Webber, Red Bull İçin Ferrari Teklifini Reddetmiş

yazar:

kategori:

Bir ara adı Ferrari ile anılan Webber, bir sene daha Red Bull’da yarışmak için anlaşma imzalamıştı.

CNN’e konuşan Webber “Helmut’un yakınlık olarak kimin tarafında olduğu açık. Ancak 2 araç var ve onlardan birisini sürme şansına sahibim.” 

“Önce Ferrari yaklaştı. Her iki takım da ilgiliydi ve Silverstone’dan hemen önce karar verdik. Kararımdan memnunum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ya birde birbirlerini hic sevmezler demiyormu allahım sanki askerlik arkadaslari ahkam kesmelere bak ahahaha 😀 komedi ya 😀 😀

  2. FIA Retwork avatarı

    Hehe ergenim hehe :))

  3. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    selamlıyacaksın tabi daha çok hemde

  4. FIA Retwork avatarı

    0_o

    Yorumsuz aga saygı ile selamlıyorum seni 🙂

  5. Abdurrahman kastığım felan yok bunu da nerden çıkardın ben video da başka bişey anlatmak istedim sen anlamak istediğini anlamışın

    2010 türkiye kaza videosunu koysan hiç bi şey demem benim sinir olacağım şey vettele boş boş sallamak yok yeteneksiz kabiliyetsiz estabn ağlak velett balon kötü pilot vs vs vs

    alonso hamilton ve diğerlerine de boş sallanılmasına karşıyım kimse kimsenin pilotuna boş sallamazsa sitede tartışma felan da çıkmaz

    vettel ve webberin arası doğal olarak iyi değil ama massa ve alonsonun arası daha bozuk bizim pilotlar hiç bi zaman bu kadar aşırı tartışmadılar

    ben senin burdaki amacını çok iyi anladım yazmaya gerek yok sen biliyosun

  6. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    sercan kasma boşuna.resmen art niyetlisin.Başkası yapsa bunu örneğin istanbulda vettelin webberi biçtiği videoyu koysa ciyak ciyak bağırırsın.Site yönetimi nerdesin diye bağırırsın.Alonso ile massanın arası nasıldır bilemeyiz.Aynı zamanda webberle senin vetelin arasını da bilemeyiz.İyiyiz dostuz hikayelerine karnımız tok.Webberin kazandığı yarışlarda vettel kutlamalara katılmaz.Bunu herkes biliyor.

  7. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    5 sene önce kazanmış işte Webber ferrariyi reddetmiş diye Massa savunucusu oldunuz birden bu savunmalarınızı sürekli yapın adam kötü işler yapıncada görelim sizi.

  8. Eğer sen galibiyete gidiyorsan ve 2 kere şampiyon olmuş bir pilot viraj ortasında şak diye seni geçiyor ve yarışı kazanıyorsa, hem de bu geçişte temas yaşanıyor ve 2 pilot da birbirini suçluyorsa sen de kızarsın ve tartışırsın olay bu kadar basit. Ben olsam ben de yapardım.

    Benzer videolarda Alonso'nun arabasının kenarını gösterip "Bak bunu yapman yanlış" demesi var kameralara, Massa'nın Brezilya'da duvara sürme tehditi var da var. Bunların hepsi o anın kısa gerginlikleri.

    Madem Alonso ile Massa'yı beraber takılırken görmek istiyorsanız Vroom etkinliklerinin videolarını da izleyin der bitiririm.

  9. vega_nitro arkadaşım hoşuma gitti yayınladım sen niye burda bi art niyet aradın ki

    video da görüldüğü gibi alonso ve massa aslında birbirlerini hiç sevmezler

    hatta size şunu söyleyim massa alonso ferrariye gelmeden önce

    alonso singapurdaki şikede parmağı var tarzı şeyler söylüyodu

    ne zaman takım arkadaşı oldular adam susmaya başladı

  10. FIA Retwork avatarı

    Komedi dükkanındanmı kaçtın olum sen

    Kıvır kıvır sabahtan beri F1 i 2 gündür izlediğini belli ediyorsun.

    Önce yok efendim Ferraride hangi 2.pilot yarış kazanmış dedin sundular kimler kazandı diye.

    Sonra efendim 1.pilot yarış dışı kalmadan hangi 2.pilot birinciliği kazandı diyorsun.

    YIL 2007 RAİKONEN FERRARİDE 1.PİLOT ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR
    YER:İstanbul Park Sonuçlar : 1.Massa 2.Kimi Raikonen 3.Alonso

    Hadi şimdi konudan ufak ufak uzaklaş 🙂

  11. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Mesele zaten alonsoyu göstermek değil burda Webber'i göstermek Rambocuğum çok güzel herkesin anlayamayacağı şeyler paylaşıyor.

  12. anladığıma göre f.alans ile massa iyi anlaşamıyor ama weberle çok iyi anlaşıyor.
    weberin son hareketi çok güzel harikaydın demek istedi

  13. 2007 Avrupa GP'si, Nürburgring… Vay şu an oturduğum eve yeni taşınmıştım açılmamış kolilerin üzerinde 37 ekran Arçelik ile karasal yayından seyretmiştim. Yalnız yıllar önce yaşanmış 2 latinin tartışmasını paylaşmak ne alaka onu çözmek zor.

  14. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Birine yazıyorum başkası çıkıp cevap veriyor anlamadımki sizi arkadaş ne yapıyorsunuz.Massayı geçtim ozaman Rai – Massa , Schumi – Bari hadi söyle daha eskilerede inebilirsin hangisi takım arkadaşıyla diğeri yarış dışı kalmadan pist üstünde galibiyet elde etmiş ? Bana bunu söyle diyorum sana demedim gerçi ama atlamışsın madem cevap ver bu soruya ?

  15. Turan massanın ferraride 2. pilot olduğunu sende biliyosun en hızlı araç ferraride olsa alonso hepsini kazanır massa hiç kazanamaz ferrarinin felsefesi bu biraz tuttuğun takımın geçmişini araştırsaydın bilirdin

  16. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    kıvıran sensin.Saldıracam derken ne dediğini bilmiyorsun.Ferrarinin hangi ikinci pilotu demek tamamen bir genellemedir.Şimdi de yok ben öyle demek istemedim diye kıvırma.Ferrrari her iki pilotunun da rahatça yarış kazanacağı bir araç yaptığı zaman elbette ikisi de kazanacaktır.Massanın bu hızdaki bir araçla kazanması çok çok çok zor.

  17. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    arkadaşım biz vikiden kikiden okuyupta öğrenmedik bildiklerimizi hangi ikinci pilotu yarış kazanmış derken ne demek istediğimi çok iyi biliyorsunuz kıvırmayın şimdi Massa en son ne zaman yarış kazandı bana onu söyle ondan sonra konuş.

  18. İyi de geçenlerde boy mevzusu olmamışmıydı Ferrari'nin pilot tercihi hakkında? Webber griddeki en uzunlardan birisi. Nasıl sığacakmış ki Alonso ile Massa'nın ancak sığdığı daracık kokpite 🙂

  19. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Yani sende/sizde kabul ediyorsunuz Red Bull'un takım emri yaptığını :))
    Oysa ki burda çok tartışmalar olmuştu Red Bull'un adil yarıştığına dair. :))

  20. Bir çok saçma soru gördüm bu sitede ama bu şu ana kadar gördüğüm en saçması.Wikipedia sana yardımcı olur.

  21. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    ferrarinin hangi ikinci pilotu yarış kazanmış ?

  22. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Çünkü Red Bull'da Ferrari'den daha eşit yarışacak.

  23. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Kesinlikle. Dediklerinde son derece haklısın. Ferrari, nesine tav olmuş bu adamın anlamadım..?
    Ayrıca (artniyet yok) Massa, gibi 2.pilotluğu kabullenmiş ve işini iyi yapan birisi dururken neden Webber??? Performans olarakta Massa, ''bence'' Webber'den daha iyi bir pilot. Belki Ferrari Massa'yı, ateşlemek babında/daha iyi sürsün anlamında böyle bir şey yapmışta olabilir. Bilemeyiz. Göz dağı vermek istemiştir belkide. Her şey göz önüne almak gerek. :))

  24. Hangi akla hizmet Webber gibi bir pilota teklif yaptıklar çok merak ettim gerçekten.Massa'dan daha mı iyi şimdi bu Webber ? Üstelik kaç yaşına gelmiş.Varsa varsa 2-3 senesi var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir