McLaren Şampiyonluğu Kaçırdığı için Üzülmeyecek

yazar:

kategori:

Aksine takımın son üç yarışa Sebastian Vettel’in baskınlığını kırmak için gideceğini ve sezon bitmeden önce en az bir zafer kazanmak niyetinde olduğunu belirtiyor.

“Hayal kırıklığı ve üzüntü size fayda sağlayan duygular değildir. Önümüzde üç yarış var. Hindistan’da sonunda hızlı bir performans sergiledik ama bu hızı başlangıçta elde edemedik.

“Bazı yarışlarda düşük performans sergiledik ancak motivasyonumuz oldukça yüksek.”

“Bunu Lewis Hamilton’da görebilirsiniz, takımdaki herkeste görebilirsiniz. Sezon bitmeden önce çıkıp birkaç yarış daha kazanmak istiyoruz. Odak noktamız bu olacak”

Whitmarsh, Hindistan’da McLaren ve Ferrari’nin Vettel için işleri çok kolaylaştırdığını söylüyor.

“Eğer öndeyseniz lastiklerinizi korursunuz, her şeyi koruyabilirsiniz. Onun için işleri çok kolaylaştırdığımızı düşünüyorum. Startta onu zorlamalıydık ama bunu yapamadık.”

“Jenson’ın startı oldukça iyiydi. İki pilotumuz birbirleriyle ve Fernando ile mücadele etti. Fernando, Lewis ve Jenson’ın ilk turdaki mücadelesi Red Bull’a uzaklaşması için altın bilet sundu.”


Yorumlar

  1. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    Eğer sezon bitmeden evvel bir yarış kazanılacaksa bunu takımda ancak Hamilton yapabilir.Her türlü engellemeye ve arızaya rağmen bunu ancak Hamilton başarabilir.Ama kader işte.Bazılarına hakettiğini vermiyor.Bazıları da haketmeden yol alıyor.
    Ecclestone efendiiii…al sana button al sana perez al sana vettel al sana alonso al sana raikkonen
    Al bu adamlarla görsel şov yap.Neyleyim Hamilton yoksa…………………
    Bitirdiniz ulen f1 i.

  2. Bu sene Mclaren okadar çok hata yaptıki ben bile üzüldüm.Saçma sapan hatalarla Hamilton un birçok yarışını yaktılar,araç en hızlıyken şuanda 3.en hızlı araç oldu.Bir zamanlar sempati duyduğum ve sevdiğim takımda 1.pilot olarak Button olacak inanmak istemiyorum gerçekten.Tamam Button iyi bir pilot ama Mclaren in 1.pilot olacak adamda değil yani.Perez tam bir ? seneye fanları çok çıldırmazlar umarım

  3. iyi biz de üzülmeyelim bari, hatta sevinelim yarışlar kazaandık diye, ya delirmiş bunlar ya, nerde eski yönetim, yenilgiyi kabulleniyorlar, beceremiyorsan bırak, kural bu hayattta…

  4. Yani söyle bir düşünürsek bu sene için başarısız olduk diyememde başaramadık diyebilirim.

    Yani aracı müthiş geliştirdik. Her yeri değişti. Bazen çok hızlıydı bazen çok yavaş. Yani Catalunya da şov yaptıktan sonra ingilterede dökülmemiz ilginçti gerçekten.

    Bu sene bir ara gerçekten şov yaptık. Ama saolsun FİA yine bir icraat yaptı ve McLaren ı yavaşlattı. Ama alıştım ben artık bunlara eskisi kadar koymuyor. Aksine iyi tarafından bakıyorum. O kadar iyi aracımız varki bizi yavaşlatma gereği duyuyorlar.

    Bu aracın süspansiyon sistemi seneye değişicek bildiğim kadarıyla. Bence iyi yönde bir adım olucak bizim için. Çünkü bu sistemle bu dandik Prellileri bir türlü istikrarlı kullanamıyoruz.

    Sezonun geçene sene de olduğu gibi kilit noktası buydu. Ağır araçla bir türlü hızlı olamadık tabi bunda yetersiz düzlük hızı da vardı o ayrı bir konu.

    Bu senede aracın önünde istikrarlı bir denge yoktu malesef.

    Yinede iyi işler başardık bence gelişim açısından. Bu yüzden takımımı kutluyorum.

    Bu sene son olarak yine Ferrari yi arkamızda tutarsak iyi olur prestij açısından ve bunu yapabiliriz elimizdeki paketle bence.

  5. Fernando, Lewis ve Jenson'ın ilk turdaki mücadelesi Red Bull'a uzaklaşması için altın bilet sundu."

    Martin seviyesindeki birinin bu açıklamayı yapması yakışık almamış,
    Alonso mücadele yerine Hamilton ve jensona şu yakalayın mı demeliydi yani?

  6. yahu arkadaş, ne vettel'miş, milletin içine dert gibi oturdu resmen.

    hadi alonso'yu anlarım, şampiyonluk ile arasındaki tek engel vettel.

    peki size ne oluyor? sene başındaki açıkça en hızlı aracın saçma sapan pit/strateji hataları ve arızalarla kıymetini bilemediniz, başınızı önünüze eğip kendinizi düzelteceğinize şu söylediklerine bakın.

    "en azından seneyi bir galibiyetle kapatmak istiyoruz", "takımlar şampiyonası için çabalamaya devam edeceğiz", "en azından takımlarda ferrari'yi geçmeye çalışacağız" vs. gibi mclaren'in menfaatine olan şeyleri düşüneceği yerde adamın derdi vettel olmuş!!!

    hayır ne olacak, fernando şampiyonluk kupasını kaldırsa, kupanın bir sapını da size mi hediye edecekler? sana ne kim şampiyon olmuş, senin işin mclaren'in menfaatlerini gözetmek.

  7. Martin sen başımıza gelen en büyük Şakasın.

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Vettelin baskınlığını kırmak için yarışacaklarmış bak bak şampiyon olmak umurlarında değilde nelerle uğraşıyorlar.

  9. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Hamlton'u takima küstürdunuz takimlar sampionlugunu unutun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir