Rosberg, Hamilton'ın Mercedes Kararını Savundu

yazar:

kategori:

 

Hamilton’ın Alman takıma gitmesi, bazıları tarafından saçma bulunmuş ve McLaren ile güzel bir geleceği elinin tersi ile ittiği öne sürülmüştü.

Bu transferin açıklanmasından bu yana ise Mercedes, daha da kötü yarışlar çıkardı ve puan almakta bile güçlük çekti.

Son performans düşüşünü izah etme adına Rosberg: “Rüzgâr tünelimizin ölçeğini 50’den 60’a çıkardık”

“Çok karmaşık bir iş ama 2013’te daha rekabetçi olmayı bekliyoruz”

Hamilton’ın McLaren’dan ayrılıp takıma dâhil olmasına şaşırıp şaşırmadığı konusunda ise Rosberg: “Hiç şaşırmadım. (Hamilton) müsait durumdaki en iyi pilotlardan birisi”

“(Hamilton da) uzun vadeli düşünüyor. Burası güçlü bir takım ve sürekli olarak gelişiyor; sonunda kesinlikle başarılı olacak.”

‘Sonunda’ kelimesi bu noktada önem arz ediyor; çünkü Hamilton, gelecek sene yarışlar kazanabileceğine çok inanmıyor.

Rosberg: “Şaşırtıcı bir şeyler için açık kapı bırakıyor diye düşünüyorum (gülümseme). Yine de, gazetelerde yer alan açıklamalar hakkında yorum yapmamayı öğrendim”

 


Yorumlar

  1. Hamilton hayal kırıklığını gizli tutup beklenti yükseltmemeye ve stressiz rahat bir sezonun alt yapısını oluşturmaya çalışıyor…
    Rosberg mi?!! Her zamanki gibi….

  2. Ya bir sus artık ya.

  3. Adamlar daha kendini inandıramamışlar yahut kandıramamışlar galibiyet alabileceklerine. Hamilton'nun galibiyet beklememesi çok normal. Ama şunuda unutmamak gerek burası F1 arenası herşey olabilir seneye domine eden bir Mercedes'te görebiliriz, rezil bir durumda RB, ferrari veya Mclaren'de…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir