Hamilton Mercedes'te Direkt Başarı Beklemiyor

yazar:

kategori:

Hamilton “Gelecek sene muhtemelen iyi bir aracımız olacak ve bu harika olur. Ancak dürüst olmak gerekirse ben gelecek seneye öğrenme gözüyle bakacağım.” dedi.

Bir süredir Hamilton’un dövmeleri dikkat çekiyor. Son olarak ise sırtın ardından sağ kolunda yeni bir dövme olduğu görüldü.

Hamilton “Son bir kaç yarıştır vardı ancak yeni bitiyor. Ancak tam olarak bitmedi.” dedi.

 


Yorumlar

  1. 2 yil sonra mercedes cikinca f1den gorurum o zaman ben seni …

  2. Ferrari taraftari avatarı
    Ferrari taraftari

    Bence Hamiltonun da dusuncesi takimi etrafinda toplamak . Mclarenden ayrilmasi bana ilk zamanlar biraz sacma gelmisti. Belki de bilmediyimiz planlari vardir. O kadar da akilsiz pilot degildir. Her aractan indiginde diger araclari izliyor ozellikle Redbulla kac kere yaklasdigini gordum. Galiba muhendis-pilot olma istegi var

  3. Zaten hiç kazanamayacaksın.

  4. tolga  birinci avatarı
    tolga birinci

    Marka buyuk olunca beklentide bi okadar artiyor.Bekleyip gorecegiz ne olacak Burasi f1 bildigimiz o siradan araclarla yarisilmiyor senelerin verdigi tecrubelerle ferrari yada mclaren buralara gelmis. Bence Mercedes cok iyi yerde ve daha iyi olacak 3 senede bi Redbulla kafa tutamz yada Ferrariye ve yeri geliyor bunu yapabiliyor insallar salliyor 3 sene oldu mercedes napti falan filan duusnupte konusmak lazim ..saygilar ..

  5. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bence başlık şöyle olmalı Mercedeste başarı beklemiyor

  6. Mercedesin ne olduğu belli, kendine yazık etmişsin. Mclerende kalsan daha iyiydi

  7. Lewis Hamilton avatarı
    Lewis Hamilton

    Hİç umudum yok be hamilton.

  8. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    2014 yılını hedefliyor Hamilton.

  9. bencede sen bu günleri uzun süre hayal edeceksin.podyum olabilir ama bir galibiyeti bir kaç sene beklemek zorunda kalabilirsin.senin yerinde olsam gider ayak markalar şampiyonu yaparım takımı vede zaferler alırdım.yoksa 2 mi 4 mü sene geçer en son zaferinin üzerinden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir