Brezilya'da Schumacher'e Sürpriz Veda Planlanıyor

yazar:

kategori:

2006 sezonu sonunda da Brezilya’da yarış öncesinde futbolcu Pele’nin de katıldığı küçük bir kutlama ile ilk emeklilik dönemine giren Alman pilota, benzer bir program düşünülüyor.

Ama bu sefer planla ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor.

Interlagos Patronu Claudia Ito: “Hemen öncesinde Bernie Ecclestone ile konuşacağız; herhangi bir diğer etkinliğe engel olmak istemeyiz.”

Globo’daki haberde Ito: “Hepiniz şaşıracaksınız. Bernie bile ne olacağını bilmiyor”

“Schumacher’in bundan hoşlanacağından eminim”


Yorumlar

  1. Umarım araç üzerinde veya yarış sırasında yapılacak bir olay değildir. 2008 Brezilya' da Coulthard ın son yarışında kaskına kamera yerleştirmişlerdi(yanlış hatırlamıyorsam, yarış içersinde ilk defa kask kamerasıyla görüntü verilecekti). Ama daha startta Senna S inde yarışdışı kalmıştı , umarım MSC 'nin de başına benzer birşey gelmez ve son yarışının tadını çıkarır.

  2. ADAM SCHUMACHER ABİ… HER SEYİN EN KRALINA LAYIK. BİTTİ NOKTA ..

  3. şampiyonluk yarışı Schumi,nin jübilesini etkilemez Schumi.nin jübilesi yarışdan daha önemlidir .Schumi yarışlara döndüğünde yarışları izlenme oranı 3,e katlanmış gidişide olay olacaktır . almanyada halka sorsunlar vettel,in şampiyonluğu,mu önemli Schumi,nin jübilesimi

  4. Şampiyonluk son yarışa kalırsa Schumi'nin vedası da güme gider keşke yayınlarda onboard seçeneği olsa da tüm yarış schumi'yi seyretsek şaka maka tekrar bitiyor,rüzgar gibi geçti seneler.

  5. Gerek yok bombaya , Mercedesten büyük bomba varmı

  6. Martin Brundle ın schumacher in veda kutlamalarını nasıl buldun sorusuna verdiği '' I was having sh*t !! '' cevabı hala kulağımda=)

  7. Raikkonen e göz kulak olun s**maya falan gitmesin=))

  8. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Schuminin herkesde inanılmaz bir yeri vardır..adam diyecek laf yok iyi süper mükemmel bile yetmez..hem karakteristiği hemde sürüşü mükemmel bir pilot..zaten öyle olmasaydı şimdi F1'de yarışamazdı F1'in en baba isimlerinden biride schumidir..tabikide onu özel bir şekilde uğurlamamız gerek

  9. Yakup ERCAN avatarı

    Mercedes süpriz olarak schuminin sorunsuz bir yaış geçirmesini sağlayacaktır. 🙂

  10. Bu adamı niye bu kadar çok seviyoruz anlayamadım gitti 🙂

  11. bomba falan mı koyacaklar araca anlamadım…

  12. evet doğru dostum yıl aklımda yanlış kalmış teşekkür ediyorum

  13. :((((.Özleyeceğim. F1'i sayende sevdim,bütün dünyada öyle bence
    .Yaşattıkların bütün duygular için şimdiye kadar ve son yarışa kadar tacağın her turun saliseliri kadar teşekürler

  14. efsane sen her gittiğin takımı efsane yapan tek pilotsun . veda etmene üzülmüyoruz çünkü yaptıkların formula1 pilotlarının hedefi olacak senin rekorların çok ama çok zor bir olay bu . yarışlarını izlemiş biri olarak yerin hiçbir zaman dolmayacak . hele bir yarışın varki daha dün gibi hatırlıyorum 1994 yılında belçika,da yağmurlu bir havada 16.ncı sıradan kalkıp birinci olmanı hala hatırlıyorum hey gidi yıllar bir efsane geçti formula1,den SCHUMİ

  15. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    2. kez vedalasmak ? Cx izlemesek mi ne yapsak üzülemeyelim.

  16. İşin sürprizi kaçmadı mı şimdi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir