Senna Şampiyonun Son Yarışta Belirleneceğini Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Bir gazeteye demeç veren Williams pilotu, “Umarım (devam eder) ve biz de biraz eğlenmiş oluruz ama bunun olması zor. Red Bull’un çok büyük avantajı var.” diyor.

Senna, Ferrari ile Red Bull arasındaki farkın Abu Dabi’de daha fazla olacağını düşünüyor.

“Hindistain’da avantajları minimumdaydı.Ama Abu Dhabi gibi bir pistte Red Bull çok iyi bir performans sergileyecektir.”

Eskiden Formula 1’de teknik şeflik yapmış olan Gary Anderson da Red Bull veVettel’in şampiyonluk için favori olduğunu söylüyor.

Niki Lauda da Alonso için şampiyonluğun artık neredeyse imkansız olduğunu belirtiyor.

Alonso ise şunları söylüyor: “İnsanlar benim hakkımda iyi şeyler söylüyor. En iyilerden bir olduğumu belirtiyorlar.”

“Sebastian ve Mark’ın Singapur’dan bu yana sürüşlerini geliştirdiklerini düşünmüyorum. daima birinci ve ikinci oldular.”

“Bu da demek oluyor ki sahip oldukları araç o kadar iyi ki hata bile yapma lüksleri oluyor. Bu avantaja sahipler.”

“Ama biz kalan üç yarışta bu avantajı onlara vermemek için çok sıkı çalışacağız.”

Alonso’nun eski takım arkadaşı Lewis Hamilton da geçtiğimiz gün yaptığı konuşma ile İspanyol pilota destek vermiş ve kendi gözünde Alonso’nun zaten 3-4 defa şampiyon olduğunu söylemişti.

 


Yorumlar

  1. FeRNando King! avatarı
    FeRNando King!

    @subjero Çok yanlış konuşuyorsun bu 1… 2cisi alonso schumi den ve sennadan daha iyi bir pilot son 30 yılın en iyisi. 3cusu ise sen bu yarışları nerenle izliyorsun ayıptır sorması;? Sizler Anti alonsocu olarak red bull pilotlarını savunuyor olabilirsiniz ancak Ferrari şu anda sahip olkduğu en iyi pilota sahip tarihi boyunca hiç görmediği anları yaşıyor şu anda takım takımın aracının başıdna şu anda Ross Brawn olsaydı bu aracı adam ederdi 2009 da yaptığı gibi ama gel görki bu f1 böle bir spor bilgiye sahipseniz her daim kazanırsınız,elinizdeki kurallarla Ferrari tutuyorlar rekabetci araç üretmek için eski motorları eski teknolojiyi kullanıyorlar kendilerini geliştirme açısında olanak yok yeni bir parçayı ancak pistte test etmeye vakti oluyor,ama bu kurallar içersinde daha önceki bilgilerden yola çıkan red bull avantajı bu sekilde sağlıyor,sizlerden daha fazla izlediğim kesin bu spğro 1995 de CINE5 DE YAYINLANIRKEN BU YARISLAR sizler daha doğmamıştınız,Ferrari ye hiç bir zaman laf ettirmem bunu bilin senin yorumuna da saygı mvar ancak çok YIRTICI VE SAYGISIZ OLMUŞ bunuda belirteyim…

  2. 1.ve 3. sektörlerde çok iyi olmamız gerekli.Eğer bir aksilik olmaz ve rakiplerde iyi güncelleme getiremezlerse ordada iyi puanlar hatta 1.lik alabiliriz..

  3. Alonsoya diyecek bir şey bulamıyorum. ""Sebastian ve Mark'ın Singapur'dan bu yana sürüşlerini geliştirdiklerini düşünmüyorum. " Zaten vettel iyi sürücü değil ki altındaki araç iyi… Ya da Alonso buna kendisini inandırmaya çalışıyor..

  4. evet çok bencil ve ukalaca yorumlar.oysa schumi geçenlerde ne demişti insanlar beni efsane olarak görüyor ama ben sırtı asla yere gelmeyen savaçcı denmesini isterim demişti.sen başkalarının dedikleri ile yaşıyorsan senin kişiliğnden şüphe ederler.ben daha alonsonun ne michael nede rossi gibi sempatik bir tavrını görmedim.onları efsane (pardon) savaçcı yapan özellik bu.alonsoda prost yada lauda gibi bu sporda unutulacak gidilecek.ama schumi f1=MSC

  5. Alonso ise şunları söylüyor: "İnsanlar benim hakkımda iyi şeyler söylüyor. En iyilerden bir olduğumu belirtiyorlar."
    "Sebastian ve Mark'ın Singapur'dan bu yana sürüşlerini geliştirdiklerini düşünmüyorum. daima birinci ve ikinci oldular."
    "Bu da demek oluyor ki sahip oldukları araç o kadar iyi ki hata bile yapma lüksleri oluyor. Bu avantaja sahipler."

    Yüksek egolu insanlar egolarının tatminin için kendilerini yüceltir başkalarını küçümserler.Şimdi bu cümleler bunun en büyük kanıtıdır.Yazık demekten başka bir şey gelmiyor isnanın elinden.Allah ıslah etsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir