Massa: "Ferrari'nin Sorunları Henüz Çözülmedi"

yazar:

kategori:

Brezilyalı sürücü, Ferrari’nin rüzgar tünelinde yaşadığı sorunları henüz tam anlamıyla geride bırakamadığını düşünüyor.

Massa “Yeni konfigürasyon gerçekten biraz daha iyi. Downforce açısından daha iyi durumdayız.”

“Yeni ön kanadımız var ve Alonso’nun aracında olan bu kanat olması gerektiği gibi çalışıyor. Arka kanat ise olması gerekenin yarı seviyesinde. Bu yüzden her şey olması gerektiği gibi çalışmadı.”

“Bu yüzden getirdiğimiz parçalar araçtaysa durum iyidir. Ancak birisi çalışıp birisi çalışmıyorsa o zaman % 100 harika değildir. Ancak en azından performansı geliştirmesi önemlidir.”

“Gelişmek için çalışmak lazım ve rüzgar tüneli bu açıdan iyi yolda. Çok üst seviyede olumlu olmasa da olumlu şeyler var.” dedi.

 


Yorumlar

“Massa: "Ferrari'nin Sorunları Henüz Çözülmedi"” için 7 yanıt

  1. gör MASSA gör sen zamaninda RAIKKÖNEN i begenmezdin o ise sen ne yapmissin ne etmissin ilgilenmezdi bile ama senin FERRARIDE kalmanin en büyük faktörü ise tabiki ALONSO ama neden cünkü o nederse o oluyor ve sen ezilmeye mahkümsün iste 2. PILOT dedikleri senin gibiler teneke artist ahmak cek nereye cekerse.Birde kalkmis FERRARI nin sorunlari bitmedi demissin sen önce kendi sorunlarini as FERRARI nin CACIGI

  2. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Şöyle de bir şey varmış.. Yeni ön kanatta dayanıklılık sorunu oluşabilirmiş. Sanırım Alonso risk aldı..

  3. Biraz F1 izleyenler buraya yazıyorlarsa daha kolay anlatabiliyoruz. Ferrari nin arka kanadının adam akıllı çalışmadığından dolayı arkada tutunma çok az seviyede ve sürekli tutunma sorunu yaşarkende büyük hız kaybı olarak ortaya çıkıyor.NOrmalde; Ferrari hızlı virajlarda çook hızlı olmalı ama bunu hala başaramadılar.Yavaş virajlarda çekiş sorunundan ötürü biraz yavaş kalmaları mantıklıdır ama hızlı virajlarda diğer bütün araçlardan daha hızlı bir tasarımın sahibi ama bunu dahi gösterebilecek arka kısım tutunmasını yakalayamadılar.flo-vis boya ile boyanıp duran arka kanadın hikayesinden ötürüdür ki virajlara girerken ve çıkarken iki pilotda araçla boğuşuyor.DDRS sahibi RBR pilotları bazı zor viraj diyeceğimiz yerlerde dahi sistemi çalıştıracak kadar arka kısımları aktifken konuşanlarda onları taraftarı oluyor.

  4. Ferrari%100 avatarı

    Massanında performansı yerine geldi takım yeni parçaları Massaya takmıyor ALONSOyu geçer diyemi acaba??????
    Yeni parçasız bile Alonsoya yakın derece yapıyor ne yapsın yeni parçayı engelliyorlar

  5. İşte ferrari işte adalet

  6. eline ne geçti? tatmin oldunmu?

  7. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus
    Yeni ön kanadımız var ve Alonso'nun aracında olan bu kanat olması gerektiği gibi çalışıyor.

    Massa aracının kasıtlı yavaşlatılmasına rağmen bir şekilde Fernando 'Patron' Alonso'ya yaklaşmaya başlayınca hemen gerekli çalışma yapılmış ve Massa'ya bu sözler söyletilerek patronun kim olduğu hatırlatılmıştır. Kepazelik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir