Monza'da Farklı Yıllardan Tur Kıyaslaması

Monzada Farklı Yıllardan Tur Kıyaslaması

 


Yorumlar

  1. valla ben 2007 de istparka yarış için gittim ilk virajdan sonra hafif bir yokuş var orada dururken araçların yokuş ta bayıldığına şahidim.v 10 olsa orda bayılmazdı.araçların hızdan ziyade gücü torku yokolmuş.ses canlı seyredersen v 8 de çok güzel.özellikle o yılda.ama 2010 dan sonra ekzos beslemesi icat olunca araç yavaşlarken ki ses kötü.eski arabalar yavşalarken sanki göle büyük taş atmış gibi gümbürtü çıkarıyordu.şimdikiler çatlar bir uğultu veriyor.2014 te turbolarda daha beter olacak bence.

  2. klişeleri sevmeyen biri olarak dediğine katılıyorum. caglar'ın dediği gibi TV'deki sesle pistteki set arasında dağlar kadar fark var. gidip yerinde görüp duymuyorsan tv'de pek farkı olmuyor. anca ben eski F1'ciyim ayakları yapmaya yarıyor. yoksa herkes biliyor V10'ların daha iyi olduğunu. her 2004-2005 videosunda bunu belirtmenin bir manası yok.

  3. yarısa gidip, canlı olarak mı bu yorumu yapıyorsun bilmiyorum ama tv den zaten sesi kısıyorlar. aralarında doru düzgün fark bile olmuyor.
    piste gidip yarısları takip eden birisiysen haklısın ama tr de yarıs olmadıgına göre tv den izleyecegiz hepimiz, yani uzatmanın manası yok.

  4. Motorların yavaşladığı su götürmez bir gerçek ama bordürlerin de yükseltildiğini de belirtmekte fayda var.

  5. harika bi çalışma olmuş

  6. Senin gibi yeni yetmeler V12,V10'un sesini bilmediği için böyle konuşmaları normal.

  7. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    f1 git gide yavaslıyor bu videoda belli ama raikkoneni begendim genede 🙂

  8. Ne diyelim yauw. v10 elden gitmiş,şahit olmuş olmak bile şeref,kaldi ki turbo motorlara doğru geçiyorken ne diyelim,ciğerimiz yaniyor:-)

  9. Hay ağzına sağlık yaa benim söyleyemediğimi söylemişsin 🙂

  10. yav yeter her 2004 vidyosunda bırakın şu ses muhabbetlerini sıktı artık geçti gitti güzeldi her video altında ağlamaya gerek yok youtube'da bu gelenek var burda bari bırakın.

  11. Schumacher- avatarı

    F2004 muhteşem harika bir sese sahip V10 daha ne denebilir ki ?

  12. Harika bir çalışma olmuş,yapanın ellerine sağlık,yıllar geçtikçe F1 in yavaşladığı bir gerçek,ancak bu kadar net ortaya koyulduğu bir video bulamamıştım,monza da bence en uygun pist,çünkü downforce asgari düzeyde,araç aerodinamisi ve motor gücü ön planda,çok güzel olmuş…
    Hele birde 3 arabanın sesi arasından F2004 ün çığlığını duymak insana aaaah ah dedirtiyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir