Button, Hindistan'a Göre Geliştiklerini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Button “Oldukça iyi antrenmanlardı. Araç Hindistan’dakine göre daha iyiydi ve bu iyi bir şey. Düşük yakıtta iyi bir tur için çok tur atmak gerekiyor gibi görünüyor. Opsiyon lastikleriyle sadece 3 tur atabildim ve muhtemelen lastikler açısından en iyi ayarları bulamadım. Ancak ağır yakıt ile uzun sürüşler yapmak istedim çünkü Hindistan’da bunu yapamamıştım ve yarışın başında kötü etkilendim.”

“Bugün uzun sürüşümüz iyiydi ve bundan dolayı mutluyum. Her cuma olduğu gibi hâlâ çalışmamız gereken alanlar var. Cuma günü mükemmel araç istemezsiniz. Bugün öğleden sonra çok faydalı bilgiler topladık ve 3 antrenman seansı içerisinde en önemlisi her zaman 2. seanstır.”

“Sabah seansı aldatıcıydı çünkü çok sıcaktı. O koşullarda asla yarışmıyoruz bu yüzden bu hafta için en önemli seans 2. seans. Bu seansta ağır ve düşük yakıt seviyesinde dengeye odaklanmamız lazımdı.” dedi.


Yorumlar

  1. Gökhan abi yok zaten 🙂 ah Gökhan abi çok özledim seni 😀

  2. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Gökhan Kamil bu saatten sonra buna karşılık veremez.Aynı Alonso ile Vettel in durumu gibi oldu.17 haberi geçmek çok zor.Büyük güncelleme lazım.:D

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Eyvallah üstad. Teşekkür ederim, ederiz.

  4. şu an için benden bu kadar. yaklaşık 1.5 saatte tüm aceleye rağmen 16 haber 🙂 iyi okuyuşlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir