Red Bull'un Şampiyonluk Tişörtleri Hazır

yazar:

kategori:

Takım şu anda markalar klasmanında Ferrari’nin 91, McLaren’in ise 101 puan önünde yer alıyor.

Red Bull bu sezon markalar şampiyonluğuna ulaştığı takdirde üçüncü şampiyonluğuyla Formula 1’de daha önce sadece Ferrari, McLaren ve Williams takımlarının ulaşabildiği bir başarıya imza atmış olacak.

Horner, “Eğer üçüncü şampiyonluğu alırsak bu bizim en büyük başarımız olacak. Markalarda üç kez zafere ulaşan çok az takım var. Eğer farklı düzenlemelerin, farklı lastik tedarikçilerinin olduğu dönemde bunu başarabilirsek bu inanılmaz bir başarı olur.” diye konuşuyor.

Pilotlarda ise bugüne kadar bir sezonda dört yarış arka arkaya zafer kazandıktan sonra şampiyon olamamış bir pilot yok. Horner bu konuda da, “Umarım tarihi değiştirmeyiz” diyerek gülümsüyor.

Ayrıca haberde Red Bull’un 2012 Markalar Şampiyonluğu için zafer tişörtlerini de tıpkı önceki senelerde olduğu gibi şimdiden hazırladığı belirtiliyor.

 


Yorumlar

“Red Bull'un Şampiyonluk Tişörtleri Hazır” için 13 yanıt

  1. yerlerdeyim :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    önce bridgestone ardından pirelli ile şampiyon olmalarından bahsediyor. gerçekten de bu durum mühendislik anlamında ne kadar başarılı olduklarının kanıtı. hoş pilotaj ve taktiksel anlamda da hatasıza yakınlar son dönemde. bu şampiyonluğu herkesten çok hak ettikleri kesin.

  3. Hem de çoook arkanızda :))

  4. Tabi Motor sporlarında her şey mümkün. Alonso da şampiyon olabilir ama çok düşük olasılık.

  5. Evet, Vettel çok büyük avantaja sahip. Vettel baştan itibaren birinci götürdüğü yarışları genellikle kazanan bir pilot. DDRS'in de avantajıyla polü bırakacağını sanmıyorum. Alternatörü de değiştirdiler, oradan da bir problem çıkmaz. Alonso'yu ancak yağmur kurtarır.

  6. alonsocular hala rüya görüyor . rüyaya devam

  7. ooo burda trencilik oynanıyor demek alonso son vagon hemen arkasında redbulun.ben de katılıyorum ama ben kömür atarım.rambo sürsün treni 😀

  8. Üstadım eskiden F1 de 2 lastik markası vardı biri bristone diğeri michelin bu ikisi anlaştıkları takımlara lastik tedariki sağlıyordu 🙂

    Hey gidi günler hey 2004-2005-2006 sezonunda az lastik savaşları izlemiyorduk.Hatta bir ara öyle bir noktaya geldiki iş takımlardan çıktı lastik tedarikçileri arasında savaş başladı heleki Alonso ve Schumi rekabetide eklenince son 2 sene gerilimsiz bir yarış görmedim f1 e tamamen doyduğum seneler olmuştur 🙂

  9. "farklı lastik tedarikçilerinin olduğu dönemde"

    ???
    tek lastik tedarikçisi pirelli sanıyordum ben 🙂

    Tabi kasıtları eski markalarda olduğu gibi TAŞ lastikler yerine peynir kıvamlılık anlamındaysa ona bir şey diyemem.

  10. Alonsoda arkanızda :))

  11. Pilotlar şampiyonluğu da öyle sayılır…kalan yarışlarda mekanik bir sorun yaşanmadıkça Vettel'in hata yapacağını sanmıyorum…

  12. Pilotlarda ise bugüne kadar bir sezonda dört yarış arka arkaya zafer kazandıktan sonra şampiyon olamamış bir pilot yok. Horner bu konuda da, "Umarım tarihi değiştirmeyiz" diyerek gülümsüyor.

    sonuna kadar arkanızdayım

  13. Markalar şampiyonluğu çoktandır cepte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir