Schumacher: "Normal Bir Cuma Günüydü"

yazar:

kategori:

Michael Schumacher günü lider Vettel’in 1.5 saniye gerisinde 14. sırada tamamladı. Schumacher gün boyunca ayarlar ve lastikler üzerinde çalıştıklarını söyledi.

“Burada olmayı gerçekten seviyorum, gündüz ve geceyi yarışarak geçirebiliyoruz. Bugün ayarlar için veriler elde etmeye çalıştık. Normal bir cuma günüydü. Nerede olduğumuzu tam olarak bilmiyoruz ancak bu hafta sonu için en gerçekci hedef puan almak olacak.”

Nico Rosberg ise günü 12. sırada tamamladı.

“İyi bir test günü oldu ve birçok veri elde etmeyi başardık. Ancak ne yazık ki performansımız pek de iyi görünmüyor. İyi bir strateji ile puan alabiliriz. Lastik aşınması geçen seneye göre daha az ve yarışın sonunda ne olacağını görmek ilginç olacak”


Yorumlar

  1. QuQvrK You must be working some where you meet your expenses. The borrowers are able to procure the amount something your short term fiscal expenses. , <a ****="http://canvas2.com">visit this site</a>, visit this site, http://canvas2.com visit this site, 433731, <a ****="http://ev-soft.com">quick loans</a>, quick loans, http://ev-soft.com quick loans, ldsws,

  2. Boşver reis keyfine bak.

  3. Shumi son sürüşlerinin keyfini çıkarıyor,zaten nerde olduğunun da bir önemi kalmamış Adamım JET SOSYETE :)).Gezip keyfini bakıyor
    Nico Rosberg ;"İyi bir test günü oldu ve birçok veri elde etmeyi başardık. Hala veri topluyo,emekli olacak veriler le bir olta alıp balık tutmaya gidecek:)

  4. hamiltona verilen araç iyi olur kesin, herif sefasını sürmeye gelecek

  5. Önceleri lastik aşınması sorundu ama artık lastik aşınmıyor, araç gitmiyooorrr.

  6. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    hedef , puan almaya kadar düşmüş.Son yarışta hedef Q1 de elenmemek olacaktır.

  7. Snowmann Mrt avatarı

    Schumacher de bıktı artık takımdan, bunu her söyleminde bell ediyor. Bakalım Hamilton ne kadar dayanabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir