"McLaren Lewis Hamilton'ı Özleyecek"

yazar:

kategori:

 

 

Lowe, “Elbette, Lewis’i kaybedecek olmak büyük bir mesele. O harika bir pilot ve harika bir adam. Birlikte çok şey yaşadık. Onunla 2007 yılından bu yana çalışıyorum. Altı yıldır harika başarılara ve yarışlara imza attık. Tabii zor zamanlar da geçirdik. O en harika pilot. Hepimiz onu özleyeceğiz.”

“Ona gelecekte başarılar diliyoruz.”

“İşler değişebiliyor, hayat böyle. Gelecek sezon da Sergio (Perez) takıma katıldığında çok iyi bir sezon geçirmek için sabırsızlanıyoruz.” diye konuşuyor.

Brezilya’daki final yarışı öncesi McLaren takımı Ferrari’nin sadece 14 puan gerisinde. Lowe markalar şampiyonasında ikincilik içinse şunları söylüyor:

“Bu konuda iyimseriz. Geçen hafta Austin’de ortaya koyduğumuz tempoyu Brezilya’ya taşıyamamamız için bir neden yok.”

“Yağmur ihtimali var, ki bu da farklı bir etki olacak ama yarışı kazanmak için zorlayacağız. Sadece Lewis değil, Jenson’ın da Brezilya’da kazanmak ihtimali var ve biz oraya bu çocukları podyuma çıkarmak için gideceğiz. Umarım podyumun ilk iki basamağı olur.”

“Birinci hedefimizin markalarda Ferrari’yi geride bırakmak olduğunu kabul edebiliriz. Farkı kapatmak için her iki aracımızla da Ferrari’nin önünde olmamız gerek. Bunu yapmalıyız. Eğer yağmur yağarsa işler daha ilginç olacak.”

Lowe, McLaren’ın yaşadığı dayanıklılık sorunlarının ise kötü zamanlama ve şanssızlık örneği olduğunu belirtiyor.

“Geride kalan ayarda dayanıklılık konusunda zor zamanlar geçirdik.”

“Aslında, bu araç 2005’ten bu yana sahip olduğumuz en dayanıklı araç. Ancak ne yazık ki sorunlar diğer zamanlardan ziyade yarışlarda karşımıza çıktı. Mesela, geni pilotlar testinde hiç sorun yaşamadan 1500 km’yi tamamladık.”

“Bunların yarışlara rastlaması bizim için şanssızlık oldu ama araç genel olarak dayanıklı.”

“Yapmamız gereken gelecek sezon için yola devam etmek ve daha dayanıklı olabilmek. bunun anahtar noktalardan olduğunun farkındayız.”

 

 


Yorumlar

  1. tolga  birinci avatarı
    tolga birinci

    Bende o kotu basi kirik denen aracla size nasil kafa tutacak onu merakla bekleyecegim ..Mclarenin cocugu denen Hamiltonun ana vatani zaten Mercedesdir yasadigi sehir Mclarendir Ana vatanina donmus oldu sorun yok ..herseyi biliyorsunuzdurda bilmemezlikten gelirsunuz ….

  2. Her F1 sezon sonu gelecek seneyi sabırsızlıkla beklememi sağlayacak unsurlar olur. Bu seferde McLaren ın Lewis i değilde Lewis in McLaren ı aradığı görmek için sabırsızlanıyorum.

    Bu yorumu da ilk Melbourne sıralama turlarına kadar unutmayın.

  3. Lionel_Ferrari_  avatarı
    Lionel_Ferrari_

    Daha çok arar ve özler bence hakineni bile mclaren tarihine gömecek kalitedeydi mclaren adam gibi sağlam araba verseydi bu sezonda dahil 3 şampiyonluğu olması gerekirdi…(2007 zaten içler acısı 10 puanlık sistemde son iki yarış 17 puan önde ama şampiyon olama gerçekten çok acı verir)

  4. yıllardan beridir bu takımda yarıştı çok büyük başarılar elde etti şampiyonluk kazandı

    kendisini çok özletecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir