Andretti, COTA için "Sıra Dışı Bir Pist" (Resim ve Videolu)

yazar:

kategori:

 

Pistin resmi açılışı, Andretti’nin şampiyon araç Lotus 79’u sürmesinden önce damalı bayrağın kesilmesiyle gerçekleştirildi.

Teknik sorunlar nedeniyle Renault R30 ile sürüşü gerçekleşmeyen Andretti, pistin her talebe karşılık verdiğini belirtti.

Andretti: “Beklediğimden fazlasını buldum. Pist sıra dışı. Aradığınız her şeyi içeriyor: Geçiş için fırsat sunuyor; bazı dar virajları da var. Pistle ilgili birçok şey söylenebilir.”

Lotus yedek pilotu Jerome d’Ambrosio ise motor sorunu oluşana kadar R30 ile pistte tur atma şansı yakaladı.

D’Ambrosio: “Geçiş için bazı iyi noktalarının yanında uzun ve hızlı S virajları, Silverstone’daki Becketts gibi gerçekten hızlı yön değişimleri ile keyif verici bir pist. Daha fazla tur atamamam üzüntü verici ama pistle ilgili his edinme anlamında yeteri kadar zamanım oldu”

“Yarış pilotları için keyif verici bir pist; ayrıca izleme açısından taraftarlar için de öyle. Birçok hareket olacaktır. İlk viraj çok özel. Yarışta yer kapmak için oraya daldıklarını izlemek ilginç olacak.”

VİDEO



Amerika Teksas Austin Pistinde (COTA) Bir Tur


 


Yorumlar

  1. Lotus yedek pilotu Jerome d'Ambrosio ise motor sorunu oluşana kadar R30 ile pistte tur atma şansı yakaladı.

    :)))) Kesin alternatörü gümlemiştir.

    Pist güzele benziyor. Hızlı virajları severim.

  2. tam redbull'a göre bir pist. yine onlar kazanacak, yapsalar ya şöyle ferrari'ye uygun, ya da mclaren'e uygun bir pist. biraz rekabet olsa. son senelerde yapılan tüm pistlerin neredeyse tamamı redbull'a uygun. ne biçim iş bu ya. ondan sonra da diyorlar ki neden hep redbull kazanıyor. e kardeşim siz bunu engellemeye yönelik bir çalışma yapmıyorsunuz ki.

  3. Toplama bir pist kesinlikle F1 2012 oynayanlar çok net farkedecektir,Suzuka,Silverstone,A1 Ring,Istanbul Park,Bahreyn ve daha çok yerden ilham alınan virajlar var

  4. ilk sene böyle olur. sonra hep boş kalır…….

  5. Neredeyse tüm biletleri satmışlar sadece 15. virajdaki tribünde yer kalmış. Bu kadar ilgi olacağını düşünmüyordum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir