Button: "Webber, Seb'in Önünde Yarış Kazansın, Şapkamı Yerim"

yazar:

kategori:

 

Aslında Red Bull, Webber’in de matematiksel olarak şampiyonluk şansının sürdüğünü ve dolayısıyla Avustralyalı pilottan, Vettel’e yardım etmesini istemeyeceklerini belirtmişti.

Ama Button pek öyle düşünmüyor.

Button: “Webber, Seb’in önünde yarış kazansın, şapkamı yerim”

Bununla birlikte Motorsport Aktuell, aslında Webber’in anlaşması gereği şu anda Vettel’e yardım etmesi gerektiğini öne sürdü. Çünkü iddaya göre bir maddede, sezonun bir noktasında ikili arasındaki fark belli bir puanın üzerine çıkarsa Webber yardım rolüne soyunacak yazıyor.

 


Yorumlar

  1. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Geçen yılki Jenson gitti yerine başka biri geldi gibi gerçekten çok değişti bu sezon.

  2. Allah yardımcınız olsun ben üzülüyorum dediğin gibi Perez iyi çıktı çıktı yoksa bu adamdan çekeceğiniz var…Hala bu adamın Mclaren de 1.pilot olacağına inanamıyorum inanmak istemiyorum.

  3. İtici olmaya başlıyor….

  4. KABUL EDİN YADA ETMEYİN BUTTON 2009 YILI DÜNYA ŞAMPİYONU VE GELDİĞİNDEN BERİ 3 YIL İÇİNDE BAKIN HAMİLTON BÜTÜN TAKIN ARKADAŞLARINA YAPTIĞI GİBİ BUTTONNU EZEMEDİ HATTA GEÇEN YIL YENİLDİ İSTER MARK WEBWR , İSTER FELİPE MASSA OLSUN ŞAMPİYONL OLABİLSELERDİ TAKIMLARINDA BU KADAR 2 PLANDA KALMAZLARDI BUTTONA 2. PİLOT MUAMELESİ YAPAMAZLAR ÇÜNÜ HAMİLTONUN 2008 YILINDA NASIL KAZANDIĞINI MALUM.ONDAN SONRA GEÇEN YILLARDA HAMİLTONDAN ŞAMPİYONLUKTA GELMEDİ.BUTTON GELDİ VE GEÇEN YIL SADECE ONUN ŞAMPİYONLUK ŞANSI KALMIŞTI ŞİMDİ BUTTON KONUŞUNCA ZORUNUZA GİDİYOR.BENCE 2007 YILINDA KİMİ RAİKONNEN FERRARİDE ALDIĞI ŞAMPİYONLUK DIŞINDA HAKKIYLA KAZNILMIŞ BİR ŞAMPİYONLUK YOK.

  5. Jenson'u tanıyamıyorum…

  6. buttonu bü yüzden sevimiyorum aslanım hamilton hiç birine çekmemiş

    Efendiler massa alonsonun önünde yarış kazansın ben de bu sitedeki yorumculuk macerama son noktayı koycam şaitsiniz arkadaşlar

  7. Benim Massa yol veriyor diye sitem ettiğim bir yazı bul ondan sonra konuş genelleme yapma istersen…Verir yada vermez banane…Hiçbir takım sütten çıkmış ak kaşık değil hepsi yapıyor..

  8. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    artık bitime ne kalmışki, öyle bir durumda tabiki yol verecek, ben garip bir durum göremiyorum. şapkanla birlikte tulumunuda yiyebilirsin.oda olmadı kafayıda yiyebilirsin. belki McLarenden kovulursunda bizde kurtuluruz. dua ediyorum perez iyi çıksın değilse seneye bize çok kafaları çizdirir bu adam.

  9. Maklerının lideri konuştu kaçsın herkes

  10. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Massa verince ayağa kalkıyorsunuz ama.

  11. Tifosi6178_  avatarı

    Zaten biz yapmasına bir şey demiyoruz ama yapıp "biz temiziz adiliz" demesi komiklik.

  12. burak evmez avatarı

    button bazılarının kabul edemeyeceği konuları konuşmuş helal olsun bazı fanatikler bunu görür umarım ve kendilerinin çok temiz olduğuna inanmazlar onlar için varsa yoksa alonso

  13. Button ında böyle demeçler vermesi ironik değilmi? Zamanında takım emri uygulayacağıma sporu bırakarım diyen adam ne kadar dürüsttür sence…Şu şartlarda elbette Webber yol verecek Vettel'e hangi takım olsa aynısını yapar..

  14. Herkesin bayramı mübarek olsun,
    Helal olsun doğru heryerde her zaman doğrudur, bunu dile getirdiği için jensona helal olsun, weberin yapması gereken de bu olmasına rağmen,redbullun dürüstlük abideliğine soyunması ,komiklikten başka bişey değil.

  15. RedBull'da psikolojik bir baskı yaratma çabası ama artık iş işten geçti.Takımlarda bu puan farkı biraz zor kapanır.

  16. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Ne Alonsonun Şampiyon Olmasını İsterim Nede Vettel'in Fakat Webber Vettel'e Yol Vermeye Mahkumdur !

  17. tu dırayvır tu…:D

  18. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Tüm site üyeleri ve sitemizin adminlerinin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir