Pilotlar Austin'de Geçişin Zor Olmasından Endişeleniyor

yazar:

kategori:

COTA pistinin yapısı genel olarak büyük övgü almayı başarırken antrenmanların ardından gelen şikayetler geçişin zor olacağı yönünde.

Jenson Button “Geçişin kolay olacağını düşünmüyorum. Uzun düzlüğe gelmeden önce orta hızlı virajda biraz hız bulmamız lazım. Öndekiyle teması korumak o kadar kolau olmuyor.”

“Sürüş eğlenceli ve umarım iyi bir yarış yapıp iyi bir şov gerçekleştiririz.”

“Ancak lastiklerde bozulma az olduğu için çok fazla geçiş olmayacağını söylediğim için üzgünüm.” dedi.

Mark Webber “Çok kolay olmayacak. Yarış çizgisi dışı çok kaygan. Ancak iyi bir pist ve bakalım yarış nasıl olacak.” dedi.

Lewis Hamilton “En iyi nokta arka düzlük olacak çünkü orası hoş, uzun ve DRS alanı var. Aksi takdirde rakipleri takip etmek, özellikle 4,5,6 ve 7. virajlarda zor olacak.” dedi.

Mark Webber, ilk virajın çok karışık geçebileceğini söyledi.

Webber “Pistin sol tarafı komedi olacak. Mümkün olursa sağ tarafta olmak istersiniz. Öncelikle yapmak gereken şey bu olacak.”

“İlk viraj biraz Spa’daki La Source gibi.” dedi.

Kimi Raikkonen ise katılmadı ve “O virajdan daha kötüleri de var. Startta zor olacak ve yarış çizgisi dışı kaygan olacak.”

“Herkes akıllı davranırsa sorun olmaz ancak birisi bir şey yapmaya çalışırsa her pistte bir şeyler olabilir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Lovely_F2008  avatarı

    Bence de geçiş zor , pilotların da dediği gibi uzun düzlüğe gelmeden önceki virajlarda öndeki aracı takip etmek çok zor olacak . Bay Tilke uzun düzlükler koyuyor ama düzlükten önce de saçma sapan virajlar koyarak düzlüğe kadar aranın açılmasına neden oluyor son pistlerinde .

  2. İlk viraj yarışı hatta şampiyonayı belirleme kapasitesine sahip.Net bir şekilde kaza(lar) bekliyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir