Alonso Şampiyonluğu Kazanabileceğinden % 100 Emin

yazar:

kategori:

Alonso “Şu anda bizim için durum daha mücadeleci ancak şampiyonluk mücadelesine devam edip kazanabileceğimizden % 100 eminim.”

“Cumartesi günü en hızlı araca sahipler bu yüzden şu anda bir ve ikinci sıradalar. Kore’de polü Webber kazandı ve burada ise Vettel bu yüzden takım olarak performans açısından üstünler. Ancak pazar günü normal bir şekilde bizim performansımız gelişiyor ve Kore’de özellikle Webber’e baskı oluşturmayı başardık.”

“Bu yüzden yarını bekleyelim. Yarın iyi bir yarış çıkarabiliriz ve iyi puanlar alabiliriz. Umarım Sebastian’dan daha fazla puan alırız. Umarım sonraki yarışlarda biraz daha fazla rekabetçi oluruz. İlk hedefimiz yarınki yarışta onların önünde tamamlamak ve bu şansa sahip olduğumuzu düşünüyorum.” 

“Aracımızı geliştiriyor ve hızlandırıyoruz. Özellikle bu yarışta biraz geliştirdik ancak son yarışlarda öyle değildi. Ancak bu her takımın başına geliyor. En hızlı araca sahip değilseniz her zaman daha büyük güncellemelere ihtiyaç duyarsınız.”

“Hindistan’da küçük bir güncellememiz var ve önümüzdeki yarışlar için yeni parçaları bekliyoruz ve umarım Red Bull’lara daha yakın oluruz çünkü şu anda onlar çok üstünler.”

“Ancak son 4 yarış için değil tüm sezon genel durum böyleydi. Rüzgar tüneli bize doğru bilgi vermiyor ve performans kaybediyoruz. Şubatta performans olarak gerideydik, temmuzda yine gerideydik ve eylülde de öyleydik. Bu yüzden az ya da çok istikrarlıyız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ugg boots on sale avatarı
    ugg boots on sale

    I have learn several just right stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I wonder how much effort you place to make one of these magnificent informative web site. cokalacle immegeDem sarlindereMed GroodeGam cheap uggs uk ornaxasse cliefeobliple
    <a ****=http://www.uggboots2012uk-online.co.uk >ugg boot</a> http://www.uggboots2012uk-online.co.uk

  2. Ferrari taraftari avatarı
    Ferrari taraftari

    Evet Schumaher Vettel Button Hamilton da hak etdigini dusunenler icindeydi. Demecle haketmedigini nereden anladin cok garip. Oysa performansla anliyorlar haketib etmedigini

  3. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Sanırım Alonso'nun kulağı çekilmiş. Santander bu başarısızlığa daha fazla para yatırmak istemeyecektir. Arka kanada 'World's best bank' yazdırmakla olmaz bu işler. İcraat ve disiplin de gerek.

    Bir çok kişi bu şampiyonluğu Fernando 'Patron' Alonso'nun hakettiğini düşündü şimdiye kadar. Ancak son birkaç demeçtir, Alonso bunu haketmediğini gösterdi. Böyle iyi bir pilota gerçekten yazık oluyor. Briatore çocuğu işte, zombiye dönüşmüş.

  4. Diğer insanlar gerçekleri duymaktan rahatsız olmuyorlar. Sen pilotun hakkında olumsuz bir şey duymaya tahammul edemediğinden senin için itici.

  5. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Alonso'da 2010'da Abu Dhabi'ye 15 puanlık bir farkla gelmişti 🙂

  6. aç tavuk kendini nerede sanırmış.

  7. Harika bir yorum,eline sağlık.

  8. Ferrari'nin en büyük şampiyonu Schumacher ve son şampiyonu da Raikkonen… Birisi hiç değişmeyecek… diğerinin de değişmesine daha çook zaman var…

  9. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Alonso'dan ümidi kesmem hiç bir zaman ama Ferrari'den ümidi kestim malesef.

  10. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Alonso ile alıp veremediğin ne var senin.Nereye baksam senin sırf yazmak için yazdığın itici yorumların var.Unutma çok konuşan çok hata yapar.Herşeye bu kadar yazma hevesinde olma !!

  11. böyle bi düşüncedelerse bu site nekadar hit alırsa alsın 2. sınıf bir site olarak kalacaktır.

  12. anıl cem  arslan  avatarı
    anıl cem arslan

    Site yönetiminin istediği oluyo niye silsinler ki her alonso haberinde entry patlaması yaşanıyo diğer haberlere baktım bunların yarısı kadar yorum yok. Adamların tek işi ortalığı karıştırmak kendi pilotlarının haberlerine bile entry girmiyolar tek dertleri alonso

  13. 2010 silverstıne dan sonra alonso şampiyon olcam falan demişti.Bazı fanları dahil herkes dalgaya almıştı.Sonuç olarak olamadı ama son yarışa lider girdi ve deiği çıktı.Ya bu açıklamaları sinirli şekilde yapıyor ya özgüvenden .ama motor sporları bu belli olmaz 2006 da Schumi Çin de puanları eşitlediğinde herkes şampiyon ilan etmişti 25 puan geriden gelmişti üstelik.Ama gelgelim Japonyada 114 yarış sonra motor arızası yaşandı son yarış Brezilyada da q3 de benzin pompası sorunu yaşadı.Netice de Alonso farkı yine açmış ve şampiyon olmuştu.Hiç bir şey belli olmaz.Bakarsın yarın işin rengi değişir.ama bir gerçek var ki Rbr mekanik arıza hariç kolay kolay yenilemez bir durumda.İşim içinde bir de Mclaren var.Alonsonun kalan yarışlarda ihtiyacı olan tek şey Şans.

  14. Yok kardeş. Kendileri Vettel'e dünyanın lafını söylerler ama Alonso hakkında olumsuz bir şey duymaya tahammul edemezler.

  15. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Alonso'nun yerinde Vettel, Vettel'in yerinde Alonso olsa Şampiyon çoktan belli olmuştu..Alonso'da insan aracın oluru bu kadar, Ferrari galiba Mercedes'den adam transfer etmiş güncelleme yaptıkça geriye düşüyorlar..

  16. kuzey_tekinoglu avatarı
    kuzey_tekinoglu

    yarın fark 20 puanın üstüne çıkacak ya ondan bu sinirleri.vettelde nasıl bir inanmışlık varsa 40 puan geriden geldi ve yarın 20 puan öne geçecek.60-0 lık bir seri yakalamış gibi olacak.eminim her fastest lap ten sonra sempatik sempatik gülümsüyordur.tabii bazı arkadaşlarımız buna bozularbilir.bence vettel ve mclaren pilotları haketti bu sene sadece.lotus ta temiz bir mücadele verdi.

  17. Gokberk Onem avatarı

    Bir Alonso taraftarı olarak erken pes etmemeyi öğrenmiş olman gerekirdi 🙂
    Hiçbir şey bitmedi. Biz takıma ve Fernando'ya güvenmezsek olmaz. Umudunu yitirme.

  18. Gokberk Onem avatarı

    Şanssızlık yaşama sırası Vettel'de.

  19. Ferrari: "Alonso'da Laf Çok, İcraat Yok"

  20. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Bazi arkadaşlar Vettel'in şampiyonluğuna kesin gözüyle bakiyorlar. Ancak motorsporlarinda erken konuşmanin bizleri ne kadar şok ettiğini geçmiş tecrübelerimizden biliyoruz. Vettel'in yaşayacagi bit motor problemi, lastik patlamasi, kaza, işin rengini değiştirebilir.

    Bakalim yarin neler olacak..

  21. Bizim konuşmamız batıyor ki şikayet eden sizsiniz.

  22. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Alonso'ya karşı hakaret ve küfür içeren bir mesaj yok. Aynı şeyleriVettel için 3-4 ay önce söyleniyordu, neden o zaman çıkıp söylemediniz yorumları kaldırın diye ? Farklı açılardan'da bakmayı deneyebilirsiniz.

  23. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Batmasa konuşmaz ki 🙂

  24. tifoalo HRT avatarı

    bu sitede üyelik kaydımın bulunmasında büyük bir utanç duyuyorum böyle reziillik ne görüldü ne duyuldu herkese hayatta başarılar inşallah hepiniz dilekleri gerçek olur

  25. Kendine güvenen, savaşcı ruhlu bir pilot Alonso.Ama bu sefer işi çok zor.

  26. olmaz diye bisey yoktur ama belliki alonsonun güvendiği yeni parcalar var veya gelecek yarışlarda yağmur olmasına güveniyordur.ama fazla iddialı konuşmus

  27. Alonso: "Sadece Vettel'e Değil, Newey'e Karşı Savaşıyorum"

  28. harikasın

  29. Ferrari taraftari avatarı
    Ferrari taraftari

    zaten Japonyaya kadar her sey goruldu ortadaydi daha tartismaya gerek yok kardes ne hikmetse Japonyadan baslayarak ortalarda gorunmeyen Webber ilk siralardan basladi. Belki de Vetteli cekemedigi icin hizlanmis griddeki ve sitedeki her kes hatta eski pilotlar Alonsonun surusunu ovdugunde Vetteli kiskaniyormus. Aslinda Ferrarinin araci sezon boyunca en hizliymis. Aramizdaki bazi degerli profosyonel arkadaslarin analizi bunu gosteriyor :D:D

  30. Bir de her halta atlamasanız.Sana bir şey mi söyledik ? Batıyor belli ki konuşmamız.

  31. Tabi tabi. Site sahipleri zaten Alonso'dan nefret ediyorlar, o yüzden böyle.

    Gerçekler bazılarında hazımsızlık yaratıyor.

  32. hadi git başka yerde ağla alonso beye en ufak bi eleştiriye bile katlanamıyosunuz

  33. İmkansız.Alonso'ya söylenenler karşısında sağır ve dilsizler.

  34. F.AlonsoDiaz  avatarı

    Bu Ekiple Zor…

  35. bu araçla mı kazanaksın şampiyonluğu kusura bakmayın ama alonso bu sene şampiyonluğu unutsun

  36. Arkadaşım herkes bu siteye istediği gibi yorum yapıyor sen neden rahatsız oluyorsun, herkes sen gibi becerikli değil. yorumları beğen miyorsun ama yalnız nickin bir tuhaf !

  37. Dün mü okumuştum yorumlarını '' çok laf yapıyor az çalışıyoruz'' diye ne oldu ki şimdik.Bu kesinilk nedir?

  38. polyanna mode on…

  39. site sahipleri şu gereksiz rezil düzeysiz vede seviyesiz yorumlarını okuyup zevk alıyomudur acaba bu rezilliğe daha nekadar dayanacagız ? uyan admin uyan !

  40. bu söylediklerine kendi bile inanmıyodur

  41. turgay bilecen avatarı
    turgay bilecen

    Modern Don Kişot.

  42. Alonso Alonso duy sesimizi. Bu gelen kaçan şampiyonluğun ayak sesleri.

  43. Sebastian Vettel avatarı
    Sebastian Vettel

    Eyvallah aslan.

  44. Her şeye rağmen elimizde en azından bir umut var.Her işte hayır varmış.Bakalım hayırlısı ne olacak

  45. Her şeye rağmen elimizde en azından bir umut var.Her işte hayır varmış.Bakalım hayırlısı ne olacak

  46. malum zevat gene bol keseden sallamış

  47. Ferrari%100 avatarı

    ""Webberde yardım edecektir""demişsin
    Webber ilk önce kendine yardım etsinde yardım ediyim derken bi bakar gerilemiş mclarenlerin ve ferrarilerin arkasında kalır

  48. Lewis Hamilton avatarı
    Lewis Hamilton

    Dövmesi çok güzel. 😀

  49. ben senin şampiyonluğu kazanamayacağından yüzde yüz eminim

  50. kuzey_tekinoglu avatarı
    kuzey_tekinoglu

    5.tur gibi fark 10sn,ilk pitlerden öncede 16-17 sn bir fark olacak.vettel in yine muhteşem bir kalkış yapacağını düşünüyorum.hem temiz taraftan kalkıyor hemde startları oldukça iyi.webber de yardım edecektir.bu yüzden mücadele ikincilik mücadelesi olacak webber ve mclarenler arasında.sen yine mclarenleri yok saymışsın ama,bizi geçmen imkansız.15 puan daha fark açılacak ve 21 puan olacak 🙂

  51. umarım yarın herşey istediğin gibi olur…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir