Raikkonen: "Lotus'un Parası Bitti"

yazar:

kategori:

Sezona çok iyi başlangıç yapan Lotus, sezonun ikinci yarısında bekleneni vermekten uzakta kaldı ve gittikçe Red Bull ve Ferrari gibi takımların gerisinde kaldı.

Raikkonen “Güncellemeler yaptık ancak muhtemelen diğerleri daha fazla yaptılar. Kesinlikle diğerleri bizden büyükler. Başarılı olmak için daha fazla para ve insana sahipler. Bu sporda para çok büyük fark oluşturuyor.”

“Biz de denedik ve kesinlikle diğer takımlara, mücadele ettiğimiz büyük takımlara kıyasla fena iş çıkarmadık.”

“Tepede olmamamız hayal kırıklığı yaratıyor ancak gerçekçi olmamız lazım. Yine de genel olarak oldukça iyi iş çıkardık.” dedi.

Raikkonen, gelecek sene de iyi olmak için bu seneki aracı güncellemeye devam etmenin önemli olduğunu düşünüyor.

Raikkonen “Bu aracı geliştirmemiz lazım çünkü şu anda yaptığımız her şeyin gelecek seneye yardımı olacak. Boşa zaman harcamış olmayacağız.”

“Güncellemeler yeni arabada da olacak bu yüzden şimdi onları piste koyabilirsek belki gelecek sene için daha iyi hale getirebiliriz.”

“Zorlamaya ve sıkı çalışmaya devam edeceğiz ancak genel olarak yarım saniye bulmak kolay değildir. Bu kolay bir şey değil. Küçük küçük güncellemeler bulmanız lazım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. FeRNando King! avatarı
    FeRNando King!

    Kimi açık sözlü adamsın sana bayılıyorum koçum alonso fanıyım ama senin bu konuşmaların beni bitiriyor yürü beeeee vettel kazanmıyorsa sen kazan yine ucusa gecerim 😀

  2. nerdeyse sezon ortasına kadar düzelemeyen bi direksiyon, ayar tutmayan lastikler, sürekli kazalara karışan bi takım arkadaşı ve şuanda pilotlarda 3.lük , bence bukadar şanssızlıkla daha iyisini beklemek haksızlık olur, sonuçta rai geri döndüğünde hepimiz butakımla 5. lik bile mucize idi hatta bu yıl antrenman olacak diyorduk, oysaki 3. durumda ve takımlarda da köklü takımlara kafa tutuyoruz , adam daha ne yapsın…………

  3. Lotus'un tek buyuk hatasi oldu oda DDRS o buyuk hata da bir cok dogruyu beraberinde goturdu ancak takim adina basarili bir sezon oldu sene basinda koyulan markalarda 5.lik hedefi coktan geride birakildi bircok podyum geldi muhtemel iki zafer kacti muhtemel birkac podyum da kacti yine de totalde basarili bir sezon oldu Lotus adina..Su baslik okuyup yorum yazan arkadaslara da bir cumlem var basligi okuyup direk saydirmak icin yoruma baslayinca cidden komik duruma dusuyorsunuz once bir haberi okuyun lutfen:)

  4. ddrs ye harcadıkları para kadar başka hiç bir seye harcamamıslardır.allison kendisi söyledi çok büyük masrafı var diye

  5. Kesinlikle diğerleri bizden büyükler. Başarılı olmak için daha fazla para ve insana sahipler. Bu sporda para çok büyük fark oluşturuyor."
    "Biz de denedik ve kesinlikle diğer takımlara, mücadele ettiğimiz büyük takımlara kıyasla fena iş çıkarmadık."
    "Tepede olmamamız hayal kırıklığı yaratıyor ancak gerçekçi olmamız lazım. Yine de genel olarak oldukça iyi iş çıkardık." dedi.

    başlığa bakıp haberi okumadan yorum yaparsan olacağı bu.

  6. Alonso takımı eleştiriyor diyenler neden bu habere gelmiyorlar.Nerdesiniz millet.

    Koskoca takımın meteliksiz kaldığını söyleyince neden susuyorsunuz.

  7. Bütün parayı sana verdiler olm para mı bıraktın takımda 😀

  8. Başlık çok sert olmuş,Kimi sadece money makes big difference dedi.Büyük takımların gelişimde Lotustan bir adım önde olduğunu belirtmek bir takımın parasının bitmesinden biraz farklı.

  9. Geçen seneye göre daha başarılı oldular ama başta dediğim tutuyor. Lotus gelişim gösteremiyor.

  10. Raikkonen06  avatarı

    Helal olsun sana be adamım yine yaptın yapacağını dobra dobra açık açık söyledin evet gerçekler bunlar Lotus'un güncelleme için yeteri kadar parası yok ayrıca D-DRS'ede çok para harcadılar olanıda harcadılar bundan sonra önümüdeki seneye bakmamız lazım bundan sonra şampiyonluk zor ama inşallah olur diyecek bişey kalmamış Kimi sağolsun ağzımdan aldı diyeceklerimi.

  11. Ferrari%100 avatarı

    Para suyunu çekmiş

  12. Doğukan Yıldız avatarı
    Doğukan Yıldız

    ahahahaha bu adam bir numara

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir