Sky Sport, Formula 1'i 3D Yayınlayabilir

yazar:

kategori:

Kevin Eason’un haberine göre Sky Sports’un yeni idari menajeri Barney Francis bu hafta sonu Amerika’daki yarışta olacak.

Eason “O 3D’yi F1’e tanıştırmak istiyor ve Bernie Ecclestone ile görüşme yapacak.” dedi ve Francis’in Formula 1’in resmi yayıncısı olmayı hedeflediğini belirtti.

Francis “Bunu yapmak istiyoruz, 3D F1’de olağanüstü olur. Sezon sonunda FOM ile yapacağımız görüşmede bu konu da gündeme gelecek.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Sky Sports Digital Feed ile yayım yapan bir kanal.Yani Pay Per View – İzle-Öde ile çalışıyorlar.Aynı D-Smart gibi düzenli para ödüyorsun.Tabi ki çok ayrıcalıkları var.Açıkçası Türkiye'den üyelik alınsa ben D-Smart alacağıma Sky Sports alırdım.Ama senin Sky'ın yaptıklarını D-Smart'tan beklemen abesle iştigal.Adamların sadece F1 programları yapan bir kanalı var,gerisini sen düşün.

  2. Yahu ingilizler 3d yaptı biz oradan buradan yarım yamalak izleyelim demişsin bilmiyor musun Sky ın paralı kanal olduğunu ? Sonra D Smart zımbırtısı diyerek Türkiye deki yayıncıyı küçümsemişsin. İngilizler de senin gibi düşünseydi Sky böyle birşey yapmaya cesaret edemezdi. Ortada eleştirilecek birileri varsa kendinizden başlasanız iyi olur.
    F1 i kaybettik evet umarım İstanbul Parka yarışları izleyeme gitmişsindir. F1 i kaybettik deyip isyan eden herkesin önce bu görevi yerine getirmesi gerekirdi. Ben 3 kere yaptım. (Parası bol biri değil para biriktiren öğrenciydim )
    Devlet F1 yayınını aldı da ne oldu. TRT nin yayını yerin dibine sokuldu bu sitede de çok yıkıcı eleştirileri ben okudum zaten yayın hakkına ödenen parayı TRT, F1 yayınından çıkaramadı. Reyting düşük sürekli zarar ve bir ton yıkıcı eleştiri. Elini ayağını çekti haliyle F1 den.
    Doğru F1 e yayıncı çıkmadı peki ne oldu D Smart "zımbırtısı" elini taşın altına koydu. Bu sefer de üste söylediğim türden anlamsız hakaretler yağmur gibi yağdı. Show Tv alsaydı NTV alsaydı ya da CNN..Ama almadılar.. Yayın hakkını alan D Smart neden eleştiriliyor. Çünkü kimse F1 i izlemek için para vermek istemiyor. Ben de istemezdim ama sonuç bu.
    "..Bazı kurum,kuruluşlar ve kişilerin cebi doldu!" demişsin ama Türkiye de F1 e para yatıran kimsenin cebi dolmaz. Yanlışın var. Türkiye de insanlar söz konusu F1 olduğunda elini cebine koymaz. Ben de senin gibi sağa sola giydirebilir pozitif oy da alabilirim ama bu kafada olduğumuz sürece kaybetmeye mahkumuz.

  3. Sky Sports resmi yayıncı olursa RTL'den F1 izleyemeyecek miyiz? Şu an resmi yayıncı RTL değil mi?

  4. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Bu sekilde makaraya vura vura kaybeyttik işte f1i !

  5. Oh bee beni kendime getirdin, ayıktırdın.. Şimdi kuzenleri de çağıracağım, elime bi T cetveli alıp bu saatte sokağa ineceğim biber gazı yok mu diye nara atacağım; karakol beş dakka mesafede zaten, gelsinler sebepli dövsünler beni, rahatlayayım; yoksa olmayacak.. Bu gidiş, gidiş değil..

  6. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Bakınız sayın üyeler SIKILMADAN OKUYACAĞINIZA EMİNİM.

    İngilizler 3D yayin yapsin..Biz oradan buradan yarım yumalak takip edelim.
    Çeşitli rantlar uğrana F1'i Türkiye'de bitirdiler.

    1.Pistimiz elimizden alındı sustuk!
    2Devlet televizyonu bile F1'i yayınlamayı bırakrtı sustuk!
    3.F1 yayinlıyici bulamiyor dedik sustuk!
    4.D-Smart denen zımbırtiya gitti F1 hakları,sustuk!
    5.Moto Gp keyfimiz vardi oda alıkoyuldu Sustiuk!
    Eeeee Bazı kurum,kuruluşlar ve kişilerin cebi doldu!
    F1 izliyicesi ezildi!
    Daha ne kadar susacağız!
    Halami susacaız bir tepki olusturma zamani gelmedi mi hala mi susacagiz sorarim size!

  7. Bu daha önce de gündeme gelmişti sanırım ancak kamera boyutlarından ötürü pek mümkün olmamıştı yapmak. Teknoloji her geçen gün biraz daha gelişiyor kim bilir bununda zamanı gelmiştir belki. Ancak ben yine de bütün kameraların 3 D olabileceğini sanmıyorum belki pistteki kameralar ve araç üstü kameralar olabilir. Ön kanatta yada aracın sağında solundaki kameraların 3 D için uygun olacağını hiç sanmıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir