Webber Daha Fazla Doping Testi İstiyor

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde bu sene Moto2’de yarışan Anthony West’in bir kaç ay önce alınan numunelerinde istenmeyen madde çıkması nedeniyle ceza aldığı ortaya çıktı.

Webber “Ben her zaman bu tür testlerin daha fazla yapılması taraftarı oldum ancak FIA bu konuda güçlü olmadı. Diğer sürücüler de hiç ısrarcı olmadılar bu yüzden büyük bir konu olarak gündeme gelmedi.”

“Bilirsiniz, para gündeme geldiğinde bu tür şeyler yapılabiliyor. Bu olağan dışı olabilir ancak asla asla dememek lazım.” dedi.


Yorumlar

  1. Formula 1'in ne kadar yüksek fiziksel gereksinimleri olduğunu anlamaktan aciz F1 taraftarları saldırmışlar Webber'e. Oysa adam çok haklı.

  2. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Bence saçmalamıyor.Çok doğru konuşmuş.Her branşta doping testi yapılırken F1 'de çok nadiren yapılıyor belki de hiç yapılmıyor.

  3. oğlum bak git 😀

  4. ferrari team avatarı

    Neyin kafasını yaşıyor bu herif ya ? Saçmalamaya başladı iyice.

  5. Schumacher- avatarı

    Dostum doping fiziksel olarak güç katmıyor sadece laktik asit daha geç salınmasını sağlıyor.
    Laktik asit salgılandığı zaman beyne ulaştığı zaman beyin yorgunluk hissiyatı oluşturuyor mesela koşuyorsun ama belirli bir süre hücrelere artık oksijen yetmiyor ve laktik salgılıyor ozaman yavaşlıyorsun yorulduğunu hissediyorsun.

    F1 ne kadar fiziksel yorgunluk bilemeyiz ama Webber böyle söylediğine göre etkisi olacak kadar yorgunluk yaratıyor demekki.

  6. yusuf perçin avatarı
    yusuf perçin

    Formula 1 de doping. Nasıl ? Benzine mi katıyolar bu dopingi. Sürücüye faydası değil zararı olur diye düşünüyorum hele ki bir buçuk saat hiç kıpırdamadan durana.

  7. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Vettel.

  8. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Vettel kullanıyor demeye getiriyor.Üstü kapalı bir şekilde.

  9. webberin şüphelendiği birisi var.Acaba kim olabilir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir