Hamilton Abu Dhabi'de Güçlü Olmayı Umuyor

yazar:

kategori:

Geçen sene Abu Dhabi’de kazanan Hamilton “Abu Dhabi’deki tesisler harika, muhtemelen dünyadaki pistler içerisinde en iyisi. Yas Marina pistinde her zaman keyif aldım. 2009’da polü kazandım ve yarış dışı kalana kadar liderdim. 2010’da 2. oldum ve geçen sene kazandım. Oldukça iyi bir rekor.”

“Orası gerçekten aracı zorlayabileceğiniz bir pist ve bundan çok keyif alıyorum. Bir çok çeşit viraj var. İlk sektördeki hızı seviyorum ve marina bölümünde iyi bir sektör geçirmek inanılmaz derecede memnun edici oluyor. İyi mekanik denge fark yaratıyor çünkü sürekli olarak yön değiştiriyorsunuz.”

“Burası geleneksel olarak Red Bull’un da iyi olduğu bir pist ancak bizim de Hindistan’daki yarış performansımız çok güçlüydü. Hindistan’da gerçekten keyif aldım. Dördüncülük 60 turluk çaba için çok küçük bir ödül ancak daha hızlı olamazdım.”

“Abu Dhabi’de güçlü bir yarış geçirebileceğimizden eminim.” dedi.


Yorumlar

  1. Hindistan'da yumuşak lastiklerle geride kaldık. Sertlere geçince Hamilton biranda pistteki en hızlı adam oldu ve genel anlamda Vettel hariç Webber ve Alonso ile fark kapattı. Ayarlarla ilgili bir sorun olmalı yumuşak lastikte. Abu Dhabi'de iyi olacağımıza inanıyorum.

  2. buttonda sonradan açıldı ingiliz atı gibi 😀

    haahahahaha bu çok iyi oturdu.benim bildiğim arap atı derler ama ingiliz atlarıda sonradan açılır.

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    hindistanda önden başlasaydı hamilton önde bitirebilirdi temposu çok iyiydi.buttonda sonradan açıldı ingiliz atı gibi 😀

  4. yine yol verirsiniz alonso,ya değilmi alonso hayranı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir