Boullier: "Grosjean Lotus'taki Geleceğini Sağlama Aldı"

yazar:

kategori:

Grosjean, bu sene özellikle ilk turlarda yapmış olduğu hatalarla gündemden düşmedi ancak Fransız sürücü son 2 yarıştan sorunsuz ayrılmayı başardı.

Boullier “Romain harika bir yarış çıkardı ve ondan beklediğimizi yaptı.”

“İyi bir start aldı. Mücadele edip sıralar kazandı. Hatasız bir şekilde iyi sürdü.”

“Potansiyelini gösterdi ve yerini sağlamlaştırdı. KEndine olan güveni daha da arttı. Artık daha sakin ve bunu geliştirecek.” dedi.

 


Yorumlar

  1. arkadaşım sana sadece:)))))))))))) yolluyorum.

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Grosjean, Kobayashi'den çok daha iyi bir pilot. Grosjean, için şu anda çaylak sezonunda diyebiliriz ve buda bazı hatalar yapmasına sebebiyet verdi. Elbette çaylağım diye hata yapma lüksüne sahip değildi, ama olmuşla ölmüşe çare yok. Önemli olan şu andan itibaren ki performansına bakmak. Startlarda sorun yaşadığı aşikar, ama ilk turu sorunsuz atlattığında yarışta çoğu pilotun korkulu rüyası olabilecek kapasitede bir pilot. Ve önümüzde ki sezon bu problemlerini aşınca Kobayashi'den en az 5 gömlek üstün bir pilot olucak.

  3. boyle konus seviyeli bir sekilde tartisalim ama haberin altina gelipte cacik olmaz tarzi seyler yazma arkadasim ilk tur sorunu oldugu herkesin malumu yani ama ilk turu sorunsuz gecince de gayet iyi yaristigini goruyoruz kolay degil 2009'da kariyeri dibe vurdu o baskiyla onlerde basladi 2 yil ara verdi sinirli sayida teste cikti bir arkadas guzel bir sekilde yakalamisti sezon ici testler gideli caylak pilotlar cidden zorlaniyorlar simdi Perez diyeceksin ornekler vereceksin tamam haklisin da ama Grosjean hep onlerde basladi yaninda Hulk Koba Di Resta gibi pilotlarla start almak var birde Alonso Vettel Hamilton gibi pilotlarla start almak var daha ilk yarisinda 3.sirayi aldi siralama turlarinda hangimiz unlu basarili insanlarin yaninda heyecanlanmiyoruz ki start hatalarini savunmuyorum elbette ancak bunlar cozulmeyecek seyler degil

  4. Lewis Hamilton avatarı
    Lewis Hamilton

    Grojen çok yetenekli bir pilot,ama bana göre heyacanına kapılıyor veya hırsından kaza yapıyor.Ama normal sürdügünde gayet güzel sürüyor.

  5. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Aferim Grojean'a alt serilerdeki basarilarini kutlarim..Ama herkes kabullenmeli Formulayı beceremiyor..

    Proveke etmek gibi bir amacim yok..Nedendir biliyoruk.Daha onceden FRenault ile tecrubedide var.Konsantrasyon kaybindan mi,Çaylakligindan muidir bilmiyorum ama çok hata yapiyor..

    Amacim kesinlikle proveke etmek degil

  6. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Aferim Grojean'a alt serilerdeki basarilarini kutlarim..Ama herkes kabullenmeli Formulayı beceremiyor..

    Proveke etmek gibi bir amacim yok..Nedendir biliyoruk.Daha onceden FRenault ile tecrubedide var.Konsantrasyon kaybindan mi,Çaylakligindan muidir bilmiyorum ama çok hata yapiyor..

    Amacim kesinlikle proveke etmek degil

  7. acikcasi su siteye 2007'den beri yorum yaziyorum tek bir kufurlu yorumum yoktur ve kimseye de saygisizlik etmemisimdir lafim dikkat ettiysen sana degil bu tarz provakasyon kokan yorumlari gorunce diye yazmisim oraya! ama soyle provakasyon dolu yorumlarla insanlari cileden cikariyorsunuz yazmayim yazmayim diyorum ama yok bu ne ya yok cacik olmazmis yok pilot degilmis sen ne biliyorsun Grosjean hakkinda? yaristigi butun serilerde sampiyon oldugundan haberin var mi? kimse sana birine hakaret etme hakkini vermiyor sen hakaret edersen saygili olmaktan dem vuramazsin!

  8. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Saygili ol saygili bana diyorsunda senin klavyenden cikanlarida goruyoruz!Kufretme terbiyenle takil!

    Saygi cercevesinde konusmayi ogren oyle yorum yaz bu sitede!

  9. Yaristigi butun serilerde sampiyon olan adamdan tabi cacik olmaz da senden olur mu bilemedim bak simdi denemek lazim…
    Yani kendimi tutuyorum tutuyorum da boyle provakasyon kokan yorumlari gorunce BSG diyesim geliyor kendinize gelin elindeki klavyeyi DDDDRS veya Double KERS sanan arkadaslar var cidden kendinize gelin!

  10. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    1.Eğer mobilden girmeseydim videolu yanit verrirdim!

    2.Neredeyse bütün sezon startlarda sorun yaşayan ve yaşattıran Koba değil Grojean'dır!

    3.SPA,da kimin ne olduğunu gördük o an belkide Alonso ölebilirdi..

    4.En çok Koba mı,Grojean mı diğer pilotları yaris disi birakmis istatisliklere bak derim..

    5.Son yarislarda gördük pasif bir sürüş gerçeklestirdi.

    6.Bana burada onun için Grojean'ı savunmana gerek yok.Koba 10 numara pilotta değil,Grojean gibi 1 yıldızlı pilotda değil!

  11. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Grosjean, çok hızlı ve iyi bir pilot. Son yarışlardada görüyoruz ki yaklaşımını değiştirmiş ve olaylardan uzak durarark iyi işler yapmıştır. Bence sen biraz kendi takımınla ilgilen malum F1 aracı değilde biçerdöver kullanan bir pilota sahipsiniz. Pitstop için pit alanına girdiğinde bütün mekanikerlerin eli ayağı bir birine dolaşıyor, bu sefer kimi biçecek diye.

  12. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Tamam kendince bir Fransız kahraman oluşturmaya çalışiyor.Tüm F1 sevenler bunu anladı.
    Fakat F1 sevenlerin bir şeyi daha anladığı ama 'Boullier'in bir şeyi anlamadığı bir olgu var!

    F1 severlerin anladigi o olgu Grojeann'dan bir cacık olmayacağı.
    İşte Boullier anlamadıği tek nokta bu..Hala Grojean'dan bir şey olacagini saniyor.

    GERÇEKTEN HEM LOTUS'A HEMDE GENÇ YADA YETENEKLİ PİLOTLARA YAZIK!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir