Rosberg, Strateji Kumarının Tutmasını Umuyor

yazar:

kategori:

Rosberg yarınki yarışa 10. sıradan başlayacak ve yarışın bazı takımlar için lastikler açısından çok zorlu geçmesi bekleniyor.

Rosberg “Yarış için stratejimiz açısından 3. seansta piste çıkmamak daha iyiydi çünkü bu temiz lastiklerle başlamamızı sağlayacak. Pit alanında beklemek tabi ki hoş bir duygu değil.”

“Yarış uzun bölümde lastikler açısından zorlu olacağa benziyor bu yüzden önümdekilere göre avantajlı olmam gerekiyor. Yarın doğru karar olup olmadığını söyleyebilirim ancak bugünden makul seviyede memnunum çünkü küçük bir gelişme kaydetmiş gibi görünüyoruz.” dedi.

Michael Schumacher “Bu sabah yaptığım zamanlara bakarak tam olarak ne olduğunu açıklayamam. Antrenmanlarda daha fazla yakıtla benzer turlar amıştım ancak her nedense lastikleri doğru çalışma aralığına getiremedim ve yeterli yere basma gücü üretemedim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Mercedes n+1 pit yapıyor çünkü. 10 tur kala falan Schumacher çağırılır pite

  2. Tek pitin düşünüldüğü bir yarışta lastik saklamak?

  3. Ferrari taraftari avatarı
    Ferrari taraftari

    Evet bunun bir yarari yok ozellikle bu sezon onden kalkmak sart onundekini gecemezsen lastigin de stratejin de batar gider. Bu stratejiyi bu sezon bir cok takim denedi tutmadi.

  4. Boş ver be Shumi o atkayla zaten bi cacık olmaz.Sen içinde ol o bize yeter.

  5. Mercedes GP ne güzel ya. Millet tur atsın diye pilota para veriyor. Mercedes tur atmasın da lastik bize kalsın diye düşünüyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir