Ricciardo: "Yapabileceğimin En İyisi Buydu"

yazar:

kategori:

Avustralyalı pilot sıralama turlarında ancak 15. olabilmiş yarışta ise puan almaktan uzak görünmüştü. Ricciardo yarışdan sonra yaptığı açıklamada aracın temposunun pek de iyi olmadığını ve yarıştan alabilecekleri en iyi sonucu aldıklarını ifade etti.

“Heyecanlı bir ilk tur oldu ve birkaç sıra kazandık. Pit stopların ardından amacım Di Resta’yı yakalamaktı, ancak aracımızın hızı yeterli değildi. Yarışın sonlarına doğru ise Kobayashi’ye karşı yerimi korumaya çalıştım. Bizim için iyi bir hafta sonu olmadı ama Abu Dabi’de daha iyi olacağımızdan eminim”

 

Ricciardo’nu takım arkadaşı Jean Eric Vergne 18. sıradan başladığı yarışta ilk virajda temas yaşayarak gerilere düştü. Vergne yaptığı açıklamada Kore’ye göre yarışın daha zorlu geçtiğini söyledi.

“İlk viraja gelirken lastiklerim kilitlendi ve Schumacher ile temas yaşamak zorunda kaldım. O andan itibaren yarış benim için pek olumlu geçmedi, pite girdikten sonra zorladım ancak aracımın hızı yükselmemi engelledi. Önümüzdeki yarışa daha olumlu bakıyorum, Umarım iyi bir sonuca ulaşabiliriz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir