Grosjean İlk Turlarının "Doğallaşmasını" Umuyor

yazar:

kategori:

Japonya’da ilk turda Mark Webber ile olan temasından bu yana Fransız pilot, başka bir kazaya sebep veren kişi olmamak için temkinli davranıyor.

Lotus pilotu, yarışlar geçtikçe güveninin arttığını ama ilk turlardaki durumunun artık “doğallaşması” gerektiğini belirtti.

Grosjean: “(Özgüvenim) artıyor ve bu hafta sonu, son iki yarışta gerçekten keyif almak istiyorum. Noel tatili öncesinde bunun için çalışacağım. Sıralamada %100 istediğim gibi kullanacağım ve Cumartesi için hiçbir şey değişmeyecek. Sadece yarışın ilk birkaç turunda biraz… Bu yeni tecrübelerimin artık doğallaşmasını umuyorum. Sonra kendimi daha iyi hissedeceğim”

 


Yorumlar

  1. Bu sene kaza yapabileceği her yolu denesin, seneye ve sonrasında yapmasın bari.

    Startlarda kaza yapmamak için çekimser kalmak yerine profesyonelce atak yapıp yer kazanmaya başladığı an çok güçlenecek Grosjean. Raikkonen'den daha iyi sonuçlar alabilir önümüzdeki sezon. Tek turda zaten iyi.

  2. ilk virajda karşıya uçmazsan hiç bi şey olmaz merak etme 🙂

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Şüphesiz ki Grosjean'ın, startları bu kadar çok konuşulmasaydı, pilotun üzerine bu kadar çok gidilmeseydi, bu gerginliği üstünden daha kolay atabilirdi diye düşünüyorum.
    Adama adeta psikolojik baskı uyguladılar ve pilotajına etki etti bu durum.

    Serhan Acar'da, böyle bir problemden bahsetti. Pilotların Grosjean'ın, startlarda ki çekimserliğinden faydalandıklarını söyledi ve bence bu yaptıkları hiç doğru bir şey değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir