Alonso, Schumacher'e Kızıyor – 2012 Amerika GP Sıralama

 

Alonso, Schumacher’e Kızıyor – 2012 Amerika GP Sıralama 2. Seans için tıklayınız 

Alonso, Schumachere Kızıyor – 2012 Amerika GP 3. Antrenman – TRF

 


Yorumlar

“Alonso, Schumacher'e Kızıyor – 2012 Amerika GP Sıralama” için 26 yanıt

  1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    yavaş turundasın sen nasıl el kol hareketi yapıyon eğer hızlı turunda olsam anlıcam hadi neyse diye birde saçma sapan şeyler söylüyor..inanılmaz michael..schumacheri burda yerin dibine sokmaya çalışmış resmen sanki hrt var karşısında işin ilginç kısmı eğer schumi değilde vettel veya hamilton olsaydı ne dicekti geçebiliyorsa geçecekti yoksa el kol yapmanın ne alakası karşısında abisi duruyor.F1'in kingi var 😀 sonuçta gereksiz bir hareketti..bir şampiyona hiç yakışmadı

  2. FIA Retwork avatarı

    Gerek değil işte öyle olsa start anında yaşananları düşünemiyorum 🙂

    Öndeki arkadakini nasıl yavaşlatıp lastiklerini ısıtmasını engelleme hakkı varsa (yarış içerisinde hızlı kalkması ve lastik tutuşunu arttırmasını engellemek için)hızlı turunda olmayan birinide arkasında tutmasında hakkı vardır FIA bu konuda pilota kararı bırakmıştır.

    Ha Alonso Hızlı turunda Schumi yavaş turunda olsa veya tersi o zaman kurallar gereği geçiş hakkı vardır.Ama burda Schumi izin vermedi önce vermemesi kadarda doğal hakkı yok neticede burda sıralar belli değil rakibin lastik ısılarına ne kadar bozarsan turları o kadar kirli olur bunu sadece schumi yapmıyor antremanlardan tutda sıralamalara yarışa kadar hatta yapılan bir şey.

    Büyütülücek bir olay değil

  3. çok yanlış karar verdi

  4. oyle el kol hareketıyle olmuyor alonso bey..yarıısına bak sen..adam gıdıyor yarısları bırakıyor alonso su schumıyle ugrasmayı bırakmadı gitti..:))schumı sevıyorum seni yaa adamımsın..

  5. ceza gerektirecek bir durum olmaması, Schumacher'in yaptığının doğru olduğunu göstermiyor… Sadece ceza gerektirecek bir durum değil. Alonso arkadan hızla geliyor, lastiklerini ısıtmak için zorluyor, ve temiz tura başlayacak, Schumacher'i geçmesi gerek, yada bekleyip mesafe açması, Schumacher ise yolu ortalamış yarış hızından düşük hızda seyir halinde… Normal şartlar altında, ya hızlı gidersiniz, yada çekilir arkadakine yol verirsiniz. Schumacher'in kasti bir şey yaptığını iddia etmiyorum, ama yarış hızında gitmeyecekse, arkasından gelen pilota yol vermesi gerek değil mi? hızlı turunda olsa ve marussia gibi yavaş bir araca sahip olsa kenara çekilmesini beklemezsiniz…

  6. DRS'ye alışmış bir pilot tabi zaman turu olmayan yerde yol ister. Şükür ki Schumacher'in DRS'siz geçiliş ve geçişlerini izledikte mutlu olduk.

  7. http://184.106.145.74/fia-f1/f1-2012/f1-2012-19/Formula%201%20United%20States%20Grand%20Prix%202012%20DocumentNumber-36.pdf

    yarış hakemlerinin gerekçeli kararı.

    ortada alonso'nun engellenmesi diye bir şey yok, bakmayın öyle yumruğa el kaldırmaya filan.
    schumi'ye sallamak (daha doğrusu alonso'nun işine gelmeyen her pilota) sallamak için sıra beklemeyin, buyrun hakemlerden öğrenin doğrusunu.

  8. . alonsoya bakınca sanki 7 dünya şampiyonluğu olan schumi değil alonso bu ne ayaklar . demek schuminin kariyeri onda olsa ferrarinin ve diğer takımların vay haline ve tabiki pilotlarında. yanına kimse yaklaşamazdı havasından kibirinden allahdan o kariyere sahip değil

  9. O herif yarışları at gözlüğü ile izliyor. Sen onun aptallıklarına aldırma. Zaten Schumi'ye düşman olduğunu bilmeyen kalmadı.

  10. FIA Retwork avatarı

    Saçmalama be kardeşim FIA da olayı inceledi resmi sitelerde de yazıyor 2 side hızlı turunda değil 1.turdalar dolayısı ile ne Alonso Schumiye ne de Schumi Alonsoya yol vermesi gerekli değil nerenizle izliyorsunuz sıralamaları anlamadımki arada otomatik sistem hata verebiliyor veya başkası için yanıp sönen mavi bayrak hızlı turda olmayan pilotlar içinde yanabiliyor.Lütfen tarafsız ve objektif olun şu konularda yada F1 izlemeyin kasımpaşa karabük maçı saat 15:00 de yetişin oraya holiganlığınızı kusun ergen ergen yazmayın şuraya.

  11. o ışıklar otomatik yanıyor o sırada ne hızlı turlarında lar ne de yarış içerisinde yani ortada mühim bir durum yok alonso fazla hırs yapmış.

  12. Daha seansın bitmesine 7 dakika var.İkiside hızlı turunda değil ve kurallar gereği yol vermesi lazım öle mi ? Ya sen ne diosun ben anlamadım.Hangi kural bu benim haberim yok.Birde 20 senelik pilota yakışmıyo dio.Sabır

  13. aynen ikiside hızlı turunda değildi

  14. kurallar gereği schumi'nin yer vermesi gerekmeseydi, mavi bayraklar yanıp sönmezdi. yeteri kadar açık sanırım?

  15. kardes alonso da hızlı turunda değil sitede ki haberdede dış haberlerdede alonso nun hızlı turunda olduğuna dair herhangi bir yazı mı okudun zaten öyle olsaydı ceza gelirdi ikiside hızlı turunda değil bu kadar mevzu yapmaya gerek yok yani olağan durumlar bunlar.

  16. schumi hızlı turunda değildi. dikkat ederseniz 15-16 saniyede solda mavi bayrak yanıp sönüyor. alonso Q2de elenseydi schumiye ceza gelirdi. 20 senelik bir pilotun yapmaması gereken bir hareket.

  17. site yönetimi şu yayın anlayışınızı çözemedim arkadaşlar kusura bakmayın . şöyle bir liste hazırlayın millet ona göre yorum yapsın . 2 saat oldu hala yorumlarım yayınlanacak daha bir şey demiyorum

  18. adamdaki ruh hali vahim . hızlı turlar başlamadan efsaneye fırça haa bunu 10 yıl önce yapsaydın seni duman ederdi

  19. adamdaki ruh hali vahim . hızlı turlar başlamadan efsaneye fırça haa bunu 10 yıl önce yapsaydın seni duman ederdi

  20. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Fernando 'Patron' Alonso bunu hep yapıyor. pistin sahibi sanıyor kendini. antrenmanlarda gördünüz, kendi hızlı turunu atan adamın arkasına geldi diye bile el kol hareketi yapıyor. bunun şampiyona umutsuzluğuyla alakası yok. tamamen ahlaksızlık ve kendini beğenmişlik. böyle bir yetenek böyle bir kafa yapısını haketmiyor.

  21. eee baskı çok fazla 3 yıldır şampiyonluğu alamamak böyle sinir yapıyor olmalı.ne çabuk unuttun tur yediğin günleri.

  22. biraz gergin ondandır.

  23. alonso.nun ruh hali bu pozisyondan anlaşılıyorki adamın psikolojisi bozulmuş. daha hızlı turlara başlamamış ama adam köpürüyor. bune şiddet bune cellal biraz sakin

  24. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    michael inanılmaz nasıl olurda vettele yardımcı olmaya çalışır o benim kankam vettelin deil demek istiyor :))

  25. lan kendince kızıyon bilmem ne sıralama sonucuna bak schumi senden kaç sıra önde iş yoktu olum bu hafta sende şimdiye kadar. vettel şampiyon olacak o kadar 😉

  26. Alonso boşuna hırs yapmış hızlı turda bile değiller telsizde konusmasında takımın ses tonu ne kadar yumuşak ve sakin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir