Maldonado, Son İki Yarışta Podyum Kovalayacak

yazar:

kategori:

İspanya GP’deki zaferinden sonra puan almakta bile güçlük çeken Maldonado, geçen hafta sonu Abu Dhabi’de ön gruba yakındı ama KERS sorunu nedeniyle geriledi. Hatta Williams pilotuna göre bu sorun olmasaydı yarışı kazanabilirdi de.

Sezonun kalan yarışlarındaki galibiyet şansı sorulan Maldonado: “Red Bull çok güçlü; hatta şu anda McLaren da. Ama her şey olabilir. Amacımız, aracı ilk 10’a yerleştirmek ve podyuma mümkün olduğunca fazla yaklaşmak. Aracımız çok istikrarlı ve yarışlar için hızlı. Gridde daha önden kalkmamız bizim için daha iyi olacak.”

“Çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. (Abu Dhabi’de) her iki aracımızla da puan alarak çok güçlü halimize geri döndüğümüzü herkese gösterdik. Bu da çok olumlu bir şey. Ama yine sorun yaşamadığımız için hayal kırıklığı var. Singapur’da da (podyum kovalarken) sorun yaşamıştık. Ama McLaren’ın da başına geldi. Odağımızı kaybetmeden bu sorunların nedenini anlamalıyız”

 


Yorumlar

  1. inşallah brezilyada kendi evinde kazanırsın montoya-2

  2. Williams iyiyken Maldonado batırdı, Maldonado iyiyken Williams aracında sorun oldu. Bir tek Catalunya'da işler yolunda gitmişti. Bakalım, FIndia'yı geçebilirler bir ihtimal.

  3. yusuf perçin avatarı
    yusuf perçin

    Hulkenberg vakti zamanında brezilya da pole yi williamsla almıştı. Belki araç brezilya ya çok uygundur. Ya da aracı koca sezon brezilya ya hazırlıyorlar.Ama Williamsların brezilya da şansı olduğunu düşünüyorum.

  4. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Bunu yapabileceğini Abu Dhabi'de kanıtladı..
    Neden olmasın?
    Podyuma çıkabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir