Raikkonen: "Şartlar 2007'deki Gibi Değil"

yazar:

kategori:

 

2007 sezounda Ferrari adına yarışırken son yarışlarda büyük puan farkını kapatıp şampiyon olmasına ve geçen günkü açıklamasında bu tecrübeden ilham aldığını ima etmesine rağmen bu sefer durumun farklı olduğunu belirtti.

Raikkonen: “Elbette hâlâ bir şansımız var ama şimdi, 2007’ye göre farklı bir durum mevcut.”

“(2007’de) iyi bir aracımız vardı ve bütün yarışları kazanabileceğimizi biliyorduk. Ama şu anda en hızlı araç bizde değil. Bu yüzden gerçekten kazanma adına daha fazla yardıma ihtiyacımız var”

“Ama zorlamaya devam ediyoruz. Umarım bunu başarabiliriz. Şansımız kalmayana kadar deneyeceğiz. Ama bu sefer durum farklı. Önümüzdeki yarışlarda gelişebilirsek, neler olacağını görürüz.”

 

 


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Ya umutlarda biterse..

  2. Raikkonen06  avatarı

    :)))

  3. tabı 2003 ve 2006 da ucuyodu arac.2006 da son sıralardan başlayıp podyuma çıkmasının tek sebebı uçanın kendısının değil mclarenın olması tabı canım tabı.

  4. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Raikkonen'i 2007'de tanıdı herkes. Uçanın kendisi değil, Mclaren aracı olduğu ortaya çıktı. Lewis 'Twitter' Hamilton ve Fernando 'Patron' Alonso'nun birbirlerini yemesinden faydalanarak şampiyon oldu.

    Özel bir insan. Ama bir Senna değil.

  5. rocco junior avatarı

    Bu sefer daha mantıklı konuşmuş Raikkonen.Geçen seferkinin aksine bir yorum ama doğru olan da bu.Arada hem puan farkı çok hem araç performansı fazla.Galibiyeti dahi yok Lotusun takım olarak.2007de çok iyi bir araç vardı ve rakip sayısı azdı sadece Lewis ve Alonso.Şimdi Hamiltonu mu arkanda tutucaksın,Alonsoyu mu yakalayacaksın Vetteli mi üstelik bu araçla.Büyük sürprizler olması lazım.Matematiksel iddaanın dışında pek bir şansı yok.

    İyi bayramlar herkese

  6. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Bu Adamı Da Takdir Ediyorum Hiç Yarış Kazanamamasına Rağmen Hâla Az Olsa Da İddaası Var.

  7. Bukadar umutsuz olmayın herşey olabilir şu son yarışlarda…

  8. Vettel şampiyon hocam neyin kafasını yaşıyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir