Perez McLaren'de Eşit Statü Göreceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Jenson Button’ın takımla üç yıllık bir geçmişi bulunmasına ve kendisinin ondan daha deneyimsiz olmasına rağmen Perez, Martin Whitmarsh’tan takımın Button’a odalanmayacağının garantisini almak istedğini söylüyor. Button geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, ‘McLaren şampiyon olmak istiyorsa bana odaklanmalı’ tarzında cümleler sarf etmişti.

Perez, “Martin ile ilk konuştuğumda bana takımın her iki pilot için de var olduğunu ve benim de yanımdaki pilotla aynı haklara sahip olacağımı söyledi. Martin’e sonuna kadar inanıyorum. Tüm takıma da öyle.”

“Jenson’ın şu anda takımla birlikte çok fazla deneyimi var. bBu nedenle takımla ilişkilerimi geliştirmek ve aracı anlamak adına onunla çok sıkı çalışmalıyım. Bu konunun önemli bir parçası olacak. ama sonuçta o da kendi işine odaklanacak çünkü o da baskı altında”

“İyi ve güçlü bir takım olacağımıza inanıyorum. Gelecek sene çok büyük hedefler için mücadele vereceğiz.”

“Genç bir pilot olarak ilk yapmanız gerekenin iyi bir takıma girmek ve sonrasında şampiyon olup olamayacağınıız göstermek olduğunu düşünüyorum. Ben bu soruyu gelecek sene cevaplayabileceğim.Çünkü Formula 1’deki en iyi takımla birlikte olacağım ve hedefim gelecek sene şampiyonluğu kazanmak olacak.” diyor.

Perez, McLaren’da hamilton’ın yerini almanın da çok iyi bir şey olduğunu düşünüyor.

“Lewis’in çok iyi olduğunu düşünüyorum. Şu anda Formula 1’deki en hızlı pilotlardan biri. Onun yerine geliyorum ve bu boşluğu doldurmak zor olacak.”

 


Yorumlar

“Perez McLaren'de Eşit Statü Göreceğine İnanıyor” için 8 yanıt

  1. O yüzden çok sevdiğiniz lewis takımdan ayrıldı değilmi?Bırakın bu işleri alonso ne kadar suçluysa mclaren de o kadar suçludur..

  2. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Çeneni onun gibi biri icin bosuna yorma adamim..

    Sürüşunle zaten ona agzinin payini verecegine biz inaniyor..

    Simdi konusan Button'ı gelecekte ağlatacaksin.. Nice şampiyonluklara Perez 🙂

  3. takımın patronu sercan bey garanti verdi.Dağılın beyler.

  4. garanti veriyorum eşit statü görcek ama ferrariye gitse bu garantiyi veremezdim

  5. Çünkü Formula 1'deki en iyi takımla birlikte olacağım ve hedefim gelecek sene şampiyonluğu kazanmak olacak." diyor.

    Bana Alonso'nun demecini hatırlattı. Sende de Latin kanı var. Dikkat et de O'nun gibi olmasın sonun. Bunu başarman çok basit. Çeneni ve beynini enteresan işler için çalıştırma. Sadece işine odaklan. Gerisini McLaren halledecektir.

  6. Çünkü Formula 1'deki en iyi takımla birlikte olacağım ve hedefim gelecek sene şampiyonluğu kazanmak olacak." diyor.

    Bana alonsonun demecini hatırlattı.Sende de latin kanı var dikkat et de onun gibi olmasın sonun.Gerçi belki biraz akıllandıklarını umuyorum..

  7. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Bunu bilmeyen f1 basını sürekli bu konuyu gündeme getiriyor.Çocuğa sordukları soruya bak.Oysa onlar sürekli bu işin içindeler bazı şeyleri bizden daha iyi bilmeleri lazım.

  8. McLaren her zaman pilotlarını eşit statüde yarıştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir