Yakın Gelecekte Nurburgring'de Yarış Olmayabilir

yazar:

kategori:

 

Zaten Bernie Ecclestone, gelecek senenin yaz aylarındaki etkinliğin yerine geçmesi için Hockenheim ile görüşüyor ki Nurburgring, bir haciz sürecinden geçiyor.

Nurburgring’in hâlâ kurtulma şansı vardı ama Almanya’da çıkan haberlere göre pistin yönetimi ile haciz işlemleri yöneticileri arasındaki görüşmeler de sona erdi.

DPA haber ajansına konuşan pist sözcüsü, Nurburgrinf’de artık Formula 1 yarışı olmayacağını doğruladı; hatta Ecclestone ile görüşmelerin de bittiğini belirtti.

Nurburgring’in durumu ile ilgilenen uzmanlar adına konuşan Pietro Nuvolini: “Kiracı görüşme masasına dönmek isterse kapılarımız kapalı değil”

 


Yorumlar

  1. Şuan ki F1 organizasyonunu küçülterek 25-26 yarışın üzeri çok zor.
    Belki GP2 seviyesinin iki katına, bütçe ve teknik manada indirgenirse ancak gerçekleştirilebilir.
    Biliyorsunuz GT serilerin bile o kadar yarış yok.

  2. 2007 yılında izleyemediğim tek yarıştı ve olan olayları duyduğumda üzüntüm daha da artmıştı. Hamilton'un çakıl alandan kurtarılıp yarışa devam ettiğini öğrendiğimde çok kızmıştım.
    Liuzzi efsane olmaya çok yaklaşmış aslında 🙂 yıllarca anlatılacak bir kaza olabilirmiş 🙂

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Kesinlikle. 35 yarışlık bir takvimde her hafta sonu bir yarış olması gerekir. Hal böyle olunca ben ve benim gibi F1 fanları, arkadaşlarından uzak kalır. Pazarlarımı F1 için feda ediyorum, arkadaşlarım dışarı çağırıyorlar gitmiyorum F1 var diye, zaten 2 haftada bir oluyor. Ancak her hafta sonu olursa bazı yarışları izleyemem. Buda F1'in çekiciliğini kaybetmesine neden olur.

  4. Aslında bakınca 35 yarış iyi gibi gözüküyor ama eğer öyle olursa F1'e olan ilgimiz ister istemez azalır emin ol.Her hafta sonu F1 yarışı olması onun futbol gibi bir şeye dönüşmesi anlamına gelir.Bence 20'Den fazla olmamalı.Biraz F1'i özlemeliyiz.

  5. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Daha iyi Sadece Hockenheim kalir takvimde.
    Hockenheim dajha iyi bir pist.

  6. Krizin etkileri aynen devam ediyor. Sponsorlar bırakıyor, Takımlar pilotlarından para istiyor, Bernie daha çok para istiyor, FIA daha çok para istiyor. Bu paralar nereden gelecek bilmiyorum.

    Hayalimdeki 30-35 yarışlık F1 takvimi gerçekleşebilir mi acaba… Istanbul Park, Donington, Fuji, Indianapolis, Nürburgring, Zandvoort, Mugello, Sonoma, Imola ve Sachsenring takvime dahil olmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir