Webber, Antrenmanlarda Kaybettiği Zaman Nedeniyle Kızgın

yazar:

kategori:

Webber “Su jeneratörü ya da KERS sorunu gibiydi ve yine sorun yaşadık. Sürüşünüz kısıtlandığı zaman harika olmuyor çünkü her zaman mümkün olduğu kadar fazla sürüş gerçekleştirmek istiyorsunuz.”

“Bugün için böyle oldu, yarın ne olacağına bakacağız. Az sürüş gerçekleştirmenizin hiç bir zaman faydası olmaz.”

“Bu akşam sorunları çözmemiz lazım. Neler olduğuna bakacağız. Uzun sürüşlerde neler olduğuna dair bir fikrim yok ancak lastikler fena görünmedi.” dedi.

Günü lider tamamlayan Sebastian Vettel “Gece araç üzerinde çalışmamız lazım ancak performansımız fena görünmüyor. Bugün tüm sürücüler için pist çok kaygandı. Bir çok aracın sınırları bulmaya çalışırken pist dışına çıktığını gördük.”

“Cuma günleri normalde böyle oluyor ve hemen hemen olmamız gereken yere yakındık ancak aracı daha da geliştirmemiz lazım.” 

“Ana rakibimiz Hamilton olacak gibi. En azından bugün öyle göründü. Orta sert hamurlarla çok hızlıydı bu yüzden onlara yakın olmak ve onları yakalamak için çalışmalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Ben de geçen hafta Webber'in kersi yarış içinde bozulunca şüphelendim. Hatta Alonso'ya geçilince kimse anlamasın diye mi yapıyorlar diye düşündüm.

    🙂

    Sonra unuttum bunları:)

  2. Lovely_F2008  avatarı

    dimi dimi :)) yiyene …

  3. Yarışta olacağına antrenmanda olsun.

  4. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    hep seni mi bulur bunlar WEB, amma bahtsız adamsın sen yaa…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir