Hamilton Zafer Sonrası Büyük Gurur Duyuyor

yazar:

kategori:

 

İngiliz pilot, dezavantaj yarattığı söylenen ikinci cepten kalkmasına rağmen sadece Webber’e geçildi ama sonrasında temposu ile iki Red Bull’u devirerek damalı bayrağı en önde geçti.

McLaren pilotu, 2007’deki son Amerika GP’yi de kazanmıştı.

Hamilton: “Harika bir hafta sonu oldu. Red Bull ve Sebastian’ı yenebilmek, kesinlikle zor bir meydan okumaydı ama başardık”

“İlk bölümde fena değildik ama takip edip geçmek çok zordu”

“Lastiklerim bitti ve Seb’den iki tur önce pit girdik; çok önde çıktı. Ama trafik bu defa işe yaradı. Trafik genelde aleyhime işlerdi. Bu defa lehime işlemesi beni memnun etti.”

“Amerika’ya geri dönüşte ilk galibiyeti almak harika bir duygu. Bu yüzden çok gururluyum”

Özellikle dayanıklılık sorunları nedeniyle şampiyonluk mücadelesinde kopan Hamilton, artık Raikkonen’den 3. sırayı kapmak için Brezilya’ya gidecek.

McLaren pilotu, Interlagos’ta da zirvede yer almak istediğini söyledi.

Hamilton: “Güçlü bir araca sahip olup bu adamlarla yeniden mücadele edebilmek heyecan verici. Şampiyonluk için mücadele etmiyorum ama eğlenebilir.”

 


Yorumlar

  1. Seneye Schumi gibi kaybetmeyi öğrenecek o da… En verimli yıllarını Mercedes'te geçirecek gibi.. Umarım Mercedes artık atılım yapar, hem markanın değeri hem de 4.sene olması bunu gerektiriyor.. Hiç ümidim olmasa da atılım yapıp başa güreşen bir takım olursa da Schuminin ne suçu vardı diye düşüneceğim…
    Mclaren ise kara kara düşünsün bu adamı nasıl kaçırdım diye, hala aynı şeyi söylüyorum Lewis gitmedi Mclaren soğuttu ve kaçırdı!!

    Senna-Prost, Hakkinen-Coulthard, Raikkonen-Montaya, Alonso-Hamilton ikililerinden sonra Mcalren'in geldiği yere bak; Button-Perez!!!

  2. Artık mumla arasa da bulamaz=) mesele mercedes motoru ve 2014 ise o motor Mclaren da da olacak,tesellileri ve kendini avutmaları geçsin

  3. yeni ergen üyeler start almışlar hadi kolay gele

    size ne kimin kimi tuttuğundan.

    kimi meşrubat takımını tutar kimi mc lareni !

  4. Bu redbull adama rakibini tutturur 🙂

  5. Bu hamilton seneye mclareni mumla arayacak gibi geliyo :))

  6. Bu hamilton seneye mclareni mumla arayacak gibi geliyo :))

  7. Büyük gurur duyması çok normal bence bu seneden sonra belkide hiç zafer kazanamıycak 🙂

  8. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Helal olsun iki redbullu da dize getirdin bugun. dileriz son zaferin olmaz. her ne kadar rakip fanın olsam da mercedes gibi bir takımda harcanmanı istemem çünkü en hızlı bı kac pilottan birisin. Mc larenci arkadaşların da son sevinçleri olabilir bu zaferler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir