Vettel Yarın Sadece Kendi Yarışına Odaklanacak

yazar:

kategori:

 

Ferrari pilotu, şu andaki duruma göre yarın 8. cepten kalkacak; Vettel ise en önden.

10 puanlık bir avantaja sahip olan Alman pilot, yarın kazanır ve Alonso ilk 4’ün dışında kalırsa art arda 3. şampiyonluğunu ilan edecek.

Vettel: “His anlamında çok fazla şey yok. Kendimizi kollamamız gerek. Seansı hiçbir sorun yaşamadan geçtiğimiz için mutluyum. Dün öğleden sonra ideal değildi ama böyle şeyler olabiliyor; yine olabilir.”

“En iyi strateji, kafanızı önünüze eğip elinizden gelenin en iyisini yapmak. Sonuçtan çok memnunum ama şimdiye kadar henüz kimse puan almadı”

“Son yarışta gördük ki her şey değişebilir ve geriden başlamak size fırsatlar sağlayabilir. Yarın kendi yarışımıza ve takım adına Takımlar Şampiyonası’na odaklanacağız”

Red Bull pilotu, Cuma günü ikinci antrenman seansında yaşadığı sorunun, yarış performansına etki etmeyeceğini belirtti.

Vettel: “Pek sayılmaz. Düşük yakıt yükünde sağlam bir sürüş yaptık. Kısa sürüş yapma adına aracı zamanında hazırlamak için çocuklar iyi bir iş çıkardı.Bu çok önemliydi; aksi halde bir parça karanlıkta kalacaktı”

“Açıkçası Pazar günü için (hazırlıklarda) bütün kutucukları işaretleyebilmek istersiniz ama (bir eksiklik varsa bile) bu, az biraz kısa sürüşlerdedir”

“Oldukça rekabetçi olduğumuzu ve bugünkü sonuçtan memnun kaldığımızı söyleyebiliriz”

 


Yorumlar

  1. vettel sen sdc kendıne hakım ol yeter..yarısına bak sacmalama aracına dıkkat et bıze yeter..vettel senın sampıyonlugundan cok alonsonun sampıyon olamaması benı mutlu edecek..:))

  2. yarın büyük olasılıkla farkı dahada açacaksın .belkide şampiyon olacaksın schumi,nin genç versiyonu ve varisi

  3. kasma kendini sebastianım vettelim

    şampiyon sensin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir