Schumacher Lastik Patlamasının Kurbanı Oldu

yazar:

kategori:

 

Alman pilot, bitime 14 tur kala 8. sıradaydı ama bu lastik patlaması yüzünden planda olmayan bir pitstop yapmak zorunda kaldı.

Schumacher: “Ne yazık ki bugün yine kötü şansın kurbanı olduğumuzu söylememiz gerek. Lastik patlaması nedeniyle yarışın son bölümünde ilave pitstop yapmak zorunda kaldım ve bu, puan alamamama neden oldu”

“Elbette bu, oyunun bir parçası ve bir şey yapamazsınız ama iyi bir tempomuz olduğundan olay üzücü ve puan alamadık”

“Yarışın sonlarına doğru ilk 10 ile aradaki farkı kapatmayı umuyordum ve iyi bir ilerleme kaydettim ama işe yaramadı”

 

 


Yorumlar

  1. Pistteki enkazdan dolayı patlayan lastiğin suçunu takıma atan kaç tane taraftar bulabileceğiz bakalım! F1 izleyicisi böyle olmamalı.

  2. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    yayın kötü mü ? Maldonado Ve Grosjean Reizi Gördük ya Yarışta Aksiyonlarını :)))

    Şaka bi yana Güvenlik aracı esnasında pite girdi schumi yanılmıyorsam o ara bişeyler oldu.

  3. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Site yönetimine teşekkürler ! Türkiye' nin en büyük ormanını yapmışlar buraya..Bu kadar çok meşeyi bir arada görmemiştim açıkcası.Ağzı olan herkes yorum yapmış.Beynin ne olduğunu bilmeyen insanlar bırakın kullanmayı, daha ileri götürmüşler durumu yorum yapmaya kalkmışlar.Yazık.Lütfen silin üyelik bilgilerimi.İlkokul düzeyine inmiş bazı arkadaşlar yüzünden burası.

  4. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Mercedes takımı Schumacher'in çok büyük kariyerine gölge düşürmüştür. Dönmesini en başından beri yanlış buluyordum ama içindeki yarışma dürtüsünü bastıramadı. Yine de onu tekrar pistlerde görmek güzeldi..

  5. Görkem Yılmaz  avatarı
    Görkem Yılmaz

    durduk yere patladı sanırım yoksa schumacher kiminle temas yaşadığını belirtirdi. bi hindistan bir de bu yarış şimdi de lastiklerle başımız belada bir insan bu kadar şanssız olamaz. adamın üzerinde gerçekten lanet var sanki. büyü saçmalıklarına inanmam ama artık inanacağım yaşadıkları yüzünden.

  6. Bugün yayın gerçekten kötüydü bir çok aksiyonu kaçırdılar mmalesef, ancak açıklamalardada lastiğin nerede nasıl patladığıyla ilgili bilgi yok.
    bir temas saonucumu yoksa durduk yeremi patladı analamadım ben bişey, başka bilgi varmı acaba?

  7. Görkem Yılmaz  avatarı
    Görkem Yılmaz

    bende diyom pit duvarındakiler niye salaklık yaptı son 10 tur kalmış schumi 8.sırada gidiyordu sonra bir baktım 14.sıraya düşmüş dedim sizin yapacağınız stratejiye ben…lastik patlamasını da göstermediler ki. nasıl yayın yapıyorlar anlamıyorum ki adamlara da boşuna sövdük.

  8. Bu kadar hatanın adı şanssızlık falan değildir her yarış bir sorun varsa bunun adı bariz aptallıktır, ahmaklıktır.Mübarekler camdan yapsanız bu kadar sorun çıkmazdı tüküreyim sizin yaptığınız araca adı Mercedes bu takımın.

  9. Emeklilik haberiyle üzüldük. Sonra en azından son yarışların tadını çıkartalım, güncellemeler işe yarasın da heyecanlanalım en azından dedik. Artık hepimiz bitse de kurtulsak havasındayız. Ne söylenebilir ki bu takıma artık…

  10. Ferrari%100 avatarı

    Massada Ay gibi parlayacak Brezilyada ve podyumda olacak

  11. Eray Parlak avatarı

    Şans birkere bile yanımızda olmadıki, kaderimiz buymuş.O berbat takımla bu şansızlıklar birleşince ortaya böyle bir tablo çıkıyor mahfettiler bizi..

  12. Bu araçla mı ? Mucize bekliyorsun herhalde.

  13. DreamOfWinD  avatarı

    Hayır hayır lastik patlayınca değiştirdi galiba. İlk başta lastiği değiştirdikten sonra patladı sanmıştım ama öyle değil galiba. Durduk yere patladı işe nasıl olduysa.

  14. BadLuckMichael avatarı
    BadLuckMichael

    Adamda 3 yıldır bir cünuplük var gidiyo, bir gusül alsa aslında işler yoluna girecek

  15. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Schumi bence brezilyada güneş bir parlıyacak bence podyum gelecek orda

  16. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Schumaer Mercedes yetkililerinin yüzüne tükürse adamlar yağmur sanar her halde..

    Bare son iki yarisinda şu adamin yüzünü güldürtseler!

  17. DreamOfWinD  avatarı

    Lastikleri değiştirdi ve hemen patladı. Bu kadar şanssız bir adam olamaz herhalde. Sene başından beri başına gelmeyen kalmadı. 2006 japonyadan beri şansın güldüğünü hatırlamıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir