Alonso: "Pist Koşulları Gerçek Resmi Gizledi"

yazar:

kategori:

 

İspanyol pilot, ikinci antrenmanda iki Red Bull pilotunun arkasında üçüncü sıradaydı ama arada yarım saniyenin üzerinde fark vardı.

Pistte çalışmalar sürdükçe kauçuk seviyesi arttı ve Alonso, dolayısıyla derecelerin çok fazla önemli olmadığını belirtti.

Alonso: “Burası ilginç bir pist. En uzun düzlüğün ardından yüksek hızlı virajlar geliyor ki buralarda sürmek çok güzel. Bugün pist çok kirliydi ki sık kullanılmayan yeni pistlerde durum hep böyle olur. Yarın daha fazla tutunma oluştuğunda daha da eğlenceli olacak”

“Her tur hızlıca değişen pist koşulları, takımlar arasındaki güç sırasını anlamayı çok daha karmaşık bir halde getirdi. Hafta sonunun geri kalanı için doğru kararları almak için verileri dikkatlice incelememiz gerek. Lastik performansları üzerine söylenecek pek bir şey yok. Bugün gördüğümüz kadarıyla umarım göz önüne alınacak bir eksik sorun var diyebiliriz”

 

 


Yorumlar

  1. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Alonso: "Ferrari'de Laf Çok, İcraat Yok" diyen kuzeninmiydi yoksa :S 1 antremanda ne değişti :S

  2. 2.antremandaki en hızlı turunda son sektörde hata yapmıştı.Lotuslar,Mercedesler,hatta Senna'dan bile en az 0.1,0.2 yavaştı o turun son sektöründe.Yani fark 0.6 kadar büyük değil.Ama 0.25'den de küçük değil.Japonya,Kore tarzı bir yarış olacaktır büyük ihtimal.

  3. Ferrari taraftari avatarı
    Ferrari taraftari

    Siralamalarda cok iyi Redbull. Yaris temposunda Ferrari, Mclaren ve Lotus Rebulla yakinlar

  4. Ferrari taraftari avatarı
    Ferrari taraftari

    Evet Alonso biraz iyimser konusmus farkin tam olarak ne kadar oldugunu tahmin etmek zor ama gercek olan Redbullun her kesten hizli olmasidir

  5. FeRNando King! avatarı
    FeRNando King!

    Goricez bakalım ne kadar gizlemiş bence Vettel polden başlayıp yarışı bitirecek koredeki gibi merak etmeyin artık Ferrari nin yapacağı bir şeyi kalmadı 2ci antremandakı fark buna bir bahane olamaz.. Bu konuşmaları hem duyduk ve gördük redbull gücünü zaten saklıyordı sıralamada favori Vettel Pole yarıs galibiyeti ve en hızlı tur VETTELİN merak etmeyin… Ferrari Webberi gececek gücde bile değil..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir