Vettel 100. Yarışına Çıkıyor

yazar:

kategori:

 

Red Bull pilotu, 2007 Indianapolis’te ilk yarışına BMW ile çıkmış ve puan almıştı. O günden bu zamanlara kadar kariyerine 2 dünya şampiyonluğu, 26 yarış galibiyeti sığdırdı.

Formula 1’in resmi internet sayfasına konuşan Vettel: “Çok çabuk geçti. 100, büyük bir sayı; 100 yarış, kulağa çok geliyor: 100 kalkış, ilk virajdan 100 defa geçmek”

“Formula 1’e girişim o kadar da uzun zaman önceymiş gibi gelmiyor. Bu da bana gösteriyor ki, gerçekten sevdiğiniz ve keyif aldığınız işi yaparken zaman akıp gidiyor. Bu yüzden ikinci 100’e odaklanalım”

Alman pilot, üçüncü şampiyonluğu kovaladığı 2012’nin hiç de kolay geçmediğini belirtti.

Vettel: “İlk yarış iyiydi. Avustralya’da güzel bir podyum aldım. Ama sonrasında inişli çıkışlı yarışlar başladı. Tek iyi olan, herkesin o yoldan geçmiş olması”

“Bazen hak ettiğimiz sonuçları alamadık; diğerlerinde aldık. Ama onlardan da memnun kalmadık. Yani evet, en kolay sezon değildi. Ama başından beri inancımızı koruduk ve galibiyetler için kendimizi tekrar motive etmemiz gereken bir duruma düşmedik.”

“Herkesin birbirine yakın olması, araçların performanslarının çok denk düşmesi nedeniyle, iyi bir araçla bile ancak 7. olma şansınız vardı. Bir sonraki yarışta ise aracınız hemen hemen aynı olmasına rağmen kazanabiliyordunuz. Ve iki hafta önce kazanan, 5. veya 6.’lıktan öteye geçemeyebiliyordu. Önceki senelere göre farklı bir durum. O zamanlarda eğer aracınızın iyi olduğunu biliyor ve iyi bir tempoya sahipseniz, podyumda bitiriyordunuz; hatta sizden daha hızlı birileri olsa bile; çünkü mücadelede çok fazla pilot yoktu. Bu sene herkes kazanamıyor ama galibiyet adayları çok”

 

 


Yorumlar

“Vettel 100. Yarışına Çıkıyor” için 8 yanıt

  1. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    konu içeriğine inmeden 6 adet reklam var sağda solda konu üstünde dediğin gibi çok konu bulunmuyor zaten tıklıyoruz yani bilinçli üyeler bunu yapıyor siteye destek için

  2. artık seni kimse tutamaz. senden yeni rekorlar bekliyoruz şampiyon . ah ferrariye bir geçsende şu alonso,cular bir şampiyonun nasıl olduğunu görse

  3. ayrıca her şey insan içindir.kimse benim babamın oğlu değil.kimseye kinim ve gıcığımda yoktur.
    ama nerdeyse 1-5 yıldır bu reklam saçmalığı hatsafhaya geldi.dışarından biri girmeye kalksa adware sayfası diyip virüs bulaşmasın diye hemen kapatır.çünkü reklamdan başka birşey görünmüyor.vettelin fotsu bile üstteki video ekranından küçük nerdeyse.el insaf diyor vicdanınıza bırakıyorum.

  4. Royal Hunt bak 2001 den beri f1 izlerim 80 li ve 90 lı yıllara ait de geniş bi bilgi birikimine sahibim

    tarafsız olarak başladığım bu sporda genç vettele acayip sempati duydum ve onu destekliyorum
    vettelden cacık olmaz felan o nasıl laf harbiden sitede seviye çok düştü

    alonsoyada

    vettelede

    kimiyede

    hamiltonada

    boş boş sallanılmasına karşıyım bunların en hızlısı ile en yavaşı arasında 0.1 saniye var
    vettel webberi eşit şartlarda yeniyor webber bile kabul etti bu durumu
    bi de rica etsem yenikralla benim aynı kişi olduğum yalanını ikide bir söyleme iftira atma
    yok ikisinde de aynı saçma düşünceler ben alonsoya yeteneksiz felan demiyorum ki hepsi yetenekli yukarda da dediğim gibi arada 0.1 saniye var

  5. adware sayfasına döndü.oysa önceki senelerde trf1.net çok kolay kullanışlı ve 1-2 reklam naca olurdu ama bakıyorumda herhalde birilerinin gözü doymuyor.eskiden rating derdtleri vardı ama şuan türkiyede en çok tıklanan motorsporları sitesi.buna rağmen haberler filan ekranın 4 te 1 rini işgal ediyor.bu sizede rahatsızlık vermiyormu.

    bakalım yönetim cesaret edip bu yoruma kaç dakika tahammül edecek.tabii demokrasiye saygıları varsa.

  6. çabuk geçer tabii. zaten dediğin gibi 2010'da izlemeye başladın baktın vettel kazanıp duruyor vettelci oldun. bizim uyarılarımızla geçmiş yılları biraz araştırıp azcık öğrendin. ama yetmemiş hala vettel vettel. rekabetçi bir takım arkadaşını eşit şartlarda yenmeden vettelden bir cacık olmayacağını hepimiz biliyoruz.

  7. işte benim pilotum aslanım koçum formula 1 de istatistiklerde tarih yazan insan

    ne çabuk geçti daha ilk yarışı dün gibi

    bide ilk 100 yarışta en çok pol zafer podyum puan vs vs vs alan pilot sebastian vettel bu da yeni bi rekor

    200 ve 300. yarışlarıda bu istatistiklerle geçerse formula 1 deki bütün rekorları kırar ve belkide gelmiş geçmiş en büyük pilot olur

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Yahu bu ana sayfada çıkan reklam ne kocaman sitenin ortasında dim dik duruyor yönetim ilgilenin şununla lütfen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir