDÜRÜST BİR ÖZÜR DİLER
    ama nerde seni durdurmak imkansız yaaaa

  55. Gereksiz derecede yüksek uçmuş. Kendine güvenmemek bi eksikliktir tıpkı fazla güvenmek gibi.

  56. hayrettin sütcü avatarı
    hayrettin sütcü

    Ya sen bir sus da ingiliz basını senin için ne yazmış aç oku ÇAYLAK…

  57. Yetenekli bir pilot ama gereksiz hareketler ve ac gozluluk. Biz Turkiye`de olmadigi icin pek bilmiyoruz ama siyahi insanlar bu yonleriyle taninir Avrupa ve Amerika`da, Cok ac gozlulerdir ve birden Ne Oldum delisi olurlar, gecmisini unutuverirler, bu yuzden pek sevilmezler.. Yanlis anlamayin ben insanlari derilerin renkleriyle degerlendiren birisi degilimdir ama bu yazdiklarim yeryuzunun gercekleri..

  58. forzaferrari avatarı

    bu yarıştaki farkın nedeni son sektördeki yavaş kalmamızdandı birazda.mclarenin bu pisstte daha iyi olduğu doğru her takımın başarılı olduğu pistler var önmüzdeki yarışlarda görcez bakalım ferrari neler yapıyor. ben arabayada pilotlarada güveniyorum.mesela massanın geçişlerini hiç konuşmadık bence süperdi kapak oldu massaya kötü pilot diyenlere

  59. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    çok fazla abartmış bunları diyen birinden fransada ilk virajda kaza yapmasınıda beklerim kanadada hamiltonun performansı iyiydi bunu hiç kimse inkar edemez ama en iyi değildi sonuçta pittede olsa iki kişiye geçildi ve güvenlik aracı girmrden birkaçtur önce kimi kendini ateşledi lastiklerini yarış moduna sokmuştu ve kesinlile ondan daha iyiydi sadece bu konuşmayla içindeki korkuyu biraz olsun bastırmak istemiş diye düşünüyorum

  60. az konus cok ıs yap derler lafla peynır gemısı yurumez zamanla agır olmayı ogreneceksın.bu arada gokhan demır arkadasım yazdıklarınla cok komık oluyosun

  61. takımın var daha ne olacak seni durduracak :))))ron olduğu müddetçe sen biraz zor şampiyon olursun…

  62. forzaferrari avatarı

    uçmussun sen durman zor zaten ohh ohhh pistler senin zaten kırmızı ışık öndeki 2 araba dal gitsin!!
    bas gaza lewis bas gaza
    kim tutar seni bas gaza
    yollar senin hiç durma
    hadi uçur bizi burda:P:P

  63. tolga ben zaten BMW taraftarıyım ve italyadanda duble beklemiyorum ve ferraridende orada duble beklemiyorum bunuda iddia ediyorum bu sene orada kimse duble yapamayacak. kazanan kim olur o bile belirsiz belki kimi lewis yada robert ama belli değil

  64. bir zamanlar alonsonun yaptıgını şimdi hamilton yapıyor. çok konuşuyor… çık pistte konuş sadece

  65. henüz gençsin bu hatalarını tecrübesizliğine veriyorum zamanla olgulaşıcaksın sende daha 2.senen F1 de ve herkese nasıl bir yetenek olduğunu gösterdin herkes hata yapabilir önemli olan hatalardan ders çıkarmak eminim sence çıkarıcaksın ileriki yarışlarda daha güçlü bir Hamilton bekliyorum..

  66. tolga soydan avatarı

    çinde yağmursuz bi yarış olsaydı kimi rahat alıcaktı.bütün antranmanlarda sıralamalarda kimi iyiydi.q3 de lewis boş depoyla polü aldı.almanyada yağmurlu biliosun karışık yarışdı.bu sene zaten hockenaim da yarış.kimi orda süperdir hız olarak.fransa ingiltere kiminin.italyada duble falan bekleme

  67. bir fatih terim bir de sana gıcık oluyorum.kücük dagları siz yarattınız bilirim.ama rezil oluyorsunuz ve dahada olacaksınız…

  68. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    kubica ciddi ciddi geliyor gerçekten geçen sezonki hamilton'ın istikrar'ı var onda ferrari mclaren yarışdışı kalınca kazanabildi ama sonuçta kazandılar. pilotlar şampiyonasında tepeye çıktı. istikrarlı olmanın önemi işte bu…

  69. özellikle geçen yıl bu zamanlar mclaren ferrariden 0.4 sn hızlıydı ama ferrari fransa'da rüya gibi bir geni dönüş yaptı ferrariciler fazla havaya giriyor 7 yarışın 4'ünü kazandı diye ama rüzgar tersinede dönebilir f1 uzun bir maraton ve şampiyonluk son yarışa kadar sürecek bu arada bazı ferrariciler kimi; kubica'yı ciddiye almaz diyorsunuz ama şuan pist üstünde en az hata yapan ve en istikrarlı pilot kubica bence ciddiye alsa iyi olur almazsa kaybeden kendi olur kubica değil.

  70. Hayır beni kimse durduramaz diyor ya önünde fransa ve ingiltere var.Nasıl (monaco-kanada mclarenin kaleleriyse) oralarda ferrarinin kalesi bu kadar emin konusmasın hamicim.:)

  71. ferrarici arkadaş neden fransada almanyada çinde ingiltere'de görüşürüz yazdı bunu anlamadım geçen sene çini hamilton rahat kazanacaktı ama lastikleri bitti almanyada mclaren kazandı ingiltere'de ise ferrari iyi bir pit taktiği ile kazandı fransaya dediğim yok ama mclarencilerde sizinle italya'Da macaristanda japonyada görüşebilirler belki özelliklede italyada tifosilerin evinde rahat bir duble hemde hamilton raikkonen'i geçerek yaptıkları rahat bir duble. 🙂

  72. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    Gökhan Demir monaco yarışındaki mclarenları anlatsana strateji falan hani hatırlarsın :))…herkes kendi takımına bakmıyormuydu yaa ne oldu ????

  73. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    atma recep..seni senin hataların durdurur. bence raikkonen için sezon yeni başladı.Geçen sene bu vakitler
    Hamilton:48 puanda
    massa:33
    raikonen:27 puandaydı…umarım anlatabilmişimdir.

  74. vahit başol avatarı

    hamılton yavas atta cıvcılerde yesın be kocum.senı baya streslı ve agrasıf gorum cnm benım.senı durduracak kımse yok olemı,ınsallah obur yarısta alonsoya carpanda kafana o dıreksıyonu gecırır senı.sen hala anlamadınmı hamılyton hızlı olabırsın yeteneklıde ama sende sampıyon olacak kapasıte yok be gulum:)))))sen kımı ve alonsun anca tozuna yetısın sende bu obcelık oldukca bır halta yaramasın kendı begenmıs sey senı.obur yarısta 10 sıra gerıden baslıyacan starta dıkkat ettde bırne carpa boyel konusacagına:)))))senın havanı yerım ben hamılton senı,ned eolsa ıngılz cok gormem.sana boyel konusam hakkını kım verıyo.ılk once karısndakı rakıplerıne saygılı ol onları goremezlıkten gelme asla ama massalh oyle bır konusmussunkı gorende senı sampıyon sanar ve oldukca tecbuleı gorur.aha bır ıdda daha sıze arkadaslar hamılton yarıs dısı kalacak fransada yada puna alamayıcak,kanadada kımı yarıs dısı kalacak demıstım ve oldu keske olmasaydı ama ıcıme dogdu sımdıde hamılton olacak.senden sampıyon ne olmaz hamıltonn.ohh be ıyce ıcımı doktum rahatladım yawwwwwwwwwwwww:))))))))

  75. Yarış bakımından değil, Hamiltonun hayati hataları…

  76. Önümüzde Ferrariye uyan 2 yarış var Fransa ve İngiltere.

  77. Hamilton'un ancak kendisi durdurabilir ve bunu geçen sene Çin, Brezilya ve bu sene Kanadada gördük…

  78. Hamilton kendini motive ediyor arkadaslar sallayın gitsin.:))

  79. bunun arabasında aynalarının bulunduğu iki tarafada trafik lambası koyucaksın, devamlı kırmızı ışık yansın. tavuk karası var bunda.
    sözüm ona şampiyonluğu görüyo, önündeki aracı göremiyo

  80. aycan karabekir avatarı
    aycan karabekir

    Ya Sn. McLarenci arkadaşlar siz hangi farktan habsediyosunuz pit stopa girmeden önce kimin ne kadar fark kapattığını görmediniz mi. Mantıklı olun ya kabul ediniz ki aracınız ferrari kadar hızlı değil… avustralya hariç diğer yarışları birkere daha analiz etmenizi öneririm. Sezon uzun hangi araç daha hızlı görücez. Pilot fanatiği değilim ama araç fanatiğiyim.

  81. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Yazı tekrar okununca söylenenlerin 10 sıra ceza ile alakalı olduğu anlaşılıyor ve hamilton o cezanında altından kalkmaya çalışacağını ima ediyor bazı arkadaşlar yazacak zaten biliyoruz diye ,madem biliyorsunuz neden o şekilde değil istediğiniz gibi yorumluyorsunuz

  82. tuğba aycan avatarı

    valla seni sadece sen durduruyorsun zaten 🙂

  83. sercan sipahi avatarı
    sercan sipahi

    4 yarış kazandılar ve temkinliler.. lewis kazanınca way ben neymişim moduna giriyo

  84. seni kırmızı ışık bile durduramaz!

  85. tolga soydan avatarı

    ferrarinin hangi pilotundan duydun böyle laflar.onlar söyleyince bişey yok diyosun.7 yarışın 4 ünü onlar kazandı.onlar konussa daha haklı olurlar.

  86. tijs_wervest avatarı

    arkadaşım kiminin lastik sorunu ortadan kalkınca o açılan farkı lewise her tur yedrdi kimi siz yine dua edin yoksa lewis rezil olduguyla kalcaktı zaten kaldı acemi pilot mclareni şampiyon yapıcak he hahahaha:) takım 1 pilota yıkmış herşeyi bizi şampiyon yap yapar yaparrr tabi cnmm :)kendizine dönüp bi bakında mclaren in yanından kırmızılar geçmesin.tur bindirmekmiş zuhahaha fark 10 sn idi 2-3 turda 7 ye indi nasıl bindircekse 🙂

  87. Hamilton ne kadar büyük bir çaylak olduğunu kanadada gösterdi.Şimdi Fransada ortalardan kalkacak ve kesin ilk virajda kanat teker süspansiyon bırakmaz arabada buraya yazıyorum.

  88. tolga soydan avatarı

    fransada ingilterede almanyada belçikada çinde daha bi çok yerde görüşürz Gökhan Demir

  89. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Pit stratejileri olmasa Ferrari' nin halini gördük kanada' da da kaç saniye fark yedi Hamilton' dan unuttum 7 sn falandı galiba..Neredeyse tur bindirecektik..Hala gülüyorum var ya..

  90. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Aslanım Hamilton ! Ferrari'cilerin nasıl da zoruna gidiyor..Devam aslanım devam..Onlar yapınca hiçbir şey yok, Hamilton yapınca havalandı..Allah aşkına kimi' nin Hamilton' a yedirebileciğine gerçekten inanıyormusunuz..Bayağı güldüm burda..Allah da sizi güldürsün.

  91. sercan sipahi avatarı
    sercan sipahi

    havan batsın emi… 1 ay önce ferrariler canına okurken böylemi konuşurlardı.. daha şampiyona uzun hiç birşey belli olmaz vs vs.. şuna bak yaw.. unutma formula 1 deki birçok pilot gibi hızlısın….sadece bu… extra birşeylere sahip değilsin.. bırakta insanlar senin hakkında yorum yapsın…

  92. tijs_wervest avatarı

    Lewis de havalandı kimse durduramazmış görücez Lewiscim görücez bu lafları sana biri yedirir yarışlarda o zaman seni görürüm.

  93. cidden seni hiçbişey durduramıyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir