Marko, Abu Dhabi Sonrası Webber'i Eleştirdi

yazar:

kategori:

Avustralyalı pilot, Pazar günü kötü bir kalkış yaptı ve Pastor Maldonado ile olan temasına kadar önemli pilotlara sıralar kaybetti.

Williams pilotu ile temasından sonra Ferrari’den Felipe Massa ile bir olay yaşadı. Brezilyalı pilot o noktada spin attı. Webber en sonunda Sergio Perez, Romain Grosjean ve Paul di Resta’nın katıştığı kazadan kaçamadı ve yarış dışı kaldı.

Bild gazetesine konuşan Marko: “Bir yarışta bundan daha fazla hata olmaz.”

“Onun adına iyi bir gün olmadı.”

“Kalkış pek iyi değildi ve kazalar da aynı şekilde”

“Çok fena. Çünkü bu, bizim Takımlar Şampiyonası konumumuza etki ediyor.”

 

 


Yorumlar

“Marko, Abu Dhabi Sonrası Webber'i Eleştirdi” için 10 yanıt

  1. Biraz fazla atmış Marko abi bence, yarışta Weber in aslında bayağı bir faydası oldu Vettele , bu birazcık babanın kendi olğluna fırça atması gibi bir şey olmuş, ama sonrada afferin len demiştir kesin 🙂

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bu yarış Massa da gitsin Vettel'e uçsun pist dışından. Çok güzel olur.

  3. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Yahu bırak arkadaş ne yan yanası. Adamın arka lastiği patladığına göre arkadan vurulmuş demek. Adam gelmiş geçmiş. Ne düşünüyormuş muhteşem kimi, hız kesmeyip adamın üstündenmi atlayacakmış.

    Yeminlen RBR 3 takımlan birdan yarışın içinde. Bu Lotus da para yemiyorsa RBR den bende neyim. Bu kadar net.

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Biraz daha terbiyeli olsan saygılı olsan daha iyi anlarsın.Göz doktoruna sen görün de bir daha kimi ile Alonso yanyanaydı deme.

  5. Sen iki parmak kalınlığındaki aynandan 200 km hızın üstğnde bir hızla arkandaki adamın kanadını görebiliyormusun.Üstelik… kalkışda geç kalan ALonso biraz yüksek hızda kalınca sürüklenmeye başlamışdı.Trafikde kurallar deneyimlerle oluşturulmuşdur ve sana arkadan çarpanlar her zaman suçludur.

  6. Madem ki Lotus Alonso'yu sabote etmeye çalışıyor, sen hangi akılla aracını bir Lotus pilotunun üzerine sürüyorsun?

  7. Garip olan nedir biliyormusun? Grosjean gibi kasap herkesin üzerine direksiyon kırarken Vettel sıkıştırınca pist dışına kaçıyor.Raikonen biraz frene dokunup yada birazdaha dışarı kaçıp önündeki aracın lastiğine dokunmamak için çabalamıyor.Grosjean denen adam Hamilton, ALonso ve MSC i biçerken hiçbirşeyden kaçmıyor.Üstelik mekanik spor olan F1 rijit mekanikden flexible mekanik bir spor haline gelmiş.Yarın balarsınız Yunus balıklarının yüzerken derisi ile suya titresim verip hız hazanması gibi RBR de karisörünü otonomik-flex yaparak almış başını gitmiş.F1 in motor sporluğundan çıkıp ultrasonik dalgalarla yapılan bir spor haline gelişini kutlarız.Ultaronik gücü yeterince iyi kullandılarmı lastiklere tork uygulayan motora gerek bile kalmaz.

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bardağın dolu tarafından da bakmak lazım.Örneğin vettelin önündeki massayı ortadan kaldırdı.Vettel massanın arkasında kalmadan temiz tur atıp pitstop sonrasında çok çok iyi bir yerde çıktı.Eğer Vettel massanın arkasında birkaç tur savunma görseydi , pitten grosjeanın başını çektiği kasap grubun arkasında çıkacaktı.Bu da felaket olacaktı.Çünkü o grup 1 tur sonra birbirine girmişti.

    Vettelin o grubun önünde çıkabilmesi için önü açık ve temiz turlar atması gerekiyordu ve önünde Ferrariden Massa vardı.Bence bu birkaç saniye kayıp demekti ve bu kayıp onu grubun arkasında çıkaracaktı.Massanın ortadan kalması hayati bir önemdedir.Bence Webber ödüllendirilmelidir.

  9. Vettel'e yol vermeyi reddetmesi Marko'yu kazalardan daha fazla rahatsız etmiştir.

  10. Kalkışlarını bir türlü düzeltemedi bu adam yaa.Evet iyi yarış olmadı kendi adına ama takım emrini dinlememesi kötü oldu…Bu kadarda delikanlılık gerekmez…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir