Villeneuve: "Schumacher-Hamilton İkilisi Daha İyi Olurdu"

yazar:

kategori:

 

1997 şampiyonu, Alman takımın Hamilton’ı McLaren’ın elinden almasına değil de Schumacher’in ayrılığına dikkat çekti.

Motorsport Aktuell’e konuşan Villeneuve: “(Schumacher) Neden bırakıyor?”

“Anlam veremiyorum. Hamilton-Schumacher, mevcut 2013’ten (Hamilton-Rosberg) çok daha iyi olurdu.”

Ama Rosberg, 2010’dan bu yana yan yana yarıştığı Schumacher’e kıyasla olan durumundan memnun kaldığını belirtti.

Auto Bild’e konuşan Rosberg: “Michael’ın kötü şansının olduğu doğru ama benim de öyleydi.”

2012 sıralama performansları göz önüne alınca ikili neredeyse başa baş ama daha öncesinde Rosberg’in öne çıktığı görüldü.

Rosberg: “Sıralama konusunda söylenecek özel bir şey yok.”

“3 senedir üstündüm ki, başında bu kadarını beklemiyordum. Bundan da memnunum”

 


Yorumlar

  1. yıl 1997 Villeneuve nasıl şampiyon olduğu burda ispatı

  2. Schumi eşşek,de kullansa o eşşek bizim için ferrari mercedes mclaren,dir eşşeği eşşek yapan ona yön verendir . eşşeğin yularını bıraktınmı ya ovaya kaçar ya dereye yada yola çıkar başka eşşekle kaçar

  3. "Schumacher-Hamilton İkilisi Daha İyi Olurdu"
    Villeneuve ile aynı düşüncedeyim ve kesinlikle çok daha müthiş bir ekip olurlardı. Ama mercedesi biliyosunuz.5 kuruş etmeyen adamlarla dolu. Biz sadece hayal ettik ötesi yok

  4. Pilotlar arasında bu lafı söyleyebilecek tek adam: '''3 senedir üstündüm ki'' lafınını hiç esirgememiş Rosi.
    Site yayınlasın diye ''a'' yazıyorum ŞARAPSIZ ROSİ. siz anladınız onu.

  5. Sen bence adamın söylediklerine katıl. Shuminin altındaki taka bunu unutma. Üstelik o takayla kazalar ve mekanik arızalar olmasaydı Rosi'ye fark atmıştı.Yarıştıklarındaki performanslarına bakarsan bunu daha net görürsün.Hatta sitede bir arkadaş ikilinin yarış istatistiklerini bu siteye yazmıştı.Saygılar.

  6. Schumacher- avatarı

    Rosberg Allah belanı versin

  7. Schumi'yi mercedes hayal kırıklığına uğrattı, en azından podyuma çıkan bir araç olsaydı efsane devam ederdi. Button'dan refleks olarak hiçbir farkı yok schuminin ihtiyar delikanlı adamım.

  8. işte efsanenin doguşu Schumi, Belgium GP 1992

    http://youtu.be/Sdj_nhOcj64

  9. sıkı bir schumacherci olmama ragmem villunouve katılmıyorum rosberg – hamilton daha faydali olabilir. ama schumacher hep yarissin oda ayrı bir konu ..

  10. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Villenleuve klasiği.Doğru ve yerinde bir konuşma yapmiş.
    Schumaer kesinlikle birakmamali!

  11. FIA Retwork avatarı

    Rosberg :"Michael'ın kötü şansının olduğu doğru ama benim de öyleydi."

    Bir buna kötü şans nedir anlatsın 🙂

  12. Yanlış düşünüyorsun hocam adamlar Hamilton'la zaten sezon başından beri görüşüyorlarmış hatta Hamilton'un sezon ortasında mutsuzum demesinin sebebi de Mercedes'in ilerleyen yarışlarda dökülmesi olarak gösteriliyordu, bu sitede de haberleri çıkmıştı ama bulamadım şimdi yani MGP sezon başından beri düşünmüyordu aslında sözleşme yenilemeyi.

  13. "Michael'ın kötü şansının olduğu doğru ama benim de öyleydi." Nico sende utanma denen bir şey yok,olsa aksi gözlemlenmiş bir durum hakkında bile böyle yalan konuşmazdın.Katmerli yalan
    Nicoooo "ATEŞ SENİ ÇAĞIRIYOR"…..

  14. Neden bıraktığına bir türlü anlam veremiyorum, isteseydi takım onunla anlaşacaktı artık bu netleşti.
    en azından 2 sene daha neden kalmadı?
    Ben kabullenemiyorum ve halen farklı bir takımla sözleşme haberi bekliyorum.
    tabi benimkisi gerçekleşmeyecek bir hayal.
    Ama bencede hamiltonla daha iyi olabilirlerdi, tabikide mclaren tarzı bir araçla, külüstür mgp ile değil.

  15. prancing horse  avatarı
    prancing horse

    ooooo rosberge bak sen:) lewisin gazabı yakındır merak etme:)))

  16. Villeneuve kendi şahsi görüşünü söylemiş ama fikirler kişiden kişiye değişir

    rosbergde şumi de bu sene iyidi ama bir takım şassızlıklar oldu

    açıkçası ben bu konuda kararsızım ama hayırlısı olsun diyelim

  17. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Yağmurlu yarış bu sene pek olmadı ama sırlama oldu..almanya yağmurda schumi 3. ingiltere sıralama şumi 3. valenciada o dandik araçla şansta olsa podyuma çıktı sen daha ne diyon rosberg helede monacoda schumi yarış dışı kalmasa 1. başlayıp 1. bitirecekti birde fianın aptalca verilen cezası nedeniyle

  18. tolga  birinci avatarı
    tolga birinci

    gecen bi arkadas demisti galiba"dusunsenize bu iksini ayni takimda yaristirmak seksten bile daha zevkli olurdu izlemek " bole biseydi tam hatirlamiyorum..ne guzl anlatmissin be kardesim ))

  19. Doğru söze ne denir ki ? Şu Nikodaki egoya bak. Bu sene bildiğim kadarıyla sıralamalarda Schumi bir farkla önde, bu çocuk hala 3 senedir sıralamalarda üstünüm diyor. Bazen kafası iyi mi diye aklımdan geçmiyor değil.

  20. Ayrıca sen hangi pilotajın öne çıktığı bir pistde koşulda michael in önüne geçtin konuşuyorsun monaco da nerdeydin hangi yağmurlu yarışda michael in önüne geçmeyi bırak yarım sn yanına yaklaşabildin asıl oralarda kendini göstereceksin takım arkadasının sürekli mekanik arızalar pit saçmalıklarıyla son bulan yarışlarında değil.Allah dan pirelli şu uyduruk lastikleri yaptıda hayatının belkide tek 1.liğini kazandın bu kadar start ları berbat hiç bir şampiyon vasfı özelliği taşımayan bir pilot için büyük başarı genede.

  21. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Görecen üstünlüğü önümüzdeki sene. Lewis bi çaksın sana da ukela ukela konuşmak ne demekmiş bir öğren. Üstünmüş, üstündün de ne yaptın kaç senedir bu sporda.

  22. Sen schuminin yaşına geldiğinde acaba kendine f1 de koltuk bulabilecekmisin hangi schumacherle kendini kıyaslıyorsun bu kadar egolu bir adam hayadımda görmedim üstelik kayda değer doğru düzgün bir başarısıda yok sadece sıralamarda hızlı yarışda vasat bir pilot bu yüzdende bu yaşa kadar hiç bir yere gidemedi.Birde utanmadan bende problemler yaşadım demiş el insaf biraz dürüst ol be kardesim sen schumacher in yaşadığı problemlerin yüzde 10 unu anca yaşadın schumacher 3 yılda mekanik arıza rekoru kırdı hemde tüm zamanların sırf bu bile rekabet etmesine mani bir durum ki o kadar sene ara verdikten sonra o yaşda rekabet etmesi zaten beklenmiyordu isminden kaynaklı beklentiler vardı ama öylesine efsanevi bir pilot ki bu sene daha da yaşlı schumacher rosberg e kafa tuttu sen yerinde sayarken o bu yaşda herkese bir ders verdi gören gözler için ama sende bunu anlayacak kapasite olsa su ana kadar kendini gösterirdin simdi göreceğiz hamilton genç bir pilot schumi nin gençliği kadar değil ama oldukça hızlı bir pilot.Düşünüyorumda schumacher kadar başarılı bir pilot olsaydı bu adam nasıl demeçler verirdi yazık.Neyse yaşlılığında torunlarına anlatacağın bir seyler var genede 43 lük schumacher i ben geçtim dersin onlarda senin kadar aptal sa dizinin dibinde dinlerler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir